Arama sonuçlarınız

1. sinanuzun54

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın dostlar..

2. sinanuzun54

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Mustafa abi; şu anda bir sıkıntı yok ama frenler henüz alışmadı onları yıpratmaya çalışıyoruz. son ke havalarını tekrar bakacağız, şimdilik beklemedeyiz.
  3. sinanuzun54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi evet sanırım bu etkinlik her zaman ki gibi cuma günü netleşecek. :D

4. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Mustafa abi resimler dediğin gibi çok kötü çıkmış olsun bir önemi yok..
  5. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri İsmail ve sinan abi çok teşekkür ederim. artık bir program yapında arazide gezelim. :D

6. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri sağol üstad. şu videoları bir ekleyebilseydim o zaman daha güzel olacaktı..

7. sinanuzun54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi merhaba arkadaşlar.. hafta sonu bir etkinlik yokmu acaba :D aracımız hazır test denemelerini yaptık.. artık çıkmanın zamanı geldi...
  8. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Arkadaşlar videoları çektim ama siteye yükleyemedim.
  9. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri ARKADAŞLAR RESİMLERİYARIN EKLEYECEĞİM. Satılmaz Niyazi abi bazı şeyler para ile satılmaz onlardan biri de bu araç. bu arada niyazi abi ne yapacaksın opeli, bize düşmez ama alacaksan arazi ile uyumlu kemikli araç almanı tavsiye ederim. Saygılarrr

10. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Merhaba Arkadaşlar... aracın işlemleri bitti test ettik ama kampana sistemi arazı kpşulları için uygun olmadığı kanaatine vardık. gezenbilirden mustafa eker abimiz ile tanıştık ve aracı fren sistemini diske çevirmek için gerekli işlemlere...

11. sinanuzun54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın , hayırlı cumalar..
  12. sinanuzun54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın tüm dostlar..

13. sinanuzun54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın tüm dostlar..
  14. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri sağol coşkun abi, tüve hataya giriyoruz rapor çıktıktan sonra paylaşırız yine burada. site biraz sorun vardı ama 15 gün kadar sürmedi açıkcası. şimdilik bu kadar sonra hörüşmek dileğiyle.
  15. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri teşekkür ederim üstad.

16. sinanuzun54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın dostlar. hayırlı kazançlar..
  17. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri t19 şanzuman ve 47/11 ön arka diff
  18. sinanuzun54

Sapanca sogucak yaylası gezi planı

Ynt: Sapanca sogucak yaylası gezi planı Merhaba Özgür Abi, Artık geziler başladı bana da bir yeriniz varsa berabar çıkabiliriz. araç bu hafta sonuna kadar çıkacak. telefonumu veriyorum bir organizasyonuz olursa telefonumu veriyorum, duruma göre haberleşiriz. 0541 278 60 62 sinan uzun bol...

19. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri motordan bahsediyorsunuz sanırım. almış olduğumuz motor faturalı olup, ruhsata işlenmiştir. ayrıca tüv ün bakmış olduğu şase silecek fren vss gibi işlemlere bakıyorlar. bunlardanda herhangibir sıkıntımız yok rahatlıkla geçecektir. haftaya...
  20. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri aracı cumartesi günü 45 derecelik bir eğime tırmanma ön denemesini yaptım. zorlanmadan tırmanışı gerçekleştirdik. ayrıca aracta muhteşen bir performans var + turbo bağlanınca daha güçlü olacağına inanıyorum. tabiki en büyük etki kaiser...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR