Arama sonuçlarınız

1. sinanuzun54

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri aracın motoru 2200 mazda turbo dizel motor

2. sinanuzun54

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın tüm dostlar..
  3. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Son olarak eklemeyi beklediğim resim bu. henüz modikasyonlar bitmedi ama şimdilik bunu eklemek istiyorum.

4. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri eyvallah ismail abi... son bir kaç işlemi için az önce vinç yüklettim ve diğer sanayiye gitti. turbo sistemi elektrik ile ilgili bir kaç işlem ve silecek işlemi için gönderdim. 2 -3 gün içinde herşey tatamiyle bitmiş olacak sonra hafta sonu...
  5. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri ...

6. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri tente ile ilgili bir kaç resim..

7. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri evet hamdi abi, yeni araç olarak ne tür düşünüyorsun..
  8. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri hamdi abi sıkıntı yok.. veririz cj yi..
  9. sinanuzun54

Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor

Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor kolay gelsin..

10. sinanuzun54

" Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) " çok güzel olmuş güle güle kullanın.

11. sinanuzun54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın..
  12. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri sağol sinan abi, bir şeyler yapmaya çalıştık işte...

13. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri akşam aracın yanına gittim çalışmalar devam ediyor. araçla ile ilgili bir kaç resim çektim.
  14. sinanuzun54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Tüm Dostlar.. Hayırlı Haftalar...
  15. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Özgür abi metin ustanın yanına son olarak geleceğiz turbo ve bir kaç diğer aksam bağlanacak. aracla ilgili bir sıkıntımız kalmadı. ilk testi ben bizzat arazide deneyeceğim. metin ustaya sonra dener artık.:)) Az kaldı 1 haftaya kadar çıkar...

16. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri üzerinde bulunan t90 şanzuman yetersiz kaldı onun için daha güçlü bir şanzuman gerekiyordu ve 17 diş kaiser şanzumanı bulduk. orjinal 2 kullu arazi şanzumanı ile montaj yaptık. tek kullu şanzuman ile arazi de yeterli performans elde edemeyecğiz...
  17. sinanuzun54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi GÜNAYDIN Tüm Dostlar...
  18. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri evet dediğiniz gibi t 90 şanzuman vardı onu değiştirmek zorunda kaldım 4 ileri kaiser t19 şanzuman attık yerine.

19. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri arkadaşlar az kaldı şu an tente yapılmakta bir kaç gündür aracın yanına gidemedim. bugün uğrarsam bir kaç resim çekerim.
  20. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri arkadaşlar yapmış olduğunuz yardımlar için çok teşekkür ederim. yapılan işleri de bende sizden bakliyorum, artık.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR