Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri
merhaba,
konu ile ilgili pek bilgim yok ama araştırırım. ayrıca atatürk sanayinin yanında marangozlar sanayi sitesinde land toplayan arkadaşlar var. açıkçası nasıl topladıklarına şahit olmadım. ama toplanan araçlar gayet güzel oluyor. müsait...
merhaba niyazi abi..
dediğin gibi emek verince bir şeyler oluyor. daha öncede ifade ettiğim gibi elimizden geldiği kadarı ile yapmaya çalışıyorum.
inşallah gönlüne göre bir araç bulursun ve dilediğin gibi yaparsın.
şimdilik bu kadar artık...
uzun bir aradan sonra
yapılan işler..
fren tesisatı yapıldı. el fren bağlandı.
lastikler takıldı.
şimdi aracın altı ve üst tarafı pütürlenecek ve yarında döşeme işlemine başlanacak.
Ynt: SATILIK 33x10.50x15 silverstone-offroad lastikleri 4 ADET
açıkcası federal marka lastik pek tavsiye etmiyorum. bendede vardı sattım bu marka ve model lastik aldım. yine arkadaşlara sorarım alacak olan kişi varsa irtibata geçeriz. son fiyat 1600 tşk.
çok az kullanılmış sadece 2 defa ofroad gezileri gitmiş 4 adet silverstone-offroad lastikleri satılıktır.
lastiklerde yama, patlak vs yoktur.
sadece lastik ebatını büyüteceğimden dolayı satılıktır.
sıfır silverstone 35x12.50x15 ebatında 5 adet lastike ihtiyaç vardır. sadece bu ebatta ve...