Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri
Koltuklar, Direksiyon ve gaz bedalları yerlerine takıldı.
yanlnız koltukları takarken bir problem ile karşılaşıldı. koltuk arkasında kalan çamurluk kısımları kesilmesi gerekiyor, bugün onlar halledilecek.
Aracın içi komple yapıldı, sadece alt yüzeyi ve dediğiniz gibi çamurluk içleri kaldı. onuda araç çıktıktan sonra yapmayaı düşünüyorum.
arazi için zevkimize göre yapmaya çalışıyoruz. asfalt ta gezmek için yapmıyoruz aracı. onun için sıradışı olmak zorunda.
bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak sizlerinde yardımlarını bekliyoruz.
ön tekeri yerine bağladık nasıl duruyor diye.. pekte kötü durmuyor.
ayrıca 7 cm flanşlarla dahada güzel duracağına inanıyorum..
benım aracın üzerindeki şanzuman t90 defransiyel oaranına gelince 47/11 oranlı. şanzumanla defransiyel oranlarının çok qalakası var öteki türlü bir yerden kırma yapar..
aslında güzel bir fikir ama saatten sonra biraz yorucu olur biizim için. birde defransiyel oranlarına şanzumana (dana 44) göre olduğu için sıkıntı çıkar diye düşünüyorum. yine de güzel bir paylaşım teşekkür ederim. burada kalmasın devamıda...
evet bu konuda size katılıyorum. bütün yapım aşamalarında 2 defa düşünüp öyle yapıyoruz. tşk ederim yinede...
sizinle aynı düşüncedeyim aslında bende çok merak ediyorum. aracı yapma aşamasından sonra nasıl olacak diye bende çok düşünüyorum. zamanla göreceğiz artık..