Arama sonuçlarınız

1. YENiHAYAT

Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz

Ynt: Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz Teslim aldım, işte jimny im

2. YENiHAYAT

Ynt: Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz çok araştırdım ve jimny e karar verdim umarım yanılmamışımdır bunu zaman göstericek ama jimny kullanıpta allah belasını versin diyen bi yazıya raslamadım henüz :) herkez memnun biraz parça fiyatları pahalı sanırım:( aracı fazla kırmaklazım ;) teşekkürler
  3. YENiHAYAT

Ynt: Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz bayandan aldım bu hiç dağ taş görmemiş bir jimny ön(plastik)korumalık , arka, yan basamaklık (demir ) bide rüzgarlık ve cam film var 18 e aldım bundan önce 2004 otom. bulmuştum onla 16 ya anlaşmıştık onda çelik jant ta vardı fakat ben sahibiyle...

4. YENiHAYAT

Ynt: Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz ilanlardaki bir aracı Perşembe günü gittim aracı görüp fiyatta anlaşılıp kapora verdim bu gün Maslak Sanayide Murat ustaya gösterdim hiç kazasının olmadığını ve bir sorun olmadığı Murat usta tarafından da doğrulandı bi terslik olmazsa Pazartesi...
  5. YENiHAYAT

Ynt: Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz Limuzin gibi duruyo : ;D

6. YENiHAYAT

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Karşılamanız için teşekkürler aranıza Jimny imle katılmak istiyorum son baktığım saat farkıyla elimden kaçıp gitti :( Hala Otomatik temiz 1 Jimny aramaktayım

7. YENiHAYAT

Ynt: Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz 2006 ve daha sonrasınınn içi çok daha güzel ama ön tampon, düğmeli arazi vitesinin aşağıda bulunan değiştirme sistemi arazi deki darbelere ve büyük çaplı lastiğe uyumsuz kalıyo üzerinde oynamak gerekiyomuş ben orjinal aksamı fazla bozmak istemiyorum...
  8. YENiHAYAT

Ynt: Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz Mavi olanı diosun o uygun fiyata mantıklı bir jimny di
  9. YENiHAYAT

Ynt: Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz 17 idi pazarlığımızı yaptık yarın sabah maslağa sanayii ye murat ustaya gidicektik uygunsa alıcaktım akşam kesin randevulaşmak için aradığımdada benle konuştuğunda dışarıda olduğunu o arada ortağı başkasından kapora almış öyle söledi hayırlısı olsun...

10. YENiHAYAT

Ynt: Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz Murat Ustayla görüştüm eğer satıcıyla anlaşırsak c.tesi 2ye 3 e kadar aracı götürüp göstericem ilginize teşekkür

11. YENiHAYAT

2004 model otomatik bir Suzuki Jimny buldum bunun kaportasal ve mekanik olarak alınıp alınamayack oldugunu istanbulda nerde gosterebilirim
  12. YENiHAYAT

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar, bu aralar jimny e karşı bir merak sardı Ve çok şirin bitane buldum :) Sizin sayfalarınızdanda jimny hakkında bilgilendim. Bulduğum jimny bence güzel görünüyo, bilen bir kişi yorumuyla eğer sorunsuz bir güzelse almak ve aranıza katılmak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR