Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz
en son yakıt tüketimim.
hafta sonu diğer aracımızı eşim duvara sürtüğünden samsun renault servisine bıraktım.
gc de aldesa lpg kitimide genel kontrol için ışıklar otogaz a götürdüm.ecu arızalı çıktı .aslında hiç...
Ynt: Yolda Veya Arazide Kalmamak İçin Bir ZJ-XJ-WJ de Neler Bulunmalı.
mangal ve semaver ikilisi var benim bagajda. yolda kalırsam kitlerim arabayı ararım bi tamirci. tamirci gelene kadarda çay keyfi yaparım.
şanzıman yağı nerden değişir bilmem takviye kablosu iyide araç geçmezse ne...
Ynt: Fiat ducato boyutlarında, camper olacak bir panelvanda 4x4 alt yapısı ?
panelvan alıp restorasyon işi biraz zor gibi geldi bana güzel bir 4x4 vede karavan tercih ederdim ben.
Ynt: muradıma erdim zj mi aldım arkadaşlar
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
her zaman derim 3-5 fazla olsun kafam rahat olsun .
Ynt: zj ön şanzımanı devredemi faalmi gayrifaalmi araç durdugu yerde nasıl anlarız
mobil hizmetten yırtabilirsem zj mi sana vericem ;D
şuan mümkün değil ama mayıs da kesinleşicek 2004-2006 gc alma planım var .
acele etmemk en güzeli temiz bulursanda 2-3 bin fazla ver kaçırma derim.
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
96 gc 5.2 nin dün yağını suyunu yağ filtresini değiştirdim.birde antifiriz konuldu mavi renkli .sonradan kırmızı olacağını hatırladım iş işten geçmişti kdv dahil 135 tl verdim.
bu gün gidip 215-75-16 yeni aldığım silverstone mt 117 lastikleri...
Ynt: Grand Cherokee 6.4 Hemi V8 (SRT-8)
masrafsız temiz 4 lastik yeni servis bakımlı 18 den aşağı değil piyasada. 14-15 ilanlarına gidip bakınca bazı fonksiyonlarının çalışmadığını kazalı araçlar olduğunu görürüsün bence çok fazla değil pazarlıllada 18 e falan alınabilir.
kardeşim 10a yakın...
Ynt: OK144 ve NISSAN X-TRAIL T31
çamurda çok iyi sonuç alacağınız kesin normal mt lastiklerden daha iyi olduğunu okudum bu gün .hatta lassanın ürettiği en iyi lastik miş.land larında orjinal ekipmanıymış. xtrailde çamurda nasıl olur onuda sizden öğreniriz. hayırlı olsun. niva tr sitesinde...
Ynt: Los Angeles den Sesleniyorum
sesin gelmiyor ama .
sen bırak nete girmeyi falan bol bol tadını çıkar dönünce epey bi vaktin olur nasılsa anlatmak için .
amerikada görmek istediğim tek yer niagara şelalesi gerçi orayıda sonradan betona çevirmiş amerikalılar orjinal değilmiş ama olsun .
Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler
eline sağlık üst başlık olmasında fayda var.
aynı şeyi bende düşündüm .1 ay akadar önce forum forum konu konu geziyordum.aracı aldım rahatladım .
Ynt: ilker&ZJ
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-hatasiz-5-2-cherokee-39365043/detay
ilandaki aracın bagajını çok güzel yaptırmış sahibi.
Ynt: Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda
hayırlı olsun .allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
yanlız fotoğraflarda bi nokta dikkatimi çekti sol lastik yamuk jant eğri bence düzeltmek lazım. ;D sanırım arkadaşların dikkatinden kaçmış ama bana hak vereceklerdir.
Ynt: 96 zj radyo cd calar
96larda cd çalar yok galiba yada ben görmedmiş olabilirim dikkat etmemiştim sabah gidip bakayım ;D
benim hoporlörler patlak önlerdeki .
acaba bu trt bandrolü falan onlar içinde geçerlimi yurtdışından getirtiğimizde. ayrıca bildiğim kadarıyla 200 yada 100 dolar...
Ynt: Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda
ön çalışmayı iyi yapmışsınız bilinçli tüketici sınıfına giriyorsunuz sanırım ;D
bende 4 gün önce 96 aldım .şuan aracı tanımaya çalışıyorum levent sağolsun telefon açıyorum kafama takılan bi durum olunca...