Arama sonuçlarınız

1. 6005016

97 zj hararet sorunu

Ynt: 97 zj hararet sorunu klima sürekli açık olduğundan 100 ün altına düşmüyor bende .hatta ilk zaman durdum baya bi fokurdama geliyodu motor suyu bölgesinden. tırsmıştım alıştım artık.dumanlar çıkarsa açıp kaputu bekliycez .

2. 6005016

çakma xenon

satın aldığım arkadaş çakma xenon far taktırmış. sisler sarı zaten sırıtıyor. 96 zj için mercekli xenon bulabilirmiyiz acaba hem yolu adam gibi aydınlatsın. hem karşıdan gelenleri rahatsız etmeyeyim. eğer bulunamaz yada yapılmazsa normal sarı ampüle geçicem. bu şekilde hem düzgün aydınlanmıyor...
  3. 6005016

5.9 tercih ediyorsanız

Ynt: 5.9 tercih ediyorsanız hayırlı olsun umarım istediğiniz fiyata satarsınız. kaskoyu kaça yaptırdınız acaba ben 1500 tl denilince yaptırmadım.

4. 6005016

97 zj grand cherokee günlüğüm

Ynt: 97 zj grand cherokee günlüğüm benim hiç günlüğüm olmadı abi. sizin günlüğünüzü kullanabilirmiyim. hayırlı olsun kazasız belesız kullanırsınız inşallah. hararet 100ü geçince ne oluyor acaba benimki 100 ün altına pek düşmüyor bu aralar. sanırım klimanın gazı azaldı tam soğutmuyor gibi...
  5. 6005016

Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke)

Ynt: Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke) kolay gelsin öncelikle. bitince canlı canlı görmeye geleceğim haberiniz olsun. iyi bir iş çıkaracağınızdan şüphem yok.

6. 6005016

Check Engine Kod 27 Yardım

Ynt: Check Engine Kod 27 Yardım dün lpg ile hafif tekleme oldu sonra 10-15 dk kadar kullandım bi problem yoktu. aracı sotp edip tekrar çalıştırdıktan sonra arıza ışığı yandı .bende ustaya götrüdm 3-5-7 silindirlerde ingilizce yazdığı için çözemedim hata vermiş arızayı sildirdim .çünkü her şey...

7. 6005016

Cherokee motor ve şanzuman yağı

Ynt: Cherokee motor ve şanzuman yağı aracımdada yağ eksiltme sorunu var lpg den olduğunu tahmin ediyorum.yağ basıncı ibresi ortayla max arasında değişip duruyor sabit kalmasımı gerekir acaba yoksa oynaması normalmi.
  8. 6005016

Beğenilerinize sunulur

Ynt: Beğenilerinize sunulur vaşşşşşş.elinize emeğinize sağlık çok çok şık olmuş. sanırım seyretmesi kullanmaktan daha zevklidir .
  9. 6005016

1999 WJ almak üzereyim yardım...

Ynt: 1999 WJ almak üzereyim yardım... yetkili serviste expertiz + işibilen bi ustaya göster mutlaka aracı. antep de yekili servis var ..araç temizse 3e 5e bakmamak lazım .uygun fiyatlı olanlar başağrıtabilir. bu tür araçlar büyük şehirler dışında kolay alıcısı olmaz onu için fiyat düşürmüş...

10. 6005016

çok şükür zj min yakıt problemleri bitti

Ynt: çok şükür zj min yakıt problemleri bitti tolga bey aracı nasıl oraya parkedebildiniz ve inebildiniz tebrik ediyorum. ben lastik bulamadığım için 215/75/16 taktım .silverstone mt 117 ex modeli çok tipsiz durmadı .aracın ayarlarıyla oynamak istemedim ama daha büyük lastiğin daha iyi...

11. 6005016

Grand Cherokee ZJ gaz pedalı sorunu

Ynt: Grand Cherokee ZJ gaz pedalı sorunu http://www.haberform.com/haber/toyota-gaz-pedali-sorunu-toyoto-turkiye-satislari-toyota-modelleri-43756.htm çok ciddi sonuçlar doğurabilir .mutlak servise gösterin.
  12. 6005016

Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1

Ynt: Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1 çok ucuza vermişsiniz gibi geldi bana .malum siteden silinmiş ilan merak ettim şimdi

13. 6005016

Bu Haberle İlgili Görüşleriniz?...

Ynt: Bu Haberle İlgili Görüşleriniz?... hemen zj mi satıp jimny alayım.
  14. 6005016

Cherokee xj ufak revizyon umarım begenirsiniz.

Ynt: Cherokee xj ufak revizyon umarım begenirsiniz. araç yakışıklı olmuş.hazırlanış aşamalarınıda görmek isteriz. biraz fazla değilmi 20.000 dolar? sanırım motor kaporta falanda var.
  15. 6005016

Antalya - İstanbul arası yolculuk...

Ynt: Antalya - İstanbul arası yolculuk... basmıştır o bakalım kaç basıyor diye ;D 600 tl diyorum.

16. 6005016

grand cherokee 2011

Ynt: grand cherokee 2011 ferrariye tüp taktıktan sonra bana hiç bişey ilginç gelmiyor.dizellerede tüp furyası başlamış son zamlardan sonra.
  17. 6005016

97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu

Ynt: 97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu benzer sorun bendede vardı. araç lpg e geçince stop ediyordu.birden gaza yüklenince benzine geçiyordu. aldesa marka kit takılı 1 yılolmuş garantisi devam ettiği için bayisine götrüdüm.ilk olarak beyin arızılı dediler...
  18. 6005016

işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9 maşallah güzel görünüyor.bol çamurlu günlerde kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun geçmiş olsun. tü tü tü nazar değmmesin. neler yaptığınızı ve kaça mal olduğunuda eklerseniz daha güzel olur.

19. 6005016

Jeep'lerin Bittiği an......

Ynt: Jeep'lerin Bittiği an...... sanırım modifikasyona ihtiyaçları var.
  20. 6005016

31" lastik ZJde nasıl duruyor

Ynt: 31" lastik ZJde nasıl duruyor mt lastikler görünüm olarak çok değiştiriyor aracı birde büyük boyut olursa çok agresif görünüyor.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.