Arama sonuçlarınız

1. H

Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km)

Ynt: RE: Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km) süper bir gezi olmuş dolu dayağıda geziyi dahada ğüzelleştirmiş paylaşımın için çok teşekkürederim bende geçen yaz 3000 km yaptım ama bu paylaşımınzdaki bazı sıradışı olayları okuyunca gene rüzgara bırakasım geldi kendimi inanın...

2. H

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? slm tüm motor sever arkadaşlara bende aranıza yeni katılanlardanım bende virağo 1100 var ğüzel makina o bana aşık bende ona sarmaş dolaş ğidiyoruz zevklerimiz aynı uzun yola bayılıyor şehir içinde huysuzlaşıyor ;D
  3. H

Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek...

Ynt: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek... slm mura bey bende uyumlu birisiyimdir eğer bir gezi planınız olursa zamada uyarsa neden olmasın zaten birazda uysallığım yaştan geliyor yaş 51 ve virağo 1100 sahibiyim aslında hep hayalim türkiye turu ama yapamadım zamandan işten en kıs...

4. H

Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek...

Ynt: RE: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek... işte isteyipte yapmaya zaman bulamadığım geziyi arkadaşımız yapmış zevkle okudum bayıldım
  5. H

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu slm millet aranıza katılmakta geç kaldım istanbuldan katılıyorum bendede yamaha vırago 1100 var ilerki zamanlarda resimlerini koyma çalışacağım istanbuldan katıldım aranıza herkese kazasız belası sürüşler diliyorum altındaki kısrağa sahip çıkamayan...

6. H

Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640

Ynt: Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640 paylaşımınız için teşekkür ederim ğüzel bir gezi olmuş keşke bende katılabilseydim çok şey kaçırmışım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR