Arama sonuçlarınız

1. New Life Mimarlık

Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :)

Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :) Bu kadar tecrube sokup atma dıyor ya vardır bi bildiğiniz çıkartacağım ama geri takılabilir hale getireceğim Ön çamurluklarda artık söküldü ama durumları hiç iç açıcı değil Ön paneli fabrikadan yenisi gelmiş gibi...

2. New Life Mimarlık

Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :) Ben de her işi hallederim elektrik tesisatına gelince arabayı yükler çekiciye emin abinin kapısına bırakırım :)
  3. New Life Mimarlık

Çamurlukları söktüm Ön paneli söktüm Aküyü ve elektrik tesisatını komple söktüm Pedal konsolunu söktüm Ön konsolu söktüm Silecekleri ve motorunu söktüm Havalı freni havalı debriyajı direksyon milini direksyon simidini komple söktüm Kafada birşey kalmadı sökülecek Sırada arka koltuk ve tüp var...

4. New Life Mimarlık

Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin

Ynt: Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin Tavsiyelerinize çok teşekkür ederim Kesinlikle öyle yapacağım
  5. New Life Mimarlık

Ynt: Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin Kaportacı lazım beykoz dudullu yada ümraniyede tercihimdir. Çürüklerimi yapabilecek bi kaportacıya ihtiyacım var

6. New Life Mimarlık

Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!!

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! Dodikleri nereden ve kaça aldın acaba bende bu modelden istiyorum

7. New Life Mimarlık

Ynt: Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin Krom ön panjurum ve tamponlarım var onları Jantlarım paslı onları parlatayım diyorum kromajcıya mı vereyim jantları Roll bar yaptıracam daha offffff yürür mü bu araba :((((
  8. New Life Mimarlık

Ynt: Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin Arabayı soymaya başladık :) altında 4 renk çıktı
  9. New Life Mimarlık

Ynt: Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin Hardtop kaynaklı tamamen Yan kapıları da camdan altı kalsın üstünü keseyim diyorum ne dersiniz ?

10. New Life Mimarlık

Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım...

Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım... Ben varım bennnn

11. New Life Mimarlık

Ynt: Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin Ercanaslan arka kapak böyle
  12. New Life Mimarlık

Ynt: Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin Aracın üzerindeki tamponları sinyallaeri dodikleri soktum Ve boyasıyla macununu soymaya başlıyoruz. Aracın alt zemını çok çürük çıktı ama bakalım hayırlısı :( Yarın hardtop u keseceğim burada 2 sorun beni bekliyor 1 roll bar ihtiyacı...

13. New Life Mimarlık

CJ5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (D.U.I. Performance Distributors)

Ynt: Cj5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (d.u.ı. Performance Distributors) Pldu sağ olsun aldım gitti :)
  14. New Life Mimarlık

CJ5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (D.U.I. Performance Distributors)

Ynt: Cj5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (d.u.ı. Performance Distributors) Bende elektroonik ateşlemeye geçeceğim bu urunu mutlaka değerlendireceğim ve yurtdışaından getirmenin bir yolunu bulacağım
  15. New Life Mimarlık

Ynt: Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin Evet cj min yanan benzin hortumlarını dğiştirdim Elektrikçi sabah 7 de geldi rüyasında görmüş galiba :) yanan kabloları değiştirdi tesisatı elden geçirdi. Distribitör üzerinde kırık bir vida var söktüm birazdan tornacıya giderek dişliye...

16. New Life Mimarlık

Kaportanın Kumlanması Hakkında

Kaporta kumlaması hakkında bilgi yada tecrübe sahibi olanlar var mı ? Benim kaportada çürükkler ve kabarmalar var en alt yeşil sonra kırmızı şimdi mor boyalar hep üst üste atılmış :( Kupayı ve kaputu söküp kumlamaya versem diyorum anadolu yakasında bu işi yapan var mı ?? Yonlendirirseniz çok...
  17. New Life Mimarlık

Ynt: Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin Hardtopu satıp branda takmak yerine, bu hardtopu söküp-takılabilir hale getirmeni tavsiye ederim Sayın ercanaslan bende oyle yapmaya karar verdim çünkü sonra pişman olursam çok ararımda bulamam diye korktum:)
  18. New Life Mimarlık

Cj6 Alıcam Yardım

Ynt: Cj6 Alıcam Yardım Ercan aslan dan kaçmaz :)))

19. New Life Mimarlık

Cj6 Alıcam Yardım

Ynt: Cj6 Alıcam Yardım Takip
  20. New Life Mimarlık

Tüv Türk'e Jeeplerin Anlatılması Gerekiyor.

Ynt: Tüv Türk'e Jeeplerin Anlatılması Gerekiyor. Çok haklısınız bugün size yarın hepimize ne gerekiyorsa yapalım gerekirse grup halinde mahkemeye verelim herkesin işi gücü var büropatolojik vakalarla mı ugrasacağız !

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.