Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :)
Bu kadar tecrube sokup atma dıyor ya vardır bi bildiğiniz çıkartacağım ama geri takılabilir hale getireceğim
Ön çamurluklarda artık söküldü ama durumları hiç iç açıcı değil
Ön paneli fabrikadan yenisi gelmiş gibi...
Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :)
Ben de her işi hallederim elektrik tesisatına gelince arabayı yükler çekiciye emin abinin kapısına bırakırım :)
Ynt: Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin
Kaportacı lazım beykoz dudullu yada ümraniyede tercihimdir. Çürüklerimi yapabilecek bi kaportacıya ihtiyacım var
Krom ön panjurum ve tamponlarım var onları
Jantlarım paslı onları parlatayım diyorum kromajcıya mı vereyim jantları
Roll bar yaptıracam daha offffff yürür mü bu araba :((((
Hardtop kaynaklı tamamen
Yan kapıları da camdan altı kalsın üstünü keseyim diyorum ne dersiniz ?
Aracın üzerindeki tamponları sinyallaeri dodikleri soktum
Ve boyasıyla macununu soymaya başlıyoruz. Aracın alt zemını çok çürük çıktı ama bakalım hayırlısı :(
Yarın hardtop u keseceğim burada 2 sorun beni bekliyor 1 roll bar ihtiyacı...
Ynt: Cj5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (d.u.ı. Performance Distributors)
Bende elektroonik ateşlemeye geçeceğim bu urunu mutlaka değerlendireceğim ve yurtdışaından getirmenin bir yolunu bulacağım
Evet cj min yanan benzin hortumlarını dğiştirdim
Elektrikçi sabah 7 de geldi rüyasında görmüş galiba :) yanan kabloları değiştirdi tesisatı elden geçirdi.
Distribitör üzerinde kırık bir vida var söktüm birazdan tornacıya giderek dişliye...
Kaporta kumlaması hakkında bilgi yada tecrübe sahibi olanlar var mı ? Benim kaportada çürükkler ve kabarmalar var en alt yeşil sonra kırmızı şimdi mor boyalar hep üst üste atılmış :(
Kupayı ve kaputu söküp kumlamaya versem diyorum anadolu yakasında bu işi yapan var mı ??
Yonlendirirseniz çok...
Hardtopu satıp branda takmak yerine, bu hardtopu söküp-takılabilir hale getirmeni tavsiye ederim
Sayın ercanaslan bende oyle yapmaya karar verdim çünkü sonra pişman olursam çok ararımda bulamam diye korktum:)
Ynt: Tüv Türk'e Jeeplerin Anlatılması Gerekiyor.
Çok haklısınız bugün size yarın hepimize ne gerekiyorsa yapalım gerekirse grup halinde mahkemeye verelim herkesin işi gücü var büropatolojik vakalarla mı ugrasacağız !