Arama sonuçlarınız

1. New Life Mimarlık

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Sayın hakkı babalık şapkamı çıkarttım ve saygıyla eğiliyorum . Ellerinize sağlık allah size uzun ve sağlıklı ömürler versin

2. New Life Mimarlık

Cj6 M İçin Usta Arıyorum

Yedek parça amaçlı aldığım cj6 mm la dün ilk defa benzin aldım almaz olaydım gazda gidiyodu çalışıyordu bi problem yoktu aslında ! Ya hortum çıkıktı ya patladı benzin kaçagından motor içinde yangın çıktı allahtan havaya ucmadan müdahale ettik ve sondü :(( Neyse konumuza dönersek yedek parca...
  3. New Life Mimarlık

Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin

Ynt: Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin Çok teşekkürler Deneyeceğim

4. New Life Mimarlık

Satılık Cj6 Hardtop

Ynt: Satılık Cj6 Hardtop Arka
  5. New Life Mimarlık

Satılık Cj6 Hardtop

Resimdeki aracdaki hartobu satıyorum brenda yaptıracağım sıfır branda ile takas olur fiyatı 1500 lira

6. New Life Mimarlık

Ynt: Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin Nasıl alet ama sabit hard top pu sökeceğim branda düşünüyorum ben üstü açılmıyo çünkü

7. New Life Mimarlık

Ynt: Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin Arazi vitesinin üzerindekiler ne anlama geliyo
  8. New Life Mimarlık

Ynt: Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin Bu hangi şanzıman olabilir 4 ileri
  9. New Life Mimarlık

Benim vites bu 4 ileri ama yandaki arazi vitesini çözemedim ön tekrde hub var ama çalışıyomu nerden anlıcaz Free yazan yerde mi 4x4 yoksa diğerinde mi ? Şu acemiye bi yardım abiler

10. New Life Mimarlık

Cj6 Plaka Ve Ruhsatı Olsun

Ynt: Cj6 Plaka Ve Ruhsatı Olsun Sağol kardeşim tesekkur ederim sen bana gore tecrubeli sayılırsın bir tane daha bulursan aklında olsun ;) Ayıp olmayacaksa kaça aldın .?

11. New Life Mimarlık

Cj6 Plaka Ve Ruhsatı Olsun

Bir cj6 toplamak istiyorum alacağım aracın saedece plaka ve ruhsatı sıkıntılı olmasın yeter Çekme belgelide olabilir Hasarlı olabilir Motoru şansumanı olmasa da olur Herseyini saseden sonra kendim takacağım sizlerin öneri fikir ve yardımlarınıza çok ihtiyacım olacak esirgemezseniz sevinirim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.