Arama sonuçlarınız

1. Y

ALINIK:) vitara arıyorum

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum eşinize büyük geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. saygılar

2. Y

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum Belgin hanım; Aydın'da OffRoad buradan kendi ekibizi bulabilirsiniz sanırım. Araçları tanır kullanırsınız. İstanbul 4. beyoff offroad oyunlarına beykoz rivaya gelirseniz. Çooook memnun kalırsınız umarım. Rica ederseniz tüm araçlarıda herhalde bir arada...
  3. Y

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum arazi aracına başlamak için iyi bir seçim değil bence, nivacılar alınmasın.

4. Y

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum niva ???
  5. Y

SATILIK 1996 Discovery-1 300TDI 28.000TL

Ynt: SATILIK 1996 Discovery-1 300TDI 28.000TL 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor 2012 yılının ilki,Beykoz Off-road’ın dördüncüsünü 14-15 Nisan 2012 tarihinde Beykoz Off-road oyun alanı Riva'da olacaktır. görüşmek ümidi ile saygılar

6. Y

vx 80 ic izolasyon onerilerinizi bekliyorum.

Ynt: vx 80 ic izolasyon onerilerinizi bekliyorum. Araç çamurluk içi ve iç kaplama siyah uygun olur. Dış boyada ise sıkıntılı o zaman Tuğsan bey çok teşekür ederim. saygılar.

7. Y

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum araç alırken kesinlikle offroad donanımına uygun olsun. yükseltme, defransiyelle oynama, kilit takabilmelisiniz vb. yapmak istesenizde parçasını bulamayacağınız bir araba almayın sakın. geçer akçe ve model bir araba almanız dileğiyle. saygılar
  8. Y

SATILIK 1996 Discovery-1 300TDI 28.000TL

Ynt: SATILIK 1996 Discovery-1 300TDI 28.000TL bende daha önce defender vardı. O zaman hayalim hep 300 tdi discoya binmekti. Çocuklarda o zaman dan beri beni sıkıştırıp duruyorlar. O dönem de çok camel trophy seyrettik bunun da etkisi var. Benim hayalim diyebilirim. Ama şunu açıkça...
  9. Y

toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ...

Ynt: toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ... rıfat işini görmez mi hep takiptesin

10. Y

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum kusura bakmazsanız kaçırma olayı olarak bakmayın meseleye. her zaman sizin için hayırlısını isteyin. belki siz alınca motor yiyecektir. bilemezsiniz. siz gönlünüzü ferah tutun. nasibinizi aramaya devam edin. hiç kimse hiç kimsenin nasibini elinden alamaz. aramaya...

11. Y

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum ben izmire gittim aracı almaya aracın koltuk ve direksiyonu yok. bekle 2 saatte topluyayım dedi adam. Meerse elinde 8 tane varmış birini toplamış fotosunu çekip satmış diğerlerinide aynı foto ile satıyor. yalovaya gittim araç 73000 km dedi gittik motor 260000 km...
  12. Y

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum benim tavsiyem arkadaşlarınızla offroad gezilerine katılmanız orada araçları daha iyi tanırsınız. otomatik vitesin sorunlarını, v6 2000 motorun gücünü, dizelin yakıt sarfiyatını, vb. böylece ne alacağınıza orada daha rahat karar verirsiniz. Yancıya kimse bir şey...

13. Y

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum acele etmemek lazım. sabırla arazide kullanabileceğiniz, ellenmemiş, oynanmamış, orjinal bir araç bulmanız dileğiyle. Yoksa arazide başınıza bir iş gelince çok sevdiğiniz o vitaranızı sinirden oracıkta ateşe veresiniz gelir. Ekiple çıktığınız gezide gitseniz araba...
  14. Y

Ynt: toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ... yukarıda 23000 e araç alan arkadaş daha önce mergen beyin aracından bahsetmişti, çok bakımlı ve motorda bir damla yağ kaçağı bile yok diye bahsetmişti. Sadece fiyatta anlaşamadıkları için arkadaşın aracını alamadığını söylemişti. Şimdi...
  15. Y

BURSA HÜSEYİNALAN-TUZAKLI, DAĞYENİCE DOMUZ BATAĞI

Ynt: BURSA HÜSEYİNALAN-TUZAKLI, DAĞYENİCE DOMUZ BATAĞI harika bir gezi olmuş, eğlenceli olmuştur umarım. çamurun balçık olması da ayrı bir zor olmuştur paylaşım için teşekkürler, imrendim, keşke orada olsaydım dedim saygılar

16. Y

Ynt: toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ... anladığım kadarıyla ne koyarsan yakar demek istemiş. araç sizin dediğiniz gibi değil anladığım ve bildiğim 2 h 4000 cc motor, yakıt ve vergisini bir araştırın derim. ama araç gerçekten güzel bir araç. daha fazla bilgi almak isterseniz...
  17. Y

Discovery 3 vs Land Cruiser

Ynt: Discovery 3 vs Land Cruiser başlarken arkalar çalışırken önler çalışmıyor ve hızla geldiğinde de yine önler kızaklıyor, yanlış mı görüyorum.
  18. Y

Discovery 3 vs Land Cruiser

Ynt: Discovery 3 vs Land Cruiser range rover kaya tırmanışını seyrettim aynı yeri prado da oynaya oynaya çıkıyor.

19. Y

vx 80 ic izolasyon onerilerinizi bekliyorum.

Ynt: vx 80 ic izolasyon onerilerinizi bekliyorum. tuğsan bey ; evet malzeme havuz malzemesi, içini onunla komple kaplatmayı düşünüyorum, pütürlü bir görüntüsü var. aracın çamurluk içini ve üstünü onunla pencereye kadar kaplatıp sonra boyatmayı düşünüyorum olurmu. hatta komple aracı kaplatıp...
  20. Y

Ynt: toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ... ormandan ucuza alınıp 1500 tl tutan yan sanayi parçalarla 2000 tl ye motor yaptırıp, çıkma lastik, 2 çin malı sis takıp vb. eklemelerle 20000 ve üzeri istenen araçlara dikkat edin. satan alacağınız arabanın nasıl bir işlem uygulandığını...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.