Arama sonuçlarınız

1. Y

toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ...

Ynt: toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ... yazmayı unuttum. araç arka yan koltuklarla 10 kişilik. 2300 kg. vergisi yıllık 620 tl. orjinal çift akü 12 volt. 90 lt depo. 4 vites 130 km düz yol max. hız, fazlası tehlikeli ve masraflı. arakadaşımda 89 bj 62 vardı. orjinal 5 vites düz...

2. Y

toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ...

Ynt: toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ... orjinal ormandan aldığım bj 60 ; 3b motor, 3400 cc, 4 silindir, 4 vites, lsd kilitli, orjinalinde klima yok. 98 hp güç. 9lt litre uzun yol, 11 lt şehir içi yakıt tüketimi var. arabama orjinal parçalarla 4850 tl ye motor yaptırdım. Şu anda...
  3. Y

ALINIK VİTARA İÇİN VİNÇ TAMPONU

Ynt: ALINIK VİTARA İÇİN VİNÇ TAMPONU aracın modelini verirseniz ben benzerinin şasesine bakıp nasıl monte edebiliriz en azından ona bakarım. ben belediyede çalıştığım için hafta sonları müsaitim. saygılar

4. Y

Ynt: ALINIK VİTARA İÇİN VİNÇ TAMPONU buradan görünen ama ölçülür ; tampon kalın boru(2"), üst ince boru (1") domuzluk ve vinç taşıma aparatından(4-5 mm Sac) oluşuyor gibi. O bölümü istiyormusunuz bilmiyorum ama altta koruyucu muhafazası ve altta bir boru daha mevcut gibi. Vinç taşıma aparatı...
  5. Y

vx 80 ic izolasyon onerilerinizi bekliyorum.

Ynt: vx 80 ic izolasyon onerilerinizi bekliyorum. İstanbul büyükşehir belediyesinde çalışıyorum. Yaşlıların kaldığı bir merkezdeyim. ıslak zeminde Kalebodurun üstünden yaşlılar düştüğü için çözüm aradık. En sonunda bir firma geldi. 1. Kalebodurların üzerini tinerle temizledi. 2. Kalebodurların...

6. Y

Ynt: ALINIK VİTARA İÇİN VİNÇ TAMPONU normal bir tampon veya boru tampon resmi koyarsanız çıkmadan daha ucuz fiyat verebileceğimi sanıyorum. Makina metal öğretmeniyim. Kendi toyotama tamponumu kendim istediğim gibi yapıyorum. Fiyatıda satıştaki tamponların yarı fiyatından da aşağı oldu. Hemde...

7. Y

fj 45

Ynt: fj 45 malum sitedeki adanada galeride olan araçtan mı bahsediyoruz.
  8. Y

Alınık 30-9.5-15 lastik

Ynt: Alınık 30-9.5-15 lastik 235 75 15 ikinci el mt lastik bu linkteki lastiğe bakabilirsiniz. Bayram bey le her türlü anlaşırsınız. bence fiyat çok uygun. 30x9,5x15 le aynı ölçüdür. Farklı isimlendirilmiştir. hemde 5 adet lastik. benim toyotaya küçük gelmese alırdım. Bende bayram beyin...
  9. Y

Ynt: ALINIK VİTARA İÇİN VİNÇ TAMPONU nasıl bir tampon istiyorsunuz. resim varmı. saygılar.

10. Y

fj 45

Ynt: fj 45 hadi hayırlısı inşallah, en güzel araç, koltuğuna oturup, anahtarı elinde olan ve yakıtını koyduğunda seni özgür olduğun, huzur bulduğun, sevdiklerinle vakit geçirdiğin, yere götüren (sıkıntısız ve bakımlı ;D ) araçtır. ben arazi araçlarının bu özelliğine bayılıyorum. saygılar

11. Y

fj 45

Ynt: fj 45 hatay ve konya genelde kazalı, sıkıntılı araçları alıp toplayıp satması ile meşhur. Site içi ve dürüst satıcıları tenzih ederim. Bu tip araçlar genelde ne kadar orjinalse o kadar iyi. Eğer malum sitedeki araç site içinden bir arkadaşımızınsa ve toplanması nasıl olduğu biliniyorsa...
  12. Y

fj 45

Ynt: fj 45 Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) bu linki incelerseniz dif kilidi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz 3 B motor 1.000.000 km giden mekanik bir motor. Benim bj 60 la aynı motor. Bana göre araç 20.000 etmez. Adanada full makjajlı malum...

13. Y

Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü bol karlı ve çamurlu kazasız eğlenceler dileğiyle toyotacıların arasına hoş geldiniz. Saygılar
  14. Y

AMERİKAN EFSANESİ " COOPER TIRES "

Ynt: AMERİKAN EFSANESİ " COOPER TIRES " 31x10.5x15 stt 400 tl + 20 tl = 420 tl yüksek gibi 380 / 10 taksit var zaten
  15. Y

AMERİKAN EFSANESİ " COOPER TIRES "

Ynt: AMERİKAN EFSANESİ " COOPER TIRES " taksit imkanı mevcutmudur ?

16. Y

SATILIK 1996 Discovery-1 300TDI 28.000TL

Ynt: SATILIK 1996 Discovery-1 300TDI 28.000TL Vx 80 almanızı isterim. Ön arka ve orta diff lock mükemmel bir şey. Araç çok güçlü. Arazide farkını hissettiriyor. Ben de daha önce benzinli defender (83 hp) vardı. Kamyonların hepsi rampada bana korna çalıyordu. Kışın aracın içinde donuyorduk...
  17. Y

Ynt: SATILIK 1996 Discovery-1 300TDI 28.000TL Bende de lc 60 var. Çocuklar disco istiyor. Param yetmiyor.
  18. Y

Satılık Land Cruiser vx80

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80 Bu lastik le 40 km yi geçmek tehlikelidir. Zaten lastik 6 pr. Yani bildiğim kadarıyla 6 katlı demek. Bize 10 katlı ve taş kesme riskine karşı yan koruma şart. Bu lastik yüksek hızda Kenarı aşınan parçaları kendisi kopartıp atar. Otobanda diğer araçlara gelirse...

19. Y

Ynt: SATILIK 1996 Discovery-1 300TDI 28.000TL Merak ettiğim için soruyorum. Ne almayı düşünüyorsunuz.
  20. Y

Satılık Land Cruiser vx80

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80 petlasın çok güzel römork lastikleri var. Ama bilmeniz gereken onlarda hız limiti max 40 km/saat. Asfaltta Allah'a emanet. Römorkla araziye kadar taşırım derseniz başka. Yada 20 km sonra arazideyim zaten diyorsanız oda ayrı bir durum. Ama 50 - 100 km o lastik...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.