Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Land Cruiser vx80
Ben teşekkür ederim. Aracınızla hayırlı bol çamurlu ve karlı kazasız eğlenceler dilerim.
Bende de Land cruiser BJ 60 var. Dizel. Yeni yeni aranıza ve araziye girmeye çalışıyorum.
Lastik ve vinç sıkıntım var. ( Maddiyat henüz el vermiyor.) İdare etmeye çalışıyorum.
Gezenbilir ailesini bilgilendirmek içindir.
Bilgiler fabrika çıkış verileridir. Özellikle yakıt yeni sıfır araba 90 km labaratuvar verileridir. Arkadaşımızın arabasını tenzih ederim, bitik motor ve pompa arızalarında ne olacağı bilinmez.
Saygılar
Teknik özellikler:
Toyota - Land Cruiser 80 - 4.0 (FJ80) (156 Hp)
Işaretlemek Toyota Model Land Cruiser Submodel Land Cruiser 80 Değişiklik 4.0 (FJ80) (156 Hp) Kapı 5 Power 156 hp Maksimum hız 155 km/h Yakıt deposu hacmi...
4200 cc motor lpg 500 kr ? az olmaz mı , kartal bile 1600 cc lpg 350 kr aşağı yakmıyor. 1.5 dizel taksi 250 kr yakıyor. 3900 cc disco lpg 800 kr yakıyor. 4200 cc benzinli vergi ?
dürüstlük ve şahsiyet yitirdiğimiz en değerli değerlerimizden oldu
pek azı hariç şahsiyetli dürüst insana mahrum kaldık
Herkes karşı tarafı nasıl kandırırım derdine düşmüş
Malın ayıbını söyleyen söyleten ahlak yoksunu olduk çıktık
Çocuklarımızın ALLAH(cc.) yardımcısı olsun
87 model toyota land cruiser aldım. Daha önceden defender sahibin idim. Malum maaşla bu işleri yapınca 40 eleyip dokumak gerekiyor. 4 ay kovalama ve araştırma sonucu aracımı aldım. Aracı almadan önce motor bilgisi yakıt bilgisi ve parça hakkında bilgi sahibi idim. Aracı ihaleden alandan aldım...
Ynt: Off Road Araçlarınıza ön,arka tanpon,yan basamak Stepne taşıyıcı (Ankara)
Ustaların ellerine sağlık sözümüz yok. İşçilik farklı birşey tabii ki.
Makina Metal öğretmeniyim. Demir ve çatı işleri yapıyorum.
Kendi sepetimi kendim yaptım. 135x250x10 cm maliyeti 150 tl yi bulmadı.
Tamponumu da...
Ynt: 4x4 takaslı temiz servis bakımlı golf
sadece bilgi amaçlı olarak söylüyorum
offroad yapacağınız araçla araziye girdiğinizde çizilme devrilme vb. durumlar karşısında üzülmeyeceğiniz bir araç düşünmelisiniz
pikniğe ve ormana girmek içinse ona göre bir araç düşünmelisiniz.
asfaltta 4x4 keyfi...
Ynt: hella rally 2000 sis farları
Bu ayki ayırdığım ödenekte telsiz aldım anteni ni alamadım. Aydınlatma için sizin 2000 leri düşünüyorum. Fiyatta anlaşabilirsek anteni ertelemeyi düşünüyorum. Sislerin fiyatını ararsanız görüşelim. (Malumunuzdur ki maaşla bu işleri yapmaya çalışıyoruz.)...
Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz !
bu hafta sonu ailelerin katılımıyla gerçekleşen (alkol olmayacak denen) bir geziden dönmek zorunda kaldım
öğlenden sonra mangalı pişirdik tam yiyeceğiz rakılar çıktı piyasaya madem aileli geldik çoluk çocuk bu bence yanlış.
yalnız...
Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz !
arkadaşlar kusura bakmasın ama içecek sınıflamasına alkolde giriyormu
genelde gezilerde alkol kullanıldığı için ailecek ve çocuklarla katılamıyoruz
gelen arkadaşlarda varlığımızdan ve kıldığımız namazlardan rahatsız oluyor ve bunlar...