Arama sonuçlarınız

1. Y

Satılık Land Cruiser vx80

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80 Ben teşekkür ederim. Aracınızla hayırlı bol çamurlu ve karlı kazasız eğlenceler dilerim. Bende de Land cruiser BJ 60 var. Dizel. Yeni yeni aranıza ve araziye girmeye çalışıyorum. Lastik ve vinç sıkıntım var. ( Maddiyat henüz el vermiyor.) İdare etmeye çalışıyorum.

2. Y

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80 Gezenbilir ailesini bilgilendirmek içindir. Bilgiler fabrika çıkış verileridir. Özellikle yakıt yeni sıfır araba 90 km labaratuvar verileridir. Arkadaşımızın arabasını tenzih ederim, bitik motor ve pompa arızalarında ne olacağı bilinmez. Saygılar
  3. Y

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80 Teknik özellikler: Toyota - Land Cruiser 80 - 4.0 (FJ80) (156 Hp) Işaretlemek Toyota Model Land Cruiser Submodel Land Cruiser 80 Değişiklik 4.0 (FJ80) (156 Hp) Kapı 5 Power 156 hp Maksimum hız 155 km/h Yakıt deposu hacmi...

4. Y

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80 4200 cc motor lpg 500 kr ? az olmaz mı , kartal bile 1600 cc lpg 350 kr aşağı yakmıyor. 1.5 dizel taksi 250 kr yakıyor. 3900 cc disco lpg 800 kr yakıyor. 4200 cc benzinli vergi ?
  5. Y

Satılık - Defender

aracın yanında 300 tdi mi yazıyor yoksa yanlış mı görüyorum

6. Y

Bu Araç için Yorulmayın Lütfen

dürüstlük ve şahsiyet yitirdiğimiz en değerli değerlerimizden oldu pek azı hariç şahsiyetli dürüst insana mahrum kaldık Herkes karşı tarafı nasıl kandırırım derdine düşmüş Malın ayıbını söyleyen söyleten ahlak yoksunu olduk çıktık Çocuklarımızın ALLAH(cc.) yardımcısı olsun

7. Y

15.000 TL YE KADAR DİZEL ARAÇ ARANIYOR

Ynt: 15.000 TL YE KADAR DİZEL ARAÇ ARANIYOR aracınız nedir.
  8. Y

Sitelerde Satılık Araçlar

87 model toyota land cruiser aldım. Daha önceden defender sahibin idim. Malum maaşla bu işleri yapınca 40 eleyip dokumak gerekiyor. 4 ay kovalama ve araştırma sonucu aracımı aldım. Aracı almadan önce motor bilgisi yakıt bilgisi ve parça hakkında bilgi sahibi idim. Aracı ihaleden alandan aldım...
  9. Y

Bu sefer Soğucaktan girdik-Orhangazi den çıktık :)

Ynt: Bu sefer Soğucaktan girdik-Orhangazi den çıktık :) extremlerin kar perfonmansı nasıldı çamurdaki kadar iyimi merak ettim teşekkürler

10. Y

Off Road Araçlarınıza ön,arka tanpon,yan basamak Stepne taşıyıcı (Ankara)

Ynt: Off Road Araçlarınıza ön,arka tanpon,yan basamak Stepne taşıyıcı (Ankara) Ustaların ellerine sağlık sözümüz yok. İşçilik farklı birşey tabii ki. Makina Metal öğretmeniyim. Demir ve çatı işleri yapıyorum. Kendi sepetimi kendim yaptım. 135x250x10 cm maliyeti 150 tl yi bulmadı. Tamponumu da...

11. Y

4x4 takaslı temiz servis bakımlı golf

Ynt: 4x4 takaslı temiz servis bakımlı golf sadece bilgi amaçlı olarak söylüyorum offroad yapacağınız araçla araziye girdiğinizde çizilme devrilme vb. durumlar karşısında üzülmeyeceğiniz bir araç düşünmelisiniz pikniğe ve ormana girmek içinse ona göre bir araç düşünmelisiniz. asfaltta 4x4 keyfi...
  12. Y

hella rally 2000 sis farları

Ynt: hella rally 2000 sis farları tel 536 921 10 29 Ahmet

13. Y

Ynt: hella rally 2000 sis farları Bu ayki ayırdığım ödenekte telsiz aldım anteni ni alamadım. Aydınlatma için sizin 2000 leri düşünüyorum. Fiyatta anlaşabilirsek anteni ertelemeyi düşünüyorum. Sislerin fiyatını ararsanız görüşelim. (Malumunuzdur ki maaşla bu işleri yapmaya çalışıyoruz.)...
  14. Y

FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz !

Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz ! bu hafta sonu ailelerin katılımıyla gerçekleşen (alkol olmayacak denen) bir geziden dönmek zorunda kaldım öğlenden sonra mangalı pişirdik tam yiyeceğiz rakılar çıktı piyasaya madem aileli geldik çoluk çocuk bu bence yanlış. yalnız...
  15. Y

FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz !

Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz ! arkadaşlar kusura bakmasın ama içecek sınıflamasına alkolde giriyormu genelde gezilerde alkol kullanıldığı için ailecek ve çocuklarla katılamıyoruz gelen arkadaşlarda varlığımızdan ve kıldığımız namazlardan rahatsız oluyor ve bunlar...

16. Y

SILVERSTONE 35X11.50R15 109S MT-117 EXTREME 4 ADET AZ KULLANILMIŞ

Ynt: SILVERSTONE 35X11.50R15 109S MT-117 EXTREME 4 ADET AZ KULLANILMIŞ cevap için teşekkür ederim. sonuç için üzüldüm saygılar
  17. Y

Ynt: hella rally 2000 sis farları sisler duruyormu herhangi bir sıkıntısı ve eksiği varmı
  18. Y

SILVERSTONE 35X11.50R15 109S MT-117 EXTREME 4 ADET AZ KULLANILMIŞ

Ynt: SILVERSTONE 35X11.50R15 109S MT-117 EXTREME 4 ADET AZ KULLANILMIŞ lastiğin yerden yüksekliği nedir bj 60 a yükseltme olmadan uyarmı

19. Y

SİLVERSTONE EXTREME ÇAMUR LASTİKLERİ

Ynt: SİLVERSTONE EXTREME ÇAMUR LASTİKLERİ 117 L sportun fiyatı nedir acaba saygılar
  20. Y

SİLVERSTONE EXTREME ÇAMUR LASTİKLERİ

Ynt: SİLVERSTONE EXTREME ÇAMUR LASTİKLERİ 33x10.5x15 extrem lastiğin yerden yüksekliği ne kadar bj 60 ın çamurluğuna yükseltme olmadan uyarmı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.