Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 9-1-2011 Kemerburgaz gezisi...
murat cım selam, saat kaçlarda oradaydınız. biz 15.00 te oradaydık karşılaşmadık. demir kapıyı nasıl açtırdınız. biz açtıramayıp geri dönerken çıkan arızalar yüzünden 22.00 de kurtulduk.
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
muhteşem bir organizasyonu kaçırmışım. fotoğraflar için emeği geçenlere teşekkürler. önümüzdeki yıl mutlaka katılmaya çalışacağım. :)
110 u neden tek kapı çift kabin yapmak istediğini anlamadım ama 90 lık tek kapı arkada koltuklar olan tenteli modeli var. 90 soft top olarak geçiyor, illa 110 diyorsanda tek kapı panelvan tipi var istersen çift kabin gibi arkaya koltuk atarsın ama saçma olur.
Ynt: Sezonu Belgrad Ormanında Açtık (12 Eylül 2010)
fotoğraflara teşekkürler. özlemişiz. gözlerim bayram etti. cemcim turuncu çok yakışmış güle güle kullan. :)
Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar
ahmetcim, hasancım yine çok güzel bir organizasyon yapmışsınız tebrikler. işin offroad kısmı yalan olmuş ama yiyenbilir kısmının hakkını vermişsiniz. :D :D yeni katılımlar olmasıda ayrı bir güzellik. bu ekiple kışın lopeze...
Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)
arkadaşlar yine süper bir geziye imza atmışsınız. fotoğraflarla bize keyif veren herkese teşekkürler. :)yalnız bişeyi anlamadım koskoca yolda defenderla toyotayı, jimnylede vitarayı nasıl tokuşturdunuz. ;D ;D
Ynt: The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği
teşekkürler cem. baktım şimdi büyükçekmecedeki arabayı almış onu bende beğenmiştim. :D önümüzdeki sezon çekilecek çok araba olacak. ;D ;D
üzülme arkadaşım bi gün istersen sanada yaparız aynısından. ;D bişeyleri elden çıkartmam gerekiyordu en önce o satıldı. :( yeni aracına çok sevindim,güle güle kullan. ekipte sıkı arabalar oluşuyor. nasıl yapılı bişeymi, fotoraf koyarsan...
fotoğraflar için teşekkürler olcayto. geziyi gezideymiş gibi izliyoruz sayende. :Dyeni arabalar gördüm, navara ikilemiş anlaşlılan. bendeki son bomba 110 dcpu satıldı arkadaşlar, :( sezona ne hazırlayacağım henüz belli değil. ??? ???
Ynt: Playoff (Lopez,Odayeri,Çiftalan,Kısırkaya, Domuzyolu) (06 Haziran 2010)
hay allah yaaa. neyse bidaki sefer. tekrar ara arkadaşım duymadım cevapsızlar vardı ama ben telefon özürlüyüm :'(
Ynt: Playoff (Lopez,Odayeri,Çiftalan,Kısırkaya, Domuzyolu) (06 Haziran 2010)
çok güzel fotoğraflar videolar çekenlerin yükleyenlerin ellerine sağlık. :)bu yağmurlardan sonra bi gezi olursa haber verin arkadaşlar. :)
Ynt: Lopez ve Çiftalan'a Sezon Sonu Off-Road (23 Mayıs 2010)
hasancım 110 DCPU yıkandı temizlendi satışa çıktı tekrar kirletmek istemediğimden katılamadım. :( :( önümüzdeki sezonda yine birlikteyiz inşallah. ;)