Arama sonuçlarınız

1. deryaderin

Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010)

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) son olarak küçük bir çamur birikintisinde DCPU ve Unimog show yaptı. yaptı da bülent abicim ne bu düşünceli halin. topu topu bi kere battın sen böyle yaparsan mücahit ne yapsın ;D ;D

2. deryaderin

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) Ufak ama çok dik bir rampada ki ne kadar dik olduğu fotoğraflarda anlaşılmıyor indim çıktım oynadım. oyuna katılmak isteyen terrano ve diğer defender denemelerinde tepeye ulaşamadılar.
  3. deryaderin

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) Unimog'un battığı aynı bataklıkta yeşil toyota da kaldı. övünmek gibi olmasın ama aynı bataklığı gözüme kestirdiğim bir yerden DCPU geçti. diğer arkadaşlar etraftan dolanıp geldiler. Unimog kurtarma operasyonu çift vinç, makara ve birbirine...

4. deryaderin

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) Parkur çok zorluydu benim DCPU haricinde herkes battı kaldı. çekildi veya vinçledi. vinçleme konusunda orhanı tebrik ediyorum. en öndeki gri toyota kamyonetin sağ koltuğundaydı kaldıkları anda kapıdan fırlayıp 1 metrelik ağaç strebi ve vinçi...
  5. deryaderin

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) Devamı..

6. deryaderin

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) Aydın da Hüseyinle beraber gezideki ekibe sonradan yetişti. Ön tamponlu başladığı geziyi tamponsuz bitirsede günün en çok çekilen aracı olsada gezinin en güzel fotoğraflarından bir tanesini aydın'ın terrano verdi. hoş ordan geldi birde...

7. deryaderin

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) Arkadaşlarımızın bazıları şile taraflarında azarken bizlerde kemerburgazdan ormana girdik. girdik te bide benim ağzımdan dinleyin. Çok istek alan bir görüntüyle başlıyayım dedim. ilk oturan aracımız kocaman kırmızı toyota oldu. keyif...
  8. deryaderin

Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

Ynt: Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri sus,sus, ilk kalan kocaman kırmızı bi toyotaydı ama bilmem senin sorduğun o mu. ;D ;D
  9. deryaderin

Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

Ynt: Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri tesadüfe bak.bugün bizim gezide de bütün caponlar kaldı. hatta bide üninorg mu ne diyolar beyaz bişey var, o bile battı. ;D ;D ;D

10. deryaderin

Belgrad Ormanı Gezisi (27 Mart 2010)

Ynt: Belgrad Ormanı Gezisi (27 Mart 2010) cem cim numaramı vereyim 0532 4182461

11. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık cesaret ve araca güvenden kaynaklandığı kesin.ama benim araca güvenden. ;D ;D ;D derya beni burada bırakmaz nasıloksa çıkarız diye rahat rahat azıyor. :D :D :D
  12. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık bugünlük bu kadar arkadaşlar. eğer başarabilirsem pazaartesi başka bir başlık altında videolar gelecek. düşündüğüm başlık " ÇILGIN TOYOTA VE KURTARICISI DEFENDER DCPU " ;D ;D

13. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık günün sonuna doğru kısırkaya da bir gölcük bulduk. önce kenarından kenarından yokladım zemini. sonra baktım sağlam daldım suya. bir o tarafa bir bu tarafa kurtlarımızı döktük.
  14. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık Bir tepecik bulduk. Başladık oynamaya ben önce yavaşça bir burnumu verip yaklaşma ve uzaklaşma açılarının kurtarıp kurtarmadığını denedim baktım kurtarıyor geri alıp bastım gaza . çıktım gittim. çıkamayanlar kim derseniz isim vermiyimde şu kadarını söyliyim başka çıkabilen...
  15. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık Çeşmeli dereyi geçip yolumuza devam ettik. ( Nedense burada sadece Defender'lar fotoğraflanmış ;D ;D )

16. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık Görüldüğü üzere aret benim kalmama çok sevindi olayı görene görmeyene nasıl kaldığımı anlattı. bir arkadaşımız daha kalma konusunda beni yalnız bırakmamak için elinden geleni yaptı ve oda başardı. gezilerin klasiği toplu resmimizi çektirip yola devam ettik.
  17. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık Gezi sırasında her zaman geçtiğim kadife koltuktaki su birikintisine kafadan daldım. Önceden yağan yağmur ve peşinden gelen karın suyu yükselttiğini hesap etmediğimden kaputun üzerinden ön cama kadar gelen suyun yarattığı şaşkınlıkla ayağımı bir an gazdan çektim ve araç...
  18. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık Şehirde kar yağdığı bir gün kurtlar ormanda toplanmaya başladı. konvoy oluşturuldu. gezi başladı.

19. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık mutlaka yaparız bişeyler mücahit.burada yazışırız cumartesi gecesi. ;)
  20. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık hem de ufacık bi ara gaz yetiyor mahmut cum. aret olmasa nasıl eğlenecez ormanda. ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR