Arama sonuçlarınız

1. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık touota da, ;D ;D benim ofroad gezilerimin yarısı bu toyatayı çekip kurtarmakla geçiyor. o kadar çokki bu görüntüler için ayrıca başlık açmak gerek. ;D ;D

2. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık araç benzinli.gece yürüyerek döndü,ancak koltukların kurutulması 2 hafta sürmüş,
  3. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık yarın, kar kaplanları yüklenecek,bizi izlemeye devam edin :) :)

4. deryaderin

Belgrad Ormanı Gezisi (27 Mart 2010)

Ynt: Belgrad Ormanı Gezisi (27 Mart 2010) ben biliyorum seni nereye götüreceğimi ;D ;D hele bi hafta sonu yağmur yağsın imdaaaat diyeceksin. ;D ;D ipucu istersen, ortaya karışık başlığına bi göz at derim. :D :D
  5. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık Olayın bundan sonrasında sarıyer'den iş makinası getirildi. araç çıkartıldı. Çalıştırıldı. Sindirella hesabı herkes 12 olmadan evine vardı :) ne yazıkki iş makinası kurtarma fotoğrafları yok çünkü fotoğrafçı daha önceden yola bırakılmıştı. ;D ;D

6. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık Hava karardı. Yağmur başladı. biz halen oralardaydık. Baktık uzun süre daha buralarda olacağız. Yaktık ateşimizi. Aldı bizi bir düşünce. Hemen operasyon kararı verdik. Çocuklar ve yaşlılar en yakın ulaşım aracına nakledildi.

7. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık Çift araba yanyana denedik olmadı. Çift araba peş peşe denedik yine olmadı.
  8. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık Önden çektik olmadı, Arkadan çektik olmadı.
  9. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık Paniği atlatınca toplandı bütün aklı evveller başladı düşünmeye nasıl çıkartırız diye :)

10. deryaderin

Ortaya Karışık

Ynt: Ortaya Karışık Dalarım ben geçerim burayı diye başlayan serüvende sağ ön'ün çukura düşmesiyle son çırpınışlarda fayda etmeyip kaldı arkadaşım... :)

11. deryaderin

Ortaya Karışık

Eskilerden birkaç resim göndereyimde sayfa şenlensin :D
  12. deryaderin

Belgrad Hafif Camel Etap Araştırma Gezisi (24 Mart 2010)

Ynt: Belgrad Hafif Camel Etap Araştırma Gezisi (24 Mart 2010) tabi tabi bi gişeler eksik :D :D cem sizi başka bi yere götürmüş olmasınlar. ;D ;D

13. deryaderin

Ynt: Belgrad Hafif Camel Etap Araştırma Gezisi (24 Mart 2010) yine koltuklarımı kabarttın arkadaşım. :D şaka maka 3 sene kadar önce jimny ile ayaklarımı yere basmadan geçtim orayı. :D :D ancak etaba girecek arkadaşların önceden bilmesini isterimki arabanın altı hafriyat yapabilir...
  14. deryaderin

Ynt: Belgrad Hafif Camel Etap Araştırma Gezisi (24 Mart 2010) kürşadcım kanala oturmamışlar ama kenara oturmuşlar. ;D ;D
  15. deryaderin

Ynt: Belgrad Hafif Camel Etap Araştırma Gezisi (24 Mart 2010) demek camel a gireceksiniz. :o :o arabalarınızdan sıkıldınız galiba. ;D ;D

16. deryaderin

Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010)

Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010) bundan haberim yoktu.desene alışkanlık yarattı. ;D ;D
  17. deryaderin

Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010)

Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010) adnancım geçmiş olsun. :o kötü bişey olmaması ve devam etmen çok sevindirici. :) bak şimdi tam offroad çu oldun. ;D ;D
  18. deryaderin

Pirinççi - Kemerburgaz Off-Road Gezisi (14 Mart 2010)

Ynt: Pirinççi - Kemerburgaz Off-Road Gezisi (14 Mart 2010) fotoğraflar,videolar günün nekadar güzel geçtiğini gösteriyor. keyifle seyrettim. paylaşım için teşekkürler. :) :)

19. deryaderin

Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010) mert, uyma kardeşim sen yazılanlara.doğru yoldasın.hanımlar başımızın tacıdır ve izinleri olmadan offroad yapamayız. ;) ayrıca tecrübemle söylüyorumki bu davranışların yol,su,elektrik olarak geri dönecektir sana. ;D ;D
  20. deryaderin

Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010) sayende arkadaşım. sen çektin o fotoğrafı.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR