Arama sonuçlarınız

1. D

Buda benim Tosun :)

Ynt: Buda benim Tosun :) teşekkürler...

2. D

Buda benim Tosun :)

Ynt: Buda benim Tosun :) merhaba aracın üzerindeki tepe sis lambalarını nereden temin ettiniz? saygılar....
  3. D

Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ...

Ynt: Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ... merhaba, bisikletim 18'' kadro boyuna sahip.24 vites ve kilitnebilir amartisör var,lastikler 2.2'' yarış lastiği,aliminyum kadro. şuana kadar öğrendiğim özellikleri bu ;D tek şikayet ettiğim konu selesi,hiç rahat değil...

4. D

Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ...

Ynt: Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ... selamlar salcano astro 243 sd.Şuana kadar bi sıkıntı yok gerçekten çok memmunum herkese tavsiye ederim...saygılar
  5. D

Tucson

Ynt: Tucson ben 2006 model santafe kullanıyordum.araç 60 kmh hıza kadar isteğe bağlı 4x4 e geçiyordu.Ancak araç 4x2 modundayken zorlandığında veya patenaj çektiğinde otomatik olarak 4x4 e geçiyor. saygılar...

6. D

Uzun Araştırmalar Sonrası X - Trail Aldım

Merhaba,önceikle araştırma yaparken bana yardımcı olan herkese teşekkürler. İlk önce cherooke liberty den baaşlayam maceram nitro,pajero,x trail ile devam etti ancak jeep ve pajerodan fiyatı yüzünden vazgeçtim.Geriye 2 seçenek kalıyordu ya x trail yada nitro.Nitro danda vazgeçtim.Pazar günü...

7. D

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Honda Shadow Vt 750 c
  8. D

SATILIK SANTA FE

Ynt: SATILIK SANTA FE teşekkürler... ilanımı vasıta bölümünede koydum ancak birde burda şansımı deneyeyim dedim saygılar
  9. D

SATILIK SANTA FE

ARACIM 2006 MODEL OLUP 2.0 CRDİ MODELDİR.135 HP DİR ISITMALI ÖN KOLTUKLAR SANROOF ÖN ARKA SİS FARI ABS TCS(daha bilmediğm birçok şey) otomatik vites ................................. araç şuanca 147 bin km de fiyat olarak 37 bin tl düşünüyorum saygılar....

10. D

jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi?

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? tesekkürler...

11. D

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? tesekkürler...
  12. D

suunto x9i harita sorunu?

suunto x9i sahibiyim rota seç düğmesine basınca harşta yok diyor.bunlara harita indirmek gerekir mi gerekiyorsa nereden indirebilirim? saygılar...

13. D

SATILIK SANTA FE

Ynt: SATILIK SANTA FE devam...
  14. D

SATILIK SANTA FE

15. D

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? çok teşekkürler...

16. D

SATILIK SANTA FE

17. D

SATILIK SANTA FE

18. D

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? merhaba... fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkürler... liberty ve pajerodan fiyatından dolayı vazgeçtim ve büyük ihtimal beyaz x trail platimum alacam saygılar...

19. D

SATILIK SANTA FE

20. D

SATILIK SANTA FE

Ynt: SATILIK SANTA FE devam

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068