Arama sonuçlarınız

1. RIZA06

Kenan Sofuoğlu Yeni Çekme Karavanı İle Aramıza Katılıyor

Ynt: Kenan Sofuoğlu Yeni Çekme Karavanı İle Aramıza Katılıyor Çok mutlu oldum güle güle kullansın . karavan ve kampçılık algısının çok yerleşik olmadığı ülkemizde ,karavancılığın gelişiminde bizim (burası, gezenbilir) gibi forumların katmadeğeri tartışılmazdır . umarım bir gün her kişi , doğa...

2. RIZA06

Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz Merhaba, ellerinize ,emeğinize saglık . bir solukta ,ama sindire sindire ve doyasıya okuyorum . Teşekkürler.
  3. RIZA06

Gezmeci; Bir Karavanın Doğum Belgeseli...

Merhaba , Sayın hemşerim hayırlı olsun. çekme karavan tadilatı zamanından edindiğim tecrübe, acele etmeden ihtiyaç önceliğine göre projelendirmek ; gerisi gelecektir . karavanınız bitince , güzel günler geçirmeniz dileğimle.

4. RIZA06

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Allahtan rahmet etsin . ailesine , allah sabır versin .
  5. RIZA06

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Merhabalar, bundan önce birçok kez gündeme gelen yakıtla ilgili son gözlemimi paylaşmak istedim. aracım 1999 2.7 otomatik. araçta yük olarak 1 yolcu ve 150 kiloya yakın yük vardı .ankara - bolu dagı gökdemir tesislerine kadar 221 k m 21.16 litre,bolu dağı...

6. RIZA06

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. Merhaba , ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim.

7. RIZA06

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. Merhaba, bu yaz, çekme karavanımla uzunca bir süre saroz bölgesinde kalmayı düşünmekteyim.enerji problemim yok.yanlız olacağımdan haftada bir suya ihtiyacım olacaktır. bölgeyi bilen arkadaşlardan ,güvenlik ve su sıkıntısı olmayan bildikleri...
  8. RIZA06

Hürriyet Bumerang Gezenbilir.com'u En Bilge Forum Seçti!

Çok sevindim ,haklı gururumuz . emeği geçen her kişiye selam olsun.
  9. RIZA06

Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!.

Ynt: Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!. +1

10. RIZA06

Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

Merhaba, ankaraya gelecek olursan; :o haber verde o gün trafiğe çıkmayayım.

11. RIZA06

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Sevgili rıfat , sana huzurlu tatiller diliyorum. her şey gönlünce olsun.
  12. RIZA06

10 YIL ARADAN SONRA YENİDEN

Ynt: 10 YIL ARADAN SONRA YENİDEN Devam .

13. RIZA06

Ynt: 10 YIL ARADAN SONRA YENİDEN Merhaba saygıdeğer dostlar . bazı işlerim sebebi ve buzdolabını inverterlemi çalıştırayım yoksa 12 volt mu yapayım aşaması biraz uzun sürdü . sonunda ulusta 6 lık çok telli kablo ararken buzdolabı malzemesi satan bir dükkana 12 volt buzdolabı motoru varmı diye...
  14. RIZA06

Ynt: 10 YIL ARADAN SONRA YENİDEN Merhaba. bazı işlerim nedeniyle biraz geç cevap verebildim. 2 adet herbiri 105 amper jel tip
  15. RIZA06

Ynt: 10 YIL ARADAN SONRA YENİDEN Devam Not: epeyce uzaklardan yardımıma gelen Sayın Rıfat TÜLÜN 'E ve her tülü yardımı esirgemeyen diğer dostlara huzurunuzda teşekkür ederim. Tabidirki teşekkürlerin en büyüğü , bizlerin bir araya gelmasine ,çok değerli bilgi ve emeğin paylaşılmasına, yeni...

16. RIZA06

Ynt: 10 YIL ARADAN SONRA YENİDEN Devam, karşılıklı oturma gurubu / yatak altlarına 2 adet 100 lt depo koydum ancak iki olumsuzlukla karşılaştım, umarım çözerim . 1. su depolarının kapakları küçük olduğu için yeterice büyük dalga kıran koyamadım . 2. su doldurma test sırasında su doldurduğum...
  17. RIZA06

Ynt: 10 YIL ARADAN SONRA YENİDEN diğer görseller
  18. RIZA06

Ynt: 10 YIL ARADAN SONRA YENİDEN devam

19. RIZA06

Ynt: 10 YIL ARADAN SONRA YENİDEN palellerle ilgili bazı görseller / bilgiler Montaj aküler şajlı hali sadece elektrikli süpürge (12 volt , 100-110 watt 10 amper) takılı iken : 109 w elektrik süpürgesi, florasan lamba içi led döşei ve iki ayrı lamba dahil ; açıkken. 120w
  20. RIZA06

Ynt: 10 YIL ARADAN SONRA YENİDEN yeni halinden bir kaç kare giriş için kullandığımız seyyar taburenin yerine sabit / oynar basamak yaptırdım kullanımı oldukça pratik .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR