Arama sonuçlarınız

1. RIZA06

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ümit bey iyi tatiller diliyoruz, saygı ve selamlarımızla.

2. RIZA06

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Rıfat bey merhaba, topiğe sizden mesaj gelmeyince anlıyorumki ;D ankarada havalar iyi değil. merak ve ilgiyle takip ediyorum kolay gelsin.
  3. RIZA06

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar. yeni katılan arkadaşlar, hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

4. RIZA06

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, ( nadiren bir ucunda bir balık genellikle diğer ucunda bir alık ) bu cümleyi ilk ,Atilla Alpbaz- Arif özen beylerin " olta balıkçılığı " kitabını bana hediye eden arkadaşım , bu cümlenin altını işaret kalemiyle kalınca çizip vermişti ;D...
  5. RIZA06

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İyi akşamlar , bende birazdan balığa gidiyorum ;D

6. RIZA06

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Katılıyorum

7. RIZA06

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhaba, bu gün satılık karavanlara bakarken aşağıya link'ini verdiğim ilandaki " bu araca karavan ruhsatı çıkarmak en az 10 .000 TL ye çıkar " :o yazmakta . bilmediğim için soruyorum , bu sözün dayanağı nedir ? bilenler cevap...
  8. RIZA06

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Rıza bey merhaba samimiyetle yardım isteyen herkese eğer biliyorsak yardımımız olursa ne mutlu bize bilmiyorsak,da üfürmeyip bilen arkadaşlarımıza yönlendiririz Ömer bey merhaba, cevap yazacağpınızı tahmin etseydim yazımın mecaze anlamda olduğunuda...
  9. RIZA06

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Umarım bana da el atarsınız. Merhaba ,hoş geldiniz. hocam siz doğruyu el atmamıza gerek kalmadan bulmuşsunuz ;)

10. RIZA06

Motokaravan ya da Camper Araçlarımız Ne Kadar Yakıt Yakıyor?

Ynt: Motokaravan ya da Camper Araçlarımız Ne Kadar Yakıt Yakıyor? 2000 model megane 1 karavanla 8-12 lt (kaç kg karavan olduğu belirtilirse daha doğru sonuç olur) ;) Haklısınız . orjinali 560 kg dı ben extra olarak , şaseden şaseye baglantılı üssten her iki yan olmak üzere 3X1 cm...

11. RIZA06

Motokaravan ya da Camper Araçlarımız Ne Kadar Yakıt Yakıyor?

Ynt: Motokaravan ya da Camper Araçlarımız Ne Kadar Yakıt Yakıyor?
  12. RIZA06

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, yeni katılan arkadaşlar ; hoş geldiniz safalar getirdiniz .

13. RIZA06

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Bu olunca ,eve ne gerek :D
  14. RIZA06

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, yeni katılan arkadaşlar , hoş geldiniz safalar getirdiniz .
  15. RIZA06

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Melih bey merhaba. Yerimiz merkezde (belediye binasına 60-70 mt mesafede )

16. RIZA06

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
  17. RIZA06

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Merhaba , Rıfat bey ankarada iken işlerimin yoğunluğu nedeni ile foruma fazla girememiştim. çalışmalarınızı taşucuna geldikten sonra fark ettim . bu gün bakıyorumda neler kaçırmışım . sizi kutluyorum bu çalışma bizler için...
  18. RIZA06

Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir)

Ynt: Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir) Merhaba , hayırlı olması dileğimle . inanın heyecanınızı ben hissettim ,aman heyecanınız hiç kaybolmasın Saygılarımla.

19. RIZA06

Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür)

Ynt: Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür) Hayırlı olması dileğimle, keyifli geziler diliyorum. Saygılarımla.
  20. RIZA06

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan bütün arkadaşlar ,hoş geldiniz .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR