Arama sonuçlarınız

1. impesa

Açılır - Kapanır (Pop-up) Tavan

Ynt: Açılır - Kapanır (Pop-up) Tavan :) merhaba zeki bey, yaklaşık 20 yıl önce, orjinal bir t2 den kalıp çıkararak böyle bir imalat yapmıştım. daha sonra atölyemi kapattığım sırada, saklayacak yer olmadığı için, bu hazır kalıpları atmak zorunda kalmıştım. fibercileri arayınız mutlaka bir...

2. impesa

Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

Ynt: Oğuz Sevim (teos) Web sitesi merhaba oğuz bey, siteniz çok güzel olmuş elinize sağlık.özellikle kültürel mirasımız bölümü beni heyecanlandırdı.uzun yıllar önce üniversitede mezuniyet tezi sırasında bazılarını incelemiştim. fotoğraflarınızda gerçekten tarih ve sanatı buluşturmussunuz tebrikler.
  3. impesa

Duş Kabini Malzemesi İçin Yardım

Ynt: Duş Kabini Malzemesi İçin Yardım aracınızın resmini görebilirsem yardımcı olmaya çalışırım, genel olarak malzeme tavsiyem fiberglass dır. duruma göre fiber kompozit lamine hatta aliminyum kompozit malzemelerde kullanılabilir.

4. impesa

Mercedes 208D Minibüs Karavana Dönüştürülebilir mi?

Ynt: Mercedes 208 Karavan Olur mu ? sayın esesözer, benim tavsiyem iveco otobüs olur. benim kendi aracım da 1990 model iveco( otoyol) hem son derece geniş bir iç hacim vermesi açısından,hemde bol bulunan ve pahalı olmayan yedek parca açısından, bence en elverişli araçtır.ancak E sınıfı ehliyet...
  5. impesa

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? pardon! site ismini yanlış vermişim: doğrusu www.bimobil.com .forumdaki daha önce açılan konu başlığı ise '' pikapüstü karavanlar''

6. impesa

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? merhaba, konu ile ilgili forumda daha önce başka başlıklar altında yazışmalar oldu. yapılacak portatif karavanın, en ,boy ve yükseklik ölçüleri trafik kanununda belirtilmiş ölçüleri geçmediği sürece hiç bir sorun yoktur. ruhsatta karavan yazması gerekmez. bu tip...

7. impesa

Motokaravan Üretimi ile İgili; Bu Siteyi Biliyor muydunuz?

Ynt: Motokaravan Üretimi ile İgili; Bu Siteyi Biliyor muydunuz? sayın soydaş. işlerimin yoğunluğundan dolayı çok uzun zamandır siteye giremiyorum. konuyu başından sonuna kadar okudum. konu her ne kadar sizin sitenizle ilgili olsada ankarada ATÖLYE SAHİBİ BİR KİŞİ OLARAK beni oldukça üzdü. :(...
  8. impesa

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? :) merhaba, kasa üzerine sökülüp takılabilen bir karavan koyarsanız kanunen hiçbir engel yoktur. bu tip bir karavanda ruhsatneme değişikliği gerekmemektedir. ancak arac üzerine monteli bir karavan , araç sınıfını değiştireceği için, geçerli uygulamaya göre kanunen...
  9. impesa

Ev Yapımı Alkovanlı Motokaravan Projem Hakkında Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: Ev Yapımı Alkovanlı Motokaravan Projem Hakkında Görüş ve Önerileriniz? :) sayın orbay74, siprinter 412d aracınızın karavana dönüşme işlemi için halihazırdaki yönetmeliklere göre tek çözüm var: aracınız kamyonet olarak kalır. aracın orjinal kasasını bozmadan!!!!! kasa kısmına sökülüp...

10. impesa

Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen :) herkese merhaba, son zamanlarda, T.S.E projelendirme-tadilat yönetmeliğindeki mevzuat değişikliği ve TUV Türkdeki bazı olumsuz uygulamaların, kendi karavanını imal eden yada etmek isteyen karavan dostlarına keyifsizlik...

11. impesa

Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen merhaba haşmet bey, konuyla ilgili uzun zamandır işlerin yoğunluğundan dolayı yazamadım. ducatonun dışı tamamen bitti,bir süre mola verdik,sanırım yakında iç kaplamalara başlayacağız. şu aralar kendi aracım olan m23 otoyol...
  12. impesa

Unimog Almak İstiyorum

Ynt: Unimog Almak İstiyorum :) merhaba türker bey, bildiğim kadarıyla,yukarıda resmi görülen hummer kasalı ünimoglar, bundan 8-10 yıl önce ankara' Pİ makina' fabrikalarında yapılmıştı. diğerleride aynı yerde olabilir. selamlar.

13. impesa

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? merhaba cenk bey, öncelikle üzücü olay için geçmiş olsun dileklerimle sözlerime başlamak istiyorum.sağlık olsun. yukarıdaki link lerde biomobil yapımı karavan, bir süredir benimde yapmayı düşündüğüm bir model idi. hayalimdeki projenin çok benzerini görmek gerçekten...
  14. impesa

VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası - Yardım..! merhaba orion, barok 6 ya katılıyorum, koltuk sayısında değişiklik yapmak projeye tabidir. tabiki proje sonrası muayene ve yeni ruhsatname çıkarılacak. oldukça masraflı bir iş. bence doğrudan motorkaravan değişikliği içn uğraşırsanız masrafınız...
  15. impesa

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey merhaba aslanahmet, ruhsatta kamyonet yazması büyük bir sorundur, satan kişi eğer ruhsattaki değişikliği yaptırabiliyorsa , ondan sonra bu aracı almayı düşünmenizi öneririm. şu andaki mevzuata göre bu değişimi yapmak imkansız denecek...

16. impesa

Ev Yapımı Alkovanlı Motokaravan Projem Hakkında Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: Ev Yapımı Alkovanlı Motokaravan Projem Hakkında Görüş ve Önerileriniz? merhaba orbay 74, şu anda geçerli olan mevzuata göre, kamyonet türündeki bir aracın(N sınıfı), motorkaravana (M) dönüşmesi imkansız denecek kadar zor. projelendirme aşamasında TSE nin teknik üniversitelerden istediği...
  17. impesa

Engellilerin de Motorkaravan Kullanabilmeleri

Ynt: Engellilerin de Motorkaravan Kullanabilmeleri :) merhaba sayın orhun, engellilerin kullanabileceği araçlar ile ilgili mevzuatı okudum; araçta gerekli ilave aparatların yapılması kaydı ile, 2800 cc ye kadar motor gücü olan kamyonet, panelvan ve minibüs kullanılmaına izin veriliyor. bu...
  18. impesa

Doğada Barınak Yapımı

Ynt: Doğada Barınak Yapımı :) teşekkürler sayın özlem, geçmişteki faal izcilik günlerime döndüm birden.

19. impesa

Kıytırık Karavancılar Hakkında

Ynt: Kıytırık Karavancılar Hakkında :) merhaba sayın dalgıç, konuyu başından beri takip ediyorum. j9 ile ilgili yorumlarınıza katılıyorum. yaklaşık 2 yıl önce kendi karavanımı yapma fikri oluşmaya başladığı zaman, düşündüğüm araçlardan biriside j9 du. sizinde yukarıda söz ettiğiniz gibi ,tabiri...
  20. impesa

Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz?

Ynt: Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz? sanırım kanun yılbaşından sonra yürürlüğe girebilir. benimde henüz fazla bilgim yok, bekleyip göreceğiz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR