Arama sonuçlarınız

1. impesa

Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen :) merhaba mus72, mailinizdeki bahsettiğiniz karavan diğer araç sanırım( m23 iveco) aslında bu araç ile illgili başından sonuna kadarki yapım aşamasını ayrı bir konu açarak daha sonra yayınlamayı düşünüyorum ,özellikle kendi...

2. impesa

Euramobil Mercedes MB 100 D Alkovan için Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: Mercedes MB 100 D merhaba mebus, mb 100 araçların türkiye girişi çok az olduğundan parça konusunda sıkıntılı olduğunu duydum. motor konusunda parçada belki çok sorun yaşanmayabilir ancak şanzuman ve ön düzen konusunda parça bulmak çok zor olabilir. bu araçlar üretimden kalktıktan...
  3. impesa

Defender Boyatma Konusunda Yardım

Ynt: Defender Boyatma Konusunda Yardım :) forumdaki herkese merhaba, ankaralı arkadaşlar, ömer ve cafer ustaların , ustası ingiliz kemal'i tanımanızda yarar var. defender konusunda benim tanıdığım en bilge kişi(80 yaşlarında) acentadan aldığı yeni civataları begenmeyip, tornanın başına...

4. impesa

Yatak Olan Karavan Masası

Ynt: Yatak Olan Karavan Masası merhaba ömer bey, kendi imalatınız portatif karavanınız çok güzel olmuş, elinize sağlık. portatif masaya gelince, son derece fonksiyonel ve ekonomik bir çözüm bulmuşsunuz,tebrikler. kendi karavanımı imal etmeye başladığım andan itibaren, avuç dolusu paralar...
  5. impesa

Defender Boyatma Konusunda Yardım

Ynt: Defender Boyatma Konusunda Yardım merhaba, def 58 ve onur bey, aracın hali hazırdaki durumunda kaporta eğer temiz ise tabiki herhangibir iyi boyacı boyayabilir. ancak kaportada ezikler ve darbeli kısımlar varsa, aliminyum çok iyi düzeltilememektedir. bu durumda kalın macun...

6. impesa

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen :) konuyla ilgilenenlere merhaba, dün aracın şimdiki haliyle yaklaşık 60 kilometrelik yol ve rüzgar testini yaptık, 100-110 km sürate kadar alkovanın hiçbir şekilde rüzgar tutma etkisi görülmedi. 110 km den sonra hafif...

7. impesa

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen merhaba DM, çalışmalarınızda başarılar dilerim, umarım , bünyesinde ekonomi ve kaliteyi bir arada bulunduran modeller üreterek, karavan dünyasına katkıda bulunursunuz. kolay gelsin. önceki mailinizde fiberglass dan söz...
  8. impesa

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen merhaba DM, foruma hoş geldiniz, kendinizi tanıtır, yaptığınız çalışmalar ile ilgili bilgi verebilirseniz, daha detaylı fikir alışverişinde bulunabileceğimizi sanıyorum. görüşmek üzere.
  9. impesa

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen merhaba bülent bey, klasik mercedes otobüsler harika, hele konsept vw ise muhteşem. bende bu resimler ile birden çocukluğuma döndüm. yıllardan sonra bu gün bile, karavan denince zihnimde canlanan ilk resim; 70 li yıllarda ilk...

10. impesa

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen merhaba sayın güngör ve haşmet bey, önerileriniz için teşekkür ederim, sürgülü kapı, aslında sizin gibi çok kişinin aklına takılıyor, çoğunlukla kış kampı amaçlanıyorsa haklısınız, ancak benim kendi aracım olsaydı ben yan...

11. impesa

Hurda Ambulansların Hikayesini Bilen Var mı?

Ynt: Hurda Ambulansların Hikayesini Bilen Var mı? konuya ilave: birde yeni trafik tadilat nizamnamesine göre ruhsatnamesinde ambulans ibaresi yazan bir araç, başka bir sınıfa geçemiyor diye biliyorum, yanılıyorsam, düzeltiniz. selamlar.
  12. impesa

Ynt: Hurda Ambulansların Hikayesini Bilen Var mı? merhaba vosdost, aracına emek vermişsin ,tabiki emeğe saygılıyım, sözlerimle üzmek istemezdim. ancak, benim şahsi fikrim budur, sözlerimi deneyimlerime dayanarak söyledim, ben landın her çeşitini kullandım, ambulans kasalı bir defender...

13. impesa

Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar

Ynt: Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar merhaba simurg 2, bu araçları( isuzu, m23, sultan,eurobus,309 vs) gibi ortaboy otobüs araçları her zaman öneriyorum ,ancak, bunları herkes rahatlıkla kullanamaz, e sınıfı ehliyet sahibi olmak gerekli, genelde hafif...
  14. impesa

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen bülent bey, tavanla ilgili öneriniz güzel, bizde aynı şeyi defalarca düşündük, hatta oğuz bey, tavanın arka bölümüne portatif çadır eklemeyi önerdi ancak her iki proje için yeterli alan yok, fakat bu projeyi resimde gördüğünüz...
  15. impesa

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen forumdaki tüm dostlara merhaba, ahmet bey, yayınladığınız siprinter gercekten çok güzel bir araç, oğuz beyin bulduğu siprinter daha estetik ama bu araç dahahacimli tavanıyla son derece fonksiyonel görünüyor, siprinter benim...

16. impesa

LR 110 Arka Koltuk Arkasındaki Demir

Ynt: LR 110 Arka Koltuk Arkasındaki Demir merhaba onur neşeli, ustanız haklıdır, LR lerde bu demirlerin kaldırılmaması gerekir, kasa zayıflar. bilindiği üzere defenderlerin sonderece güçlü bir şasiye sahip olmasına karşın, pek çok yeri hafif ve mukavemet gücü az bir malzeme olan aliminyumdan...
  17. impesa

Ynt: Hurda Ambulansların Hikayesini Bilen Var mı? merhaba berksan, hurda ambulansların hikayesini biliyorum, keşke bilmez olsaydım, nedenmi? farzedelim, afrikanın ücra bir köşesinde bir ülke var, hikaye şöyle başlar: dönemin sağlık bakanlığı, ülkenin kırsal kesimi ve ulaşımı zor...
  18. impesa

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen merhaba oğuz bey, siprinter sonderece zarif bir tasarım, aynı zamanda fiberglass yada benzer bir malzemeden olması . ağırlığın az olması açısından avantaj. ancak bu tarz fiber yükseltilmiş tavan ve panelvanlarda tavan sacı ve...

19. impesa

Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar

Ynt: Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar merhaba özdener, ps yada hp araç motorunun beygir gücünü simgeleyen teknik bir kısaltmadır. sordugunuz araçlar içinde 130 ps engüçlü olanı. kolay gelsin
  20. impesa

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen :) herkese merhaba, forumda daha önce,orjinal kasayı muhafaza ederek, alkovanlı camper yapımayı planladığımızı yazmıştım. merak edenler için yapım aşamasındaki resimlerini yayınlıyorum. benzer örnek varmı? ben bulamadım ama ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR