Arama sonuçlarınız

1. impesa

Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar

Ynt: Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar merhaba, forumun başındaki oylamada boxer,jumper ve ducato farklı araç olarak değerlendirilmişsede, aslında üçüde ortak fabrikalarda üretilmiş aynı araçtır,sadece ufak tefek ayrıntılarda fark vardır. aynı şekilde...

2. impesa

Hymer 544 Benzeri Bir Model İçin Nasıl Bir Araç Seçilmeli?

Ynt: Hymer 544 Gibi Bir Model İçin Nasıl Bir Araç Seçilmeli? merhaba erden bey, oğuz bey konuyla ilgili deteylı bilgi aktarmış ama benimde birkaç önerim olacak, ducato karavan yapımında sık tercih edilen bir araç ancak, ancak resimdeki gibi komple yeni kasa imal ettirmeyi düşünüyorsanız, tam...
  3. impesa

Ford'un Dizeli, Sevdim Bir Güzeli...

Ynt: Ford'un Dizeli, Sevdim Bir Güzeli... merhaba umut çelikel, 131,amc ,amerikan derken bir ortak nokta daha çıktı : land rover. aracını kime yaptırdın bilmiyorum ama ingiliz kemal ustayı tanıyor olmalısın, benim ankarada belkide türkiyede bildiğim en deneyimli usta diyebilirim, onunla bir...

4. impesa

Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı merhaba bülent bey, inanın pekçok düşüncenize gönülden katılıyorum, ben cocuklugumdan beri izcilik yaptığım için sizi çok iyi anlıyorum, kamplarımızda çoğu zaman çadır bile yoktu,az imkanlarla yapılan kampların yeri bir başka oluyor. ama...
  5. impesa

Unimog Vergilendirmesinde (M.T.V.) Önemli Sorun!

tüm mog'culara merhaba. son günlerde unimog aracımın bandrol vergileriyle ilgili yaşadığım bir sorunu aktarmak istiyorum. bilindiği üzere 404s ler ruhsatta kamyonet olarak gözükmektedir.ancak buna mukabil vergilendirme kriteri olarak 4x4 arazi taşıtlarının ödemesi gereken vergi diliminden...

6. impesa

Karavanın İzolasyonu

Ynt: Karavanın İzolasyonu merhaba bülent bey, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, piyasada bulunan nerdeyse tüm markaları denedim, sizin ürününüzüde denemek isterim. ankarada bayii ismi verebilirmisiniz. ayrıca karoseride kullanılmak üzere kaç tip yapıştırma mastiğiniz var(metal yapıştırmak...

7. impesa

Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ??

Ynt: Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ?? merhaba yusuf bey. bende sizinkine benzer bir projeyle uğraşıyorum. ancak benim yapacağım araç offroad değil, normal zeminde gündelik kullanıma yönelik 2 kişilik,hafif ve ekonomik bir araç. 100 cc lik motor gerektiğinde devreye girecek, alterenatif...
  8. impesa

Land Rover Defender 90

Ynt: Land Rover Defender 90 :)merhaba safari 2000, daha önceleri söylenene benzer birkaç tadilat yapmıştım( 90'ı uzatııp 109 yaptım ama tüm yüriyen aksam modifiye idi,) 90 lık yapmak isteyenlere bir önerim var: evet tüm defenderlerde koltuk mesafesi dar, hatta kapı genişliğide az. eğer böyle...
  9. impesa

Karavanın İzolasyonu

Ynt: Karavanın İzolasyonu sayın aybar-rıdo, karavanınızın tavanının neresinden su aldığını yazarsanız deteylı bilgi verebilirim. selamlar.

10. impesa

Karavanın İzolasyonu

Ynt: Karavanın İzolasyonu merhaba fsirin, aracınızın altından yaptıracağınız, izolasyon için 5-6 kutu darbe koruyucu pütür yeterlidir, ama daha fazla malzeme kullanmanın hiçbir sakıncası yoktur. ben kendi landroverimde hem alttan hemde içten( tavanın içi dahil) 20 kutu kullanmıştım. selamlar.

11. impesa

Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen herkese merhaba, yapımına devam ettiğim motorkaravanımın bitmeye yaklaştığı şu günlerde, forumda tanıştığım değerli abimiz oğuz bey bir öneri getirdi; ducato camperinin dört kişilik aileye çok dar geldiğini belirterek, orjinal...
  12. impesa

Kia Asia Combo Minibüs Hem Motokaravan Hem Araç Taşıyıcısı Olarak Düzenlenebilir mi?

Ynt: Kia Asia Combo Minibüs Hem Motokaravan Hem Araç Taşıyıcısı Olarak Düzenlenebilir mi? merhaba sayın göktuğ. güzel bir proje. daha önce forumda içinde mini cooper taşıyan arkada kapısı olan bir motorkaravan görmüştüm, projeniz ona benziyor. siz aracın orjinal kasasını bozmadan arkaya bir...

13. impesa

Karavanın İzolasyonu

Ynt: Karavanın İzolasyonu merhaba sayın erden ve fshirin, öncelikle erden beye cevap vereyim; arkadaşınızın yaptığı izolasyon işlemi cam yünü haricinde doğrudur. cam yünü karavan içinde bence kesinlikle kullanılmamalıdır. sıcak soğuk yalıtımını çok iyi yapar ancak,gözle görülmeyen küçük...
  14. impesa

Karavanın İzolasyonu

Ynt: Karavanın İzolasyonu merhaba koçero ve mezzy, 1978 model bir araçta alttan su alma ve nemlenme tabansacındaki çürüklerden dolayı olmalıdır. tabansacları yenilenmeli, ek yerlerine izolasyon mastiği çekilmeli , alttan ve içerden darbe koruyucu pütür uygulanmalıdır. sayın mezzy, sözünü...
  15. impesa

Fiat Ducato

Ynt: Fiat Ducato merhaba sayın hiç, motor değişikliğindeki genel kriterler şunlardır: motor ,aynı marka yada aynı üretim ailesinden olmalı. aynı tür olmalı ( dizelse dizel ,benzinliyse benzinli) takacagınız motor, aracın model yılından en az bir yıl yeni olmalı, fatura ve proje...

16. impesa

1968 Model Land Rover Series II

Ynt: 1968 Model Land Rover Series II sayın göktuğ, son zamanlarda bir kavram karışıklığı oluştu; araçtoplama-restorasyon. bu ikisi aynı şey şey sanılıyor ama değildir. eskibir aracı yenilemek(toplamak) aracın zaruri onarımlarını yaparak aracın kullanılır hale getirilmesidir. restorasyon ise...
  17. impesa

1968 Model Land Rover Series II

Ynt: 1968 Model Land Rover Series II merhaba borntoparty, makaslarınızı tabiki kumlatabilirsiniz, ayrıca yaprakları makascıya söktürüp birbirine basan yüzeyleri polisaj yaptırdıktan sonra makası totlamadan hepsini soguk kaplama galvaniz kaplatırsanız muhteşem olur.bu işlemin aracın...
  18. impesa

Mercedes Benz Unimog

Ynt: Mercedes Benz Unimog :)merhaba ibrahim bey, bu izcilik fotoğrafları 10 yıl önce ankara ışıkdağında, hacettepe izci grubu,albatros ünitesinin kamplarında çekildi. grup artık faaliyet göstermiyor. ünimog ise benim şahsi aracımdır ama pek çok etkinlikte kullandık. sinan bey, izci zaten...

19. impesa

Mercedes Benz Unimog

Ynt: Mercedes Benz Unimog ünimog yoksa çamura bat :'( >:(
  20. impesa

Mercedes Benz Unimog

Ynt: Mercedes Benz Unimog :Dkampta ünimog varsa keyif çat,

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068