Arama sonuçlarınız

1. coming_soon

Kurtarma Kazası (İspanya)

Merhabalar ; Aslında uzun uzun bu videoyu paylaşmanın doğru olup olmadığını düşündüm. Ama dağ kazaları videolarından bir örneği burada gördüğümden paylaşmaya karar verdim. Zaten çok olumsuz bir durum varsa moderatör arkadaşlar konuyu kaldırır sanıyorum. Düşen kişilerin akibetleri : Bir...

2. coming_soon

Bisikletle İstanbul - Yunanistan Rüyası Gerçek Olabilir mi?

Arkadaslar merhaba; Gezenbilir ruhu forumla tanistigim 1,5-2 ay icinde her hucreme isledi :) Bu kapsamda Bisiklet kategorisi icinde inceledigim konulardan fazlasiyla gaza gelip bir Istanbul-Yunanistan bisiklet turu projesini sekillendirmeye basladim (kafamda tabi simdilik!) Fakat daha once...
  3. coming_soon

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Konya ovası da gerçekten iyi mi kötü mü karar veremedim. Benim aradığım hafif çamurlu patika. Ama Konya ovası bana büyük gelir :) İstanbul'un tepelerinin haricinde bir de Beşiktaş-Emirgan arası gidildiğinde sizi ezmeye çalışan Ferrari, Porsche ve en...

4. coming_soon

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Selamlar , Umut Hacıoğlu, çok fazla binmeye fırsat bulamadığım bir Trek 4300'üm var, geçen sene Sevgililer Günü kampanyasında almıştım. İsmi "Gara Şahin". Aldım 1 ay sonra kolumu kırdım Baltalimanında. Refleksin ve "kaskın" önemini anladım...
  5. coming_soon

Satılık Dağ Malzemeleri

Ynt: Satılık Dağ Malzemeleri Merhaba; Şehir dışında ve internetten uzak bir yerdeydim. Gecikmeler için pardon! Arkadaşlar, çadırımla ilgili "etik" bir sorun ortaya çıktı. Şöyle ki Çek Cumhuriyeti menşeli bu çadır, kapıları çok geniş ve açılı dikildiğinden son Aladağlar faaliyetimde fermuar...

6. coming_soon

Camel Trophy Nedir ?

Ynt: Camel Trophy Nedir ? Reha Bey'in yorumlarını dikkatle okuyorum her zaman. Kendisinin bir çok şehir dışı gezisine gittiğini ve aracını günlük olarak ta kullandığını biliyorum. Ama acaba benim kullandığım Defender'in mı debriyajında sorun vardı yoksa hepsi mi böyle bilmiyorum. Bir ömür...

7. coming_soon

Camel Trophy Nedir ?

Ynt: Camel Trophy Nedir ? İyi dileğiniz için teşekkür ederim. Fakat forumda defender ile ilgili her konuyu okumama rağmen emin olamadığım bir konu var. Acaba Defender'i İstanbul gibi trafiği illet bir yerde günlük ulaşım aracı da olarak kullanan kaç kişi var, bir ömür Defender'la geçer mi...
  8. coming_soon

Camel Trophy Nedir ?

Ynt: Camel Trophy Nedir ? Maaleef. Bu yıllardır devam eden Defender tutkumu biraz bastırmıştım içimde. Dış görünüşü ve sağdan soldan görüntülerle tanık olduğum kaabiliyetleri dışında bilgim yoktu. Ancak hayatıma Gezenbilir'in girmesiyle hiç istemediğim kadar çok istiyorum şimdi ve istesem...
  9. coming_soon

Camel Trophy Nedir ?

Ynt: Camel Trophy Nedir ? Hayatımı şekillendiren görüntüleri sabah sabah izledim, işimden gücümden soğudum. Bu abiler, yarışmaların yapıldığı senelerde benden 10-15 yaş büyüktü. Dayan Camel dedim, büyüyorum, yetişicem, ilk kısa Camel'imi bile içtiğimde bu düşünce vardı aklımda, Defender'ların...

10. coming_soon

Gezebilir'in Bir Numaralı XJ'si

Ynt: Gezebilir'in Bir Numaralı XJ'si Gerçekten oyuncağı bile yapılsa bu aracın yok satar eminim. Hayırlı satışlar...

11. coming_soon

Yedigöller

Ynt: Yedigöller Herkese merhaba ve şimdiden mutlu bol geziye olanak veren krizsiz bir yıl dilerim. Yedigöller Bölgesine 1 Ocak 2010 tarihinde gitmek düşüncesindeyim. Acaba gezginlerden daha önce bu mevsimde bölgeyi ziyaret eden olmuş mudur? Hangi moteli önerirler? Kar var mıdır, karlı...
  12. coming_soon

İSPARK Bunu Nasıl Yapabiliyor?

Ynt: İSPARK Bunu Nasıl Yapabiliyor? İSPARK'la bugün ; Bugün bana verilen numarayı tekrar aradım saat 11:00'de arkadaşlar öğle yemeğine çıktıkları için saat 14:00'e kadar yemek molasının bitmesini bekledim. Tahminen öğle yemeklerinde kuzu filan çeviriyorlar, bu kadar uzun sürmez çünkü. Neyse...

13. coming_soon

Kırmızıda Geçenin Ehliyeti Gidecek

Ynt: Kırmızıda Geçenin Ehliyeti Gidecek Sarı ışıkta durmaya hazırlanacağımıza hızımızı arttıran ender yerlerden biriyiz, yanlış öğrenmişiz demek ki. Aşağıdaki linkteki habere göre bir taksici 15 gün içinde tam 137 kere kırmızı ışıkta geçmiş ve Ankara Valisi çağırıp kendisini tebrik edeceğim...
  14. coming_soon

Ynt: İSPARK Bunu Nasıl Yapabiliyor? Tekrar Merhaba ; Bir süredir İSPARK'ın bu uygulamasıyla uğraşmaktayım ( kimi zaman işi gücü bırakıp ). En son İSPARK yetkilisi İ. Özdemir'le yaptığım yazışmaları sizlerle paylaşmıştım. Bundan sonra aşağıda okuyacağınız beyefendiyle tekrar bir yazışma oldu...
  15. coming_soon

Ynt: İSPARK Bunu Nasıl Yapabiliyor?/ Yeni köprü ve otoyol zamları Evet, gerçekten de konuyu okuyan avukat bir arkadaş varsa bizi aydınlatmasını dilerim. Çünkü 31 Aralık son tarih diye yazmış ilgili! kişi. Yani ona göre ödeyelim fde bir de üstüne faiz bindirmesinler iyice. Gerçi ben fotografla...

16. coming_soon

Ynt: İSPARK Bunu Nasıl Yapabiliyor? Tekrar merhaba, bu konuyu açtığım gün İSPARK'a da bir maille bu haksızlıktan şikayetçi olmuştum. Bugün gelen maili sizlerle de paylaşmak istedim. Sonuçta sorularıma yanıt vermemişler aşağıda görebileceğiniz gibi. Eğer bu konuda şikayetiniz varsa...
  17. coming_soon

Ynt: İSPARK Bunu Nasıl Yapabiliyor? Bir şey değil beyefendi, ama Ankara'da oturan birine bile borç yazıyorlarsa gerçekten hukuksuz bir durum var ortada. Yapabileceğimiz birşey de yoktur büyük ihtimalle, çünkü verdiğim linkte ödenmemesi halinde "yasal işlem" uygulanacağını yazmışlar. Ben...
  18. coming_soon

Satılık Dağ Malzemeleri

Arkadaşlar merhaba ; Çok temiz durumdaki; Hannah Approach 5 mevsim çadırımı 150 TL Az bulunan mat siyah Edelrid kaskımı 90 TL En fazla 3-5 kere kullandığım Medium Singing Rock Reggea emniyet kemerimi 80 TL'ye satıyorum. İgilenen arkadaşlar umuthacioglu@gmail.com adresime mail atabilirler.

19. coming_soon

Merhabalar, Az önce gelen bir maille İspark'ın bir kara liste oluşturduğunu öğrendim. En azından 4-5 araç plakası girdim ve hemen hepsine İSPARK'ın keyfine göre ceza uyguladığını gördüm. Daha önce forumda buna ilişkin bir konu açıldı mı araştıramadan sinir küpüne dönmüş bir şekilde sizleri de...
  20. coming_soon

SATILIK VOLKWAGEN PASSAT

Merhaba arkadaşlar , İsmim Umut Hacıoğlu, her ne kadar sitenin arazi araçları bölümünü bir ders edasıyla her gün okuyor olsam da bir 4x4'üm olmadığı için şu an sadece izleyici olarak katılabiliyorum. Ama en yakın zamanda sizlerle gezilerde tanışmaya hevesliyim. O zamana kadar bineklerle idare...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR