Arama sonuçlarınız

1. dejavu

VW T3 TURK ( dagciark28 )

Ynt: VW T3 TURK ( dagciark28 ) Ben yanlışmı görüyorum yoksa döşemeler orjinalmı daha Selamlar Güven

2. dejavu

Vosvos 1302

Ynt: Vosvos 1302 Kısmet ne demeli iyi dileğiniz için teşekkür ederim. Saygılarımla Güven
  3. dejavu

Vosvos 1302

Ynt: Vosvos 1302 Umarım başarılı olmuşumdur Selamlar Güven

4. dejavu

Vosvos 1302

Ynt: Vosvos 1302 Hocam nasıl ekleneceğini bilmiyorum #5318293 ilan numarası yada http://www.sahibinden.com/vosvos_temiz_1302-53WQQaXQQ5318293WQQpXQQdisplayitem elimden gelen bu selamlar Güven
  5. dejavu

Müze ve Ören Yerleri Hakkında

Arkadaşlar; İlginizi çekeceğim linkleri aşağıya belirtiyorum. Umarım doğru yere yazmışımdır Hoscakalın Güven Adana http://www.pbase.com/dosseman/adana , Afyon http://www.pbase.com/dosseman/afyon_turkey , Ahlat http://www.pbase.com/dosseman/ahlat , Akdamar...

6. dejavu

VW T3 TURK ( dagciark28 )

Ynt: VW T3 TURK ( dagciark28 ) iyi günlerde kullanın inşallah

7. dejavu

Vosvos 1302

1971 model 1302 kansas beji vosumu satıyorum ilgilenen arkadaşlara fotaraf yollayabilirim. Fiyatı 6750tl dir pazarlık payım var Saygılarımla Güven KESİCİ 0532 749 55 54 MSN dejavuvoscu@hotmail.com
  8. dejavu

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım Güven kesici Ankara arh+ umarım ihtiyaç olmaz ama.... 0532 749 55 54 Hiç çekinmeden arayabilirsiniz Selamlar Guven
  9. dejavu

GSM Operatörlerine İhtar

Ynt: GSM Operatörlerine İhtar Bende telefonumu kapatacağım arkadaşlar. Yeter artık hergelen bizi sömürüyor Saygılarımla Güven

10. dejavu

Varan Turizm

Arkadaşlar; Varan Turizim güvencesiyle 22/07/2009 Tarihinde Ankardan Burhaniyeye gitmek için 3 kişilik bilet aldık. Bizim sorunumuz burada başlıyor Varan Bus markalı ne üdüğü belli olmayan bir araç soruyorum bu varan değil nedir diye Görevli cevap veriyor "Efendim diyor alım gücü iyi olmayan...

11. dejavu

Satılık 1302 vosvos

1971 model 1302 kansas beji vosumu satıyorum ilgilenen arkadaşlara fotaraf yollayabilirim. Fiyatı 6750tl dir pazarlık payım var Saygılarımla Güven KESİCİ 0532 749 55 54 MSN dejavuvoscu@hotmail.com
  12. dejavu

İş arıyorum

Arkadaşlar; ofisboy/mutemet/şoför olarak iş arıyorum ankarada yaşıyorum ayrıntılı cv yollayabilirim şimdiden ilgilen herkese çok teşekkür ederim saygılarımla guven

13. dejavu

Ankara-Karagöl, Trekking ve Fotoğraf Etkinliği (16 Kasım 2008)

Ynt: Ankara-Karagöl, Trekking ve Fotoğraf Etkinliği (16 Kasım 2008) Sizlerle birlikte olmayı çok arzu ediyordum ançak bir takım aksaklıklar nedeniyle çok arzu etmiş olsamda sizlerle birlikte olamayacagım Giden arkadaşlarımıza iyi eğlenceler diliyorum Saygılarımla Güven KESİCİ
  14. dejavu

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Simit gibisi var mı? Simite bir de halk arasında kara tavuk :D derler. Bilir misiniz arkadaşlar Herkese bol bol selamlar Hürmetlerimle Güven KESİCİ
  15. dejavu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sema sizde hoş geldiniz Hürmetlerimle Güven

16. dejavu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu VWCamper hoş geldin hocam Güven
  17. dejavu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoş geldiniz bende yeniyim ama olsun Hürmetler Güven
  18. dejavu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar; Bu sıcak karşılamaya bir kez daha teşekkür ederim Yeniden h,oşbulduk bütün dostlara selamlar. Hürmetlerimle Güven

19. dejavu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar; Çok teşekkür ederim ilginize hoşbuldum. Umarım herkes iyidir sağlıklıdır. Herşey gönlünüzce olması Dileğiyle Hürmetlerimle Güven
  20. dejavu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkür ederim sağolun Hürmetlerimle Güven KESİCİ

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR