Arama sonuçlarınız

1. KEMALS42

(Hibe) WOUXUN KG-UVD1P / BAOFENG UV5 Anten konnektörleri (Hibe)

Ynt: (Hibe) WOUXUN KG-UVD1P / BAOFENG UV5 Anten konnektörleri (Hibe) Muhammed bey, çok teşekkürler. ürünler elime ulaştı. sağolun. Kemal Sarıgül

2. KEMALS42

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) vay sevgili ismail kardeşim, sen nerelerdein? elbette seni hatırladım. unuturmuyum o günü ve geceyi... bende bu gece (cuma) orada olacağım Allah kısmet ederse.. :) görüşmek dileği ile.. sevgiler ve selamlarımla. Kemal Sarıgül
  3. KEMALS42

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) sevgili Mert, senin sıcak şaraplarını ilk olarak taddıktan sonra baktım, seni her zaman bulamayacağım, bende sıcak şarap yapımını öğrendim.. :) (Fransa / Tourette karşılaştığım bir şeften) sonra kendim geliştireyim dedim, yaklaşık 100 şişeye yakın...

4. KEMALS42

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) isimsiz telefon kaydı yapamıyorum :) :) bir isminiz mutlaka vardır.. görüşmek dileği ile.. Kemal Sarıgül 0533.954 30 40
  5. KEMALS42

CB Telsizlerimi satıyorum..

Ynt: CB Telsizlerimi satıyorum.. Zetagi 300watt 6 kademe Takoz Arkadaşım, bu ürünün güncel ve son fiyatını verirmisin, anlaşalım ve ben alayım. selamlar Kemal Sarıgül

6. KEMALS42

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012) Arkadaşlar, okadar resim çekenlerden hepsi bu kadarmı?? hadi dökülün.. sizin fotoları bekliyoruz..daha daha çoook olmalı.. selam ve saygılar Kemal Sarıgül

7. KEMALS42

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Ender bey merhabalar, ben cuma akşamından gitmeyi planlıyorum. orada kimse olacakmı veya bulunuyormu? daha önce gitmiştim lakin uzun zaman oldu, yollar ne durumda bilemiyorum. ayrıca yuvacık üzeri çıkan yolda google earth da görüldüğü kadar kolay...
  8. KEMALS42

Ynt: (Hibe) WOUXUN KG-UVD1P / BAOFENG UV5 Anten konnektörleri (Hibe) Muhammed bey çok teşekkürler. adresimi özelden mesaj ile ilettim. saygılarımla Kemal Sarıgül
  9. KEMALS42

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Selamlar UFFROAD cu arkadaşlar, ilgimi çekti,bakmadan geçemedim.. yapılanlar,kurulanlar,etkinlikler,idealler vs.vs. oldukça güzel. daha doğrusu güzel başlangıçlar.. ama gördüğüm zaten gerçek eski akım OFFROAD cu ruhu taşınamayan, yeni akım...

10. KEMALS42

Ynt: (Hibe) WOUXUN KG-UVD1P / BAOFENG UV5 Anten konnektörleri (Hibe) merhabalar Muhammed bey, konuyu geçmi gördüm yoksa yenimi bakmadan yazıyorum. ama elinizde hala mevcut ise, amatör telsizci olarak bende 2 adet rica edebilirmiyim? ücreti mukabilinde de olabilir. saygılar Kemal Sarıgül...

11. KEMALS42

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012) sevgili Sedat, sabah ilk gelen kişi olarak gördüğüm manzara karşısında kırılmadım ve üzülmedim desem yalan olur..!! Benim geçmişte tanıdığım ve bulunduğum Gezenbilir ruhu kaybolmuş gibi veya kaybolmaya yüz tutmuş.. Buluşma...
  12. KEMALS42

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012) Ailecek olacağız. Allah'tan mani olmazsa.. 01- Cenk SARIKAYA 02- Burak Dokur 03- Sedat Açıl 04- Mehmet Can AKYILDIZ 05- Mustafa Taştemir 06- Alper Hepgür 07- Emrah Pamuk 08- Erol İÇEN 09- Turkan/Reha Yurdakul 10- Bahaddin...

13. KEMALS42

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) kısmet olursa, uzun bir aradan sonra bu kampa bende katılmak niyetindeyim :) 1- Ender Kurutlu 2 kişi Suzuki Vitara İstanbul Anadolu Yakası 2- Efe Karaismailoğlu 3 kişi LR Discovery İstanbul Avrupa Yakası 3-...
  14. KEMALS42

2012 İlk Doğa İftarı

Ynt: 2012 İlk Doğa İftarı Sayın Arkadaşlar, Doğa ile içiçe yaşamayı seven ve fırsat buldukçada beton bloklar arasından bu kaçışı gerçekleştiren insanların duyarlılığından asla şüphem yoktur. ve gelen cevaplarda zaten haklı olduğumu göstermiştir. duyarlılığınız için bende teşekkür ederim...
  15. KEMALS42

2012 İlk Doğa İftarı

Ynt: 2012 İlk Doğa İftarı Sevgili Arkadaşlar, öncelikle Allah tuttuğunuz oruçlarınızı kabul etsin. çok güzel bir aile ortamı ve iftar programı yapmışsınız. görsellerinizde güzel. kısmetse devamlarınıda görürüz. lakin size nacizane bir tavsiyem.. kovada bulunan o balıklar henüz daha çok...

16. KEMALS42

Yedigöllerde Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (Nisan 2012)

Afiyet şeker olsun.. sevgili dostum.. Adnan beyin eline su dökemem,benimkisi ona latifeden takılmaktı. ama elbette benimde elimden çok şey gelir, bizi bilen bilir zaten :)) inşaallah bir gün bir yerde denk gelirizde iki muhabbetin belini kırarız. sevgi ve selamlar Kemal Sarıgül
  17. KEMALS42

Sevgili abicim, senin eline su dökemem.. Bolu ya gelmeyi çok istedim lakin Türkiye'de değil iş için yurt dışında idim. sizin Bolu'da olduğunuz hafta pazar akşamı dönebildim. orada da döktürdüklerini gördüm ve bayıldım.. tenekede tavuk olayını aştık, bu sezon yaklaşık 300 adet yeşil baş ördek ve...
  18. KEMALS42

Sevgili mezeci Adnan abi, mezci olduğun belli.saç kavurmada atladığın nokta var :) saç ateşe konur,çok hafif yağlıda olur, olmazsada mutlaka bir avuç kadar kuzu kuyruk yağı doğranması gerekmekte ve özellikle kaburga üstü antrikot bölümden olursa ( dinlenmiş et tavsiye edilir) mükemmel olur ki...

19. KEMALS42

2.6 pajero yakıt

Ynt: 2.6 pajero yakıt Sayın Arkadaşım, abicim veya kardeşim... ne diyeyim sana şimdi..? yukrı tükürsen bıyık,aşağı olsa sakal derler ya hani.. :) söylemek istediklerim tecrübelerime bağlı yaşadıklarımdır, lakin diğer araç sahiplerini rahatsız etmekte istemem.kimse malım kötü demez. o nedenle...
  20. KEMALS42

Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi.

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi. Nurullah bey selamlar, Bu işi yaptığınızı yeni öğrendim :) yeriniz tam olarak nerededir, veya telefonunuz nedir? pajerom için yanınıza uğramak isterim.. sade ama güzel bir sticker bende isterim. selamlar Kemal Sarıgül 0533.954...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.