Arama sonuçlarınız

1. KEMALS42

2.6 pajero yakıt

Ynt: 2.6 pajero yakıt elbette burak bey, size tavsiyem, gerçekten ama gerçekten pajero veya bir mitsubishi düşünüyor iseniz, bunu öncelikle mutlaka bir kullanıcısına,kulllanmış olana veya bu aracı çook iyi tanıyan birine sorun. Bana lada,Nissan patrol veya Cheeroke yi sorabilirsiniz,sahip...

2. KEMALS42

2.6 pajero yakıt

Ynt: 2.6 pajero yakıt sayın arkadaşım, aslında hem fazla söylenebilecek bir şey pek yok,hemde çok şey var. kısaca en zor arazi şartlarda görüpte kullanabileceğin en mükemmel sınıf araçtır.Tek kusur parça pahalı ve kıymetli,lakin kır karbilirsen,işte en önemlisi en zor kırabileceğin tek...
  3. KEMALS42

2.6 pajero yakıt

Ynt: 2.6 pajero yakıt işin doğrusu en iyi bir pajerocudan öğrenilir.. kulaktan duymaları fazla dikkate almayınız derim.. benzinde 0,80-0,85 krş. lpg-ş.içi : 0,55-0,60 krş, ş.dışı : 0,45-0,50 krş. bunlar ortalama yakışlardır. kış aylarında +0,15 krş daha ilave ediniz. ve siz siz olun asla...

4. KEMALS42

Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012)

Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012) Arkadaşım geçmiş olsun, lakin bu işte bir yanlışlık olmasın? senelerdir mitsubishiciyimdir, ve bunlardaki sistem zincirlidir. kayış sistemli trigermidir seninki, sıyıran yoksa zincirmi kopardın ..? sıyırdı...
  5. KEMALS42

Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı Olgun bey, Murat bey iltifat etmiş, sağolsun. onun kendi güzelliği ve erdemi yeter, iyi bir dosttur. Biz kimselere ders verme gibi bir gaflet içerisine girmeden sadece doğru bildiklerimizi savunur,onu söyleriz. çoğumuz belki bilmeyiz, lakin...

6. KEMALS42

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı Sayın Olgun bey, mesajı geç gördüm, siteyi çok sık kullanıcı değilim kusura bakmayınız lütfen.. işin doğrusu ben hyjack imi hiç lastik değiştirmek için kullanmadım :) daha doğrusu icap etmedi.. lkin şesemin tamamen oturduğu ve tek bir vinç bağlamak...

7. KEMALS42

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı bence bu Taksici olanı.. saygılar Kemal Sarıgül
  8. KEMALS42

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı Sevgili Olgun Candan bey, Battın, vinç var bağlayacak yer yok, hadi bağlayacak yer var vinç yok... diyelim her ikiside var ve hiç bir işe yaramıyor..? işte bütün mesele bu.. öyle bir durumda, en ideal donanım bence iyi ve çalışan bir hyjack.. emin...
  9. KEMALS42

Evros Adventure Trophy 2012 (9-10-11 Mayıs 2012)

Ynt: Evros Adventure Trophy 2012 (9-10-11 Mayıs 2012) çok güzel bir etkinlik olduğunu biliyorum. 2005,2006 ve 2007 de davetli seyirci olarak bende bulundum.ve çok da kırıcı etaplara sahipler.. bu sene yine davet edildim. kısmet olursa gelirim dedim, aracım ile gitmeyi düşünüyorum,şayet...

10. KEMALS42

Yedigöllerde Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (Nisan 2012)

Adnan abicim selamlar, Allah sağlık,sıhhat ve ağız tadı versin.. ama çok merak ettim, sormadan geçmeyeyim dedim.. bu grubta kaç kalp,tansiyon hastası veya benzeri hastalığa sahip arkadaşımız var?? saygılar Kemal Sarıgül

11. KEMALS42

www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009) Ne denir? çok büyük geçmiş olsun.. büyük bir mücadele ve uğraş hayırlısı ile mutlu son... ama sanırım bu sefer doğa kazanmış, ee her zaman insanoğlunun zaferi olacak değil ya... en önemli olanda sağlıkla...
  12. KEMALS42

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011)

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011) sevgili AFAD cı Üstat... belgeye ne gerek var... ihtiyaç olduğunda hayatta isen zaten kimse belgeni sormayacak.. yılda kaç gün izin kullandın diye bakacaklar adama... ensesinden.. :) şimdiden iyi nöebetler... sevgiler efem...

13. KEMALS42

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero Japon td5...??? sahip oldum ama soylarının Japon yadan geldiğini bilmiyordum.. :) aynı garajda yanyana duruncamı oluıyormuş bu ..? :))
  14. KEMALS42

SATILIK SIFIR AYARINDA ROCHESTER 2 BOĞAZ KARBÜRATÖR

Ynt: SATILIK SIFIR AYARINDA ROCHESTER 2 BOĞAZ KARBÜRATÖR uğur bey selamlar, bu karbüratörün 2.6 (2600) pajero ya olabilirliği nedir bilmiyorum. servisim ile görüşeceğim. şayet uyarsa ciddi olarak düşünürüm. sizinde bilginiz varsa ,paylaşın lütfen. selamlar Kemal Sarıgül
  15. KEMALS42

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı Ramazan bey, cevap için teşekkürler. kusura bakmayın uzun süredir giremediğim için yeni gördüm. özelden fiyat verebilirseniz çok sevinirim. ayrıca en kısa sürede yerinize gelip mutlaka bu konu ile ilgili görüşmek isterim...

16. KEMALS42

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı Ramazan bey merhabalar, 93 uzun kasa pajero için vidalı sistem dodik yapabiliyorsunuz sanırım.aşağıdaki resimlerden birinde, ilfer in önünde duran 85-86 uzun kasa bir pajeroda var olarak görünüyor. bu konuda bir cevap...
  17. KEMALS42

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011)

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011) 1.Ümit Yıldız (Mrstar) 2.Mustafa Karahasanoğlu (Ata1 3.Hasan Çalışkan (pancarmotorcu) 4.Coşkun Canlıoğlu (ccanlioglu) 5.Tufan Hüseyni (thpozitif) 6.Ozan Çankaya+ 5 kişi belkide daha fazla... 7.Bekir Gümüş 8.Mehmet Can AKYILDIZ+1...
  18. KEMALS42

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul selam Hakanım, ciddiye alsan alsan bir sen almalısın... benim hedef noktamda sen varsın, nazım geçtiği için sana dokunuyorum.. ama görüyorumki ortalık sazan dolu, sevgili dostum Birol da hemen atlamış.. bu dalgıçlar çok dalıyor olunca bir süre sonra...

19. KEMALS42

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul sen vereceksen bu iş yaş... yetiştirdiğin kişileri TV de bile lanse etmeye başladılar.. sel felaketi yaşayan bir bölgeye çağrılan ekibin geç kalması ve geldiğinde de bir şey yapapamasına isyan.. "Ara Kurtar" mı yoksa "gerçekten "Arama Kurtarma" mı diye...
  20. KEMALS42

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması Sayın Arkadaşlar, şimdilik sadece izlemede kalayım istedim,fakat bir şeye değinmeden edemedim maalesef..http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30801 da da göreceğiniz gibi bir organizasyona imza atmak adına, öncelikle zaman ve yerin yanlış olduğu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.