Arama sonuçlarınız

1. KEMALS42

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması selamlar, Kanımca fikrim, standart araçların ulaşacağı yerler bu markanın özüne yakışık almaz.. en zor zirveyi zorlayacaksınız ki "caponcuları" herkes tanısın. korkunuz olmasın arkadaşlar en standartınız bile o zirveye ulaşmaz ise ben anahtarımı ortaya...

2. KEMALS42

Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) merhabalar arkadaşım.. öncelikle Clio ye eşlik eden araç zaten o bölgeye defalarca çıkmış ve yolu en zor şartlarda bilen, yarış deneyimi ve şampiyonluğu olan bir araç :) sen çekinsende, o çekinmez ki... selamlar Kemal Sarıgül
  3. KEMALS42

Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011)

Ynt: Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011) Listede İsmimi gördüm, sanırım çok değerli kardeşim Hakan eklemiş. aslında katılmayı çok arzu ettim,fakat şehir dışından misafirlerim vardı,katılamadım. sizler adına çok sevindim. Nice hayırlı İftarlarda buluşmanız dileklerimle.. sevgiler ve saygılar...

4. KEMALS42

Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) Sağlık olsun Hakan ım, 20 yıllık mühendis,24 yıllıkta esnaf olarak,hala öğrenemediğim ve almam gereken dersler olduğunu görüyorum. hayat tecrübeler ile oluşan bir süreç.. bu arkadaşlarda sadece 1 kez iş yaptılar bana...
  5. KEMALS42

İsoff 80'ler partisinde buluşuyoruz...

Ynt: İsoff 80'ler partisinde buluşuyoruz... Güzel bir etkinlik.. ama yine Arzu hanımın kareler son noktayı koymuş :) darısı diğer etkinliğe..

6. KEMALS42

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) Doğru arkadaş, sen haklı,ben haksızım.. sende hata olmadı benim adamlarım hırsızmış.. :) sende boyam çizilmedi,teslim alan arkaşlarım özellikle bana garezleri olduğu için çizipte getirdiler, ben sana boyadan,pasta...

7. KEMALS42

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) .... anlamak istediğin gibi yorumlaman normal.. kimseyi tehdit etmem,haşa..,o tutum ne bana düşer,nede yakışır.. telefonumu biliyorsunuz,buyrun arayınız,fazla lafa gerek yok.. ben sizleri çok aradım ulaşamadım,sesimi...
  8. KEMALS42

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) Ey Güzel İnsan, Madem bu kadar sana dokunan bir durum söz konusu idide niçin şimdiye kadar susup, sen hiç muhatab olmadında,her daim ön saflarda ortağın Egemeni tuttun çok merak ediyorum. sen hiç bir zaman muhatab...
  9. KEMALS42

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) Mert bey, anlayışınız için teşekkürler. elbette ki bende sizin düşlündüğünüz gibi düşündüm. 23 yıllık ticaret hayatımın bana tanıdığı en büyük meziyet ön yargılı olmamaktır. lakin bu tutumum sayesinde de tecrübelerimi...

10. KEMALS42

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

11. KEMALS42

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)
  12. KEMALS42

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) daha çok var arkadaşlar kapotaya verilen zararlar...

13. KEMALS42

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) ve buda aracıma verdiğiniz zararı gösteren çok açık olan resimler.. gerçi sizler zaten bunları yapansınız ve biliyorsunuz, benim asıl amacım sizlere iş vermeyi düşünen diğer insanların, iş vermeden önceki anlaşmalarını...
  14. KEMALS42

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) Arkadaşlar, seyehatten 5 gün önce döndüm ve ayağımın tozu ile aracımı gördüm ve şok içerisinde kalarak, tekrar bir seyehate daha çıktım. yazabilmek için yeni vakit buldum. üzgünüm, sizler için söyleyebilecekllerim çok...
  15. KEMALS42

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Mustafa Elbaş, Doğru kardeşim değilsin,özür dilerim,zaten olamazsında.. yanlış hitab kullanmışım,ismin ile hitab ettim, umarım kırılmamışsındır? sakın bu seferde başına başka bir sıfat kullanmadım diye kızma,düşünmedim değil, ama yakıştıramadım bir...

16. KEMALS42

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? her yerde,her zaman olduğu gibi bir filozof ve yarası olan alıngan bir arkadaş maalesef çıkıyor.. beni bilen bilir,tanıyan tanır.. marka savunmasından bana ne kardeşim.. ben bindiğim ve kullandıklarımı savunur, fikrimi özgürce söylerim... yasakmı var...
  17. KEMALS42

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) Haldun abi..... hayrola sende modaya uyup vinçletmişsin..!!! hani senin öyle acemi sürücü ihtiyaç icatlarıyla işin olmazdı.. hayrola..? yaş ilerledikçe,fikirlermi değişiyor, yoksa artık bizim çıktığımız zirvelere...
  18. KEMALS42

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Sayın Arkadaşım, Mitsubishi özel ve Tüzel bir markadır.. dolayısı ile meraklısıda uzun süreli kullanıcı olup,özel ve özgürlüğüne düşkün olandır. Başka markalarda huzuru bulamayanların bile son tercihte noktaladıkları bir duraktır. Genelde bu özeli...

19. KEMALS42

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel arkadaşım, eminimki önder bey elinde senin aracada uygun snorkel kesin vardır. önemli olan aracının hava filitre çıkışına karşılık gelen dış kaporta yerinden,ön cam dirseğe kadar olan ölçü ve cam dirsek açısını ölçüp önder beye bildirmen. mutlaka bir uyan...
  20. KEMALS42

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Taner bey, smv31 a senin birebir snorkelindir. elindekide I047 de pajero ama kısa şasenindir. kısa şaselerde(90 model) ön cam dirsek açısı 93 modellere göre daha diktir. elindekini uydurmaya çalışma, Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok.. :) önder kardeşimiz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR