Arama sonuçlarınız

1. KEMALS42

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Montaj resimlerin yardımcı olacağını umut ediyorum. ama Taner beyin almış olduğu kısa şase olanlara aittir. onların hava filitre çıkışı daha geride çünkü, 10 yılda ondan kullandığım için iyi biliyorum.. yani o snorkel bu araca aittir... :)

2. KEMALS42

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Bunlarda Benim Standart olanlar...
  3. KEMALS42

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

4. KEMALS42

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel
  5. KEMALS42

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel devam..

6. KEMALS42

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel isminiz Taner bey sanırım, Resimlerden anladığım kadarı ile aracınız pajero :) aslına bakılırsa Önder beyin elinde o araçlara birebir uyumlu olan modelde snorkel vardı. çünkü bende bir arkadaşımın aracı için kendisi ile telefonda görüşerek ve kendi aracım üzerinde...

7. KEMALS42

Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) merhabalar, resimde görülen aracım için bende port bagaj ve ön arka tampon yaptırmak isterim. yapabiliyorsanız bende tekliflerinizi duymak isterim. kemal sarıgül 0533 954 30 40 0216 311 14 11
  8. KEMALS42

Cam Rüzgarlıkları

Ynt: Cam Rüzgarlıkları Merhabalar, Resimde görünen araçtan ( mitsubishi Pajero 5D) rüzgarlıktan bende 1 tk sipariş vermek istiyorum. bilgi verirseniz çok sevinirim. Kemal Sarıgül 0533 954 30 40 0216 311 141 11
  9. KEMALS42

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı Ramazan bey merhabalar, 1993 Pajero GLX(5kapı) kasa için dodik imalatınız varsa hemen görüşmek isterim. form sayfa başlarda 1980 li modellerde bir pajero uygulama gördüm. size ulaşabilmem için bir telefon no verirseniz çok...

10. KEMALS42

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Teşekkürler Alp kardeşim. bizim kimse ile bu ölümlü dünyada kavgamız olmasın diye verdiğimiz gayreti, bazen sürçi lisan eden dilimiz sabote etmekte.. içimiz ne ise, dışımızda odur. tanıyan en iyi senin gibi gördüğünde tanır. seni özledim,kendine iyi bak,sevgi ile...

11. KEMALS42

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul ya arkadaşım, seni buraya modaratör yapmışlar iyide, bence yanlış yapmışlar. basında fikir özgürlüğü denen bir şey var, ama görüyorum ki, sen bu üstün kimliğini kullanarak yazılanları istediğin gibi silebiliyorsun.. bravo kardeş, son söz budur,diyecek...
  12. KEMALS42

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Merhabalar Ömer bey, sen bana ve söylediğime takılma lütfen. seninde dediğin gibi benimki bagajımda 2 adet.. seninkisi ticari ithalata giriyor. elbette haklısın. ithalat prosedürünü çok iyi biliyorum,çünkü Çin de firması olan ve 15 yıldır oradan, kimse ithalat...

13. KEMALS42

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Arkadaşım, getirteceğin firma sanıyorum ki Hindistan. şayet tahmin ettiğim firma ise ziyaret ettim ve bizzat kendime bir adeti yedek olmak üzere 2 adet snorkel aldım. benim orada aldığım fiyat 40$/ adet. sizin söylediğiniz fiyat çok yüksek kalmıyormu sizcede...
  14. KEMALS42

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? serkanım, gel istersen şu işi beraber organize edelim de tam olsun.. yalnız olamayacağını sende biliyorsun.. ne dersin..? az ve öz, bakalım kim nereye kadar gelebiliyor...?
  15. KEMALS42

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? ya sayın hocam, boğaziçi köprüsünden geçebiliyormusun??? sorun orada işte.. önemli olan araca binebilmek, kamyonete değil..!! bizler pajerolarımız ile daha mutluyuz ki, vaz geçilmez oluyorlar..

16. KEMALS42

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? yazık ki çok yazık..!!! listeye bakınca bizleri bir şey zannedecekler, ama bu kadar marka insanı,bir araya gelipte bir hareket düzenlenemiyor ya... çok yazık...!!
  17. KEMALS42

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul Sanki çok iş yapıyormuşsunuz gibi birde çok yoğunuz demeniz olmuyormu??? söyleyecek kelime bulamıyorum size... ne işiniz var kardeşim?? işiniz bu değilmi ki, adam eğiteceksiniz ve bilinçlendireceksiniz ki, iş başa düştüğünde size ulaşma gereği duymadan...
  18. KEMALS42

Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010) 01- Ahmet GÜNDÜZ (Arwin) U kilit, strap, pmr telsiz 02- Murat ŞENOL (msenol) U kilit, strap, cb & pmr telsiz 03- Hidayet AVŞAR (Hidoki) Ukilit , strap, pmr telsiz 04- Sinan TELLİOGLU (MaGNETICMAN) Ukilit , strap, pmr telsiz 05- Hasan...

19. KEMALS42

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010) Bu kelimeleri unutma Ahmet kardeşim.. :) gece, sabaha karşı sağanak yağmur başladı :) saat 05.20 anadolu yakasını seller götürüyor,kemer inde farklı olacağını düşünmezsin sanırım.. demedi deme üstat...
  20. KEMALS42

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010) selam millet, Bu sayı yakışıyormu ? büyük bir camiasınız diye biliyorum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR