Arama sonuçlarınız

1. keremcimen

Oto Buzdolabı Elektrikli/dijital Göstergeli Hagen22 12/220v

Ürünü kullandınız mı? Soğutması nasıl yeterli mi?

2. keremcimen

Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) Denediniz mi peki inme yapıyor mu
  3. keremcimen

Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

Bende suan 70 cm eninde şişme yatak bakıyorum ama çoğu marka da 70 cm eni bulamadım . Sizin aldığınız yatağın markası ne acaba. Birde bazı şişme yatakların havası iniyor gecenin bi yarısı toprak üstünde buyuyorsunuz kendinizi sizinkisi inme yaptımı.

4. keremcimen

Karayoluyla 15 Günde Avrupa Turu

Ynt: Karayoluyla 15 Günde Avrupa Turu peki Ukrayna'da durumlar nasıl. Bir sonra ki gezi planlarımda Odessa ve Kiyev var. Galiba Ukrayna'da ki iç karışıklık doğu bölgelerde.
  5. keremcimen

Ynt: Karayoluyla 15 Günde Avrupa Turu güzel bir gezi yapmışsınızdır umarım. Bizim gezimiz 22 gün sürdü ama tadı damağımızda kaldı. şuan pc başında seneye nereye gitsek diye rota çiziyorum. Benzin ülkemizde gerçekten çok pahalı. Bizden ekonomileri çok çok kötü olan ülkelerde bile fiyatlar çok...

6. keremcimen

Ynt: Karayoluyla 15 Günde Avrupa Turu 24 haziranda çıktığım gezide Bulgaristan ve Arnavutluktan geçtim. Bulgaristan da Sofya Belgrad güzergahını kullandım. Yollarını yapmaya başlamışlar ve polislerde eskisi gibi art niyetli değiller. Ama Sofyanın trafiği kötü dikkatli araç kullanmak gerek...

7. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz ..
  8. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

9. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

10. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz Old Cityi gezmenin en güzel yolu şehir surlarının üzerinde yürümek . Dilerseniz Old Town surlarına çıkarak güzel bir yürüyüş yapabilirsiniz. Kale surlarını baştan başa dolaşırken Old Town nın panoramik fotoğrafını çekebilirsiniz. Surlara çıkış biletini Old City...

11. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz Kamp alanından Dubrovniğe kampın hemen önünden kalkan otobüslerle gidebilirsiniz. Biz kendi aracımızı kullanarak gittik. İlk gün öğleden sonra çıktık ve park yeri konusunda hiç sıkıntı yaşamadık Old Townın yanında park yerlerinde park yeri bulduk. Saatlik Ücreti...
  12. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz Camp Pod Maslion

13. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz Yine düşüyoruz yollara sıra da Dubrovnik var. 145 km lik bir yoldan sonra Dubrovniğe 15 km mesafede Orasac bölgesinde Camping Pod Masliona geliyoruz. Denize 300 m mesafede ağaçların altında temiz güzel bir kamp. Gecelik elektrik dahil 18 euro .
  14. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

Eskiden evlenecek erkekler cesaretlerini kanıtlamak için düğünden bir gün önce köprüye gelerek aşağıya atlıyorlarmış. Mostar Köprüsü'nü görmek için dünyanın dört bir yanından gelen turistlere göz zevki sunmak için köprüden atlayan gençler karşılığında 30-40 Euro alıyor. Bir genç turistlerden...
  15. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

16. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz ...
  17. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz MOSTAR Şehir ismini ünlü köprü Mostardan almaktadır. Köprü şehri ikiye ayırmaktadır ve bir tarafta Boşnaklar diğer tarafta Hırvatlar yaşamaktadır. Mostar köprüsü Neretva Nehri üzerinde Mimar...
  18. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz puladan görüntüler. Pula benim çok hoşuma gitti. Kendimi egede küçük sahil kasabasındaymışız gibi hissettim.

19. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz Venedikten sonra Adriyatik kıyılarına iniyoruz fakat havanın azizliğine uğruyoruz. Hava çok kötü soğuk ve yağmurlu. Yol güzergahımız Pula, Rijeka, Zadar, Split ve Mostar. Yol çok uzun olduğu için Zadar da 1 gece konakladık ve ertesi gün mostara vardık...
  20. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz Devam

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz