Arama sonuçlarınız

1. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Teşekkür ederim

2. keremcimen

Yeniden Yollardayız

3. keremcimen

Yeniden Yollardayız

4. keremcimen

Yeniden Yollardayız

5. keremcimen

Yeniden Yollardayız

6. keremcimen

Yeniden Yollardayız

7. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Kalenin içerisi de dışarısı gibi çok iyi korunmuş. İçerideki eşyalar ve ahşap oymalar çok etkileyici.
  8. keremcimen

Yeniden Yollardayız

9. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Kalenin dıştan resimleri

10. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Peles Kalesi 1873 - 1883 yılları arasında Romanya Kralı I Carol için yaptırılmıştır. Kral I Carol ölümüne kadar ( 1914 ) Peles Kalesini yazlık karargahı olarak kullanmış, 1947 senesinde komünist rejim kaleye el koymuştur.Kalenin içerisinde 15. ve 19. yüzyıldan kalma silahlar, heykeller...

11. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Arabamızı park yerine park ettikten sonra ormanlık bir alanın içerisinde hediyelik eşya satan büfelerin arasından 20 dakika yürüyerek kaleye ulaşıyoruz. Kalenin giriş ücretleri çok fazla değil ama fotoğraf veya video çekmek için ayrı kamera bileti alıyorsunuz. Video veya fotoğraf çekmek için...
  12. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Yolun durumu hakkında bilgi sahibi olmanız için kısa bir video hazırladım

13. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Bükreş'teki gezimizi bitirdikten sonra Peleş kalesine doğru yola çıktık. Bükreşe' 130 km uzaklıkta olan kaleye Ploieşti üzeri gittik. Yol çok güzel ve asfalt kalitesi çok iyi. Kale günümüze çok iyi korunmuş.
  14. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Çektiğimiz videolardan bölümler.
  15. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Bükreş'in en önemli yapısı kuşkusuz Parlamento binası. Dünya Guinness Rekorlar Kitabında dünyanın en büyük sivil yönetim, en pahalı yönetim ve en ağır binası olarak geçiyor. Saray 270 m’ye 240 m tabana ve 86 m yüksekliğe sahip. Devasal bir beton yığını

16. keremcimen

Yeniden Yollardayız

17. keremcimen

Yeniden Yollardayız

18. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Bu resimleri daha önce yüklemiştim ama forumdaki resimler silindiği için yeniden yüklüyorum

19. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Cantacuzino Sarayı 1898-1900 yılları arasında Romanya'nın en zengin vatandaşı Grigore Cantacucuzino tarafından yaptırılmıştır ve Bükreşin en şık binası olarak kabul edilir. Günümüzde Geore Enescu Müzesi olarak kullanılmaktadır.
  20. keremcimen

Yeniden Yollardayız

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan