Arama sonuçlarınız

1. nhcteam

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? temennileriniz için teşekkürler arkadaşlar.. bugün M/T lastikleri deneme şansım oldu... çok fazla yağmur yağmadığı için henüz buralara resmen çamur aradım bulanacak ;D ;D en sonunda uygun bir yer buldum.. sonuç gerçekten çok memnun...

2. nhcteam

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? daha yeni aklıma geldi ne kadar yükseldiği şimdi ölçtüm yaylarla beraber 7 cm yükselmiş araba... ben 3 cm yay + 3 cm lastik = 6 cm diye hesap etmiştim.. ama M/T olduğu için lastik sanrıım lastik dişlerinden dolayı oldu 1 cm lik fark.
  3. nhcteam

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? stepne işini bende düşündüm ama bu ebat eski ebattan büyük olduğu için stepne yerine sığmıyor.. belki A/T falan olsa yada 75 yerine 70 yanak olsa sığardı ama bu haliyle girmiyor.. ne yapsam bilemedim..

4. nhcteam

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler.. lastiklerin markası yokohama.. model geolandar M/T.. kod olarak "g001c" olarak geçiyor.. gayet yumuşak bir lastik.. asfaltta umduğumdan daha az uğultu yaptı.. arazide henüz deneme şansım olmadı...
  5. nhcteam

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? fotolar bende gözüküyordu ama yine de bir düzenleme yaptım şimdi umarım görünüyordur ???

6. nhcteam

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bunlar da diğer fotolar

7. nhcteam

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? almanyadan ısmarladığım H&R 30 mm yükseltme yayları salı günü elime geçti.. ardından 225/75 R16 ebat M/T lastiklerinde dün elime ulaşmasıyla arabanın son hali bu oldu.. buyrun ;)
  8. nhcteam

DACİA 2013

Ynt: DACİA 2013 sanki loganın önü passat arkası toyota corolla, sanderonun da önü polo arkası toyota yaris gibi.. yada ben çok benzettim ;D ;D
  9. nhcteam

Sizcede Mersin off road kulübü kurulmasının zamanı gelmedi mi.?

Ynt: Sizcede Mersin off road kulübü kurulmasının zamanı gelmedi mi.? iyi günler.. bizde "silifke off road & rescue team" adı altında silifke ilçesinde bir oluşum hazırlığı yapıyoruz.. silifke küçük bir ilçe olduğu için daha şu anda 4 - 5 araç var grupta ama zamanla artacağını düşünüyorum...

10. nhcteam

Kaliper Sesi Sorunu!

Ynt: Kaliper Sesi Sorunu! aynı sorunlardan bende servise gittim 1 hafta önce aynı cevapları aldım.. siz ne yaşadıysanız aynısı yaşıyorum şuan.. güya herşey normalmiş araba da anormal bişey yokmuş.. canım sıkılıyor ne yapacaz blmiyorum

11. nhcteam

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi monti bey iyi günler.. son konuşulan konuyla alakasız ama siz arabayla beraber yükseltme yaylarınızı sattınızmı yoksa duruyor mu?? bir de yay getirtme konusunda bana yardımcı olmanız mümkün mü acaba?? şimdden teşekkürler
  12. nhcteam

Kaliper Sesi Sorunu!

Ynt: Kaliper Sesi Sorunu! kardeş contayı koyduğun yerin bir fotoğrafını çekip koyman mümkün mü?

13. nhcteam

Kaliper Sesi Sorunu!

Ynt: Kaliper Sesi Sorunu! yalnız değilsin kardeşim.. amotisör kütlemesi hariç hepsi bende de var... hatta başka seslerde var.. aracı satıp kurtulmayı düşünür oldum... iyice soğudum arabadan.. hele direksiyon kutusu takırtısı ve direksiyon göbeğ lakırtısı adamı deli ediyor.. aynı prolemler...
  14. nhcteam

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi nasıl bir ses geliyor acaba sn. macmaneman... arabayı çalıştırdıktan sonra ilk kalkışta bende de gelen bir ses var sanki arkalardan bir yerlerden tak tak tak tak bir ses geliyor derinlerden biryerlerden.. daha sonra motor çalışır vaziyette motoru durdurmadan...
  15. nhcteam

Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa!

Ynt: Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa! adana da kurulacak olan parkuru ziyaret etmeyi düşünen var mı?

16. nhcteam

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. en güzeli benim ki yaa ;D ;D 2-3 gün uğraştı ama değdi.. tavsiye ederim ;) ;)
  17. nhcteam

Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı önemli değil sayın s.forester.. herkesin sinirli veya agresif anları olabilir.. belki bana ileti yazdığınız anda canınız başka birşeye sıkkındı siz onu bana yansıttınız.. ama yazı dili bu ne mimik ne ses tonu hiçbirşey anlaşılmıyor.. o yüzden...
  18. nhcteam

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı kimsenin tecrübelerine birşey demiyorum ümit abi diyemem de zaten.. sadece hoşuma gimeyen sayın s.forester ın üslubu.. hepimiz dostuz arkadaşız kardeşiz.. burada birşeyler paylaşıyoruz.. kimse kimseyi ne forumdan ne de kendinden uzaklaştırsın...

19. nhcteam

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı bence yanlış olan birşey yok sayın s.forester, ha olabilir de olmayabilir de hata... benim çizimim olması gereken değil mevcut vincin aldığı görünümdür.. yani normalde böyle olmalı demiyorum.. hazır ki portatif vinç bu şekilde durur değişik...
  20. nhcteam

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı niye gülüyon abi mantıklı değilmi tamponla vinç arasında ki parça aşağı yukarı hareket etmiyor ama ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR