Arama sonuçlarınız

1. nhcteam

Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı BU DA BENDEN BİR ÇİZİM ;)

2. nhcteam

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı acil cevabınız için teşekkürler ümit bey.. ;) vincin ağırlık merkezine takılan ara aparat ağırlık merkezinden vidalandı mı yoksa vinç tablasına kaynatıldımı ümit bey? bir de malzeme olarak nasıl bir metal kullandıınız.. bizim tablalar demir mi...
  3. nhcteam

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı ümit bey bir soru sormuştum size yanıt verirseniz sevinirim yukarı mesajlarda... sizden gelen yanıta göre portatif vincimi bitireceğim ;) ;)

4. nhcteam

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye Serdar ÖZMEN Silifke/MERSİN 33 KGK 07 - Dacia Duster 4x4 full..
  5. nhcteam

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı sayın ümiterkan, sizin aldığınız aynı marka vincin 4000 lbs olanını aldım, dün elime geçti.. vincin yanında gelen tabla ile sonradan yaptığınız bağlantı aparatını nasıl biribirine bağladınız? detayları gösteren resimler çekmeniz mümkün mü acaba...

6. nhcteam

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı bende az önce 4000 lbs olanından sipariş ettim max extra marka gelsin bakalım ondan sonra faaliyete koyarız allah ın izniyle ;D ;D

7. nhcteam

Dacia Duster 4x4 Yükseltme

Ynt: Dacia Duster 4x4 Yükseltme +1
  8. nhcteam

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi benim ki şu son eklenen kahverengi duster gibi.. öne bakıyor yani.
  9. nhcteam

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi zoruma giden de bu zaten.. kesip biçmediğimiz yerlerden geliyor sesler ;D kesip biçip söküp taktığımız yerleri kapatırken hep silikon ve çift taraflı bantlar kullandık... oralardan en ufak bir tıkırtı gelmiyor.. ön göğüsle camın birleştiği yerle direksiyon...

10. nhcteam

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi aracın performansına diyecek birşey yok hemşerim..hakkaten 80-100 bin tl lik emsallerine taş çıkartıyor.. ancak malzeme kalitesi beni çileden çıkarmaya başladı.. tuhaf tuhaf sesle geliyor arabadan.. plastik malzemelerinde gram esneklik yok.. aracın içinden...

11. nhcteam

Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi

Ynt: Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi vinç hep istiyorum aslında... ümit bey bir sorum olcak size; kaner ustanın yaptığı gibi yapsak ön plaka iptal olsa trafikte sorun olurmu acaba??
  12. nhcteam

Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi

Ynt: Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi bugun ki yasadığım tecrübeye göre bizi duster a kesin diff lock şart.. asr ne kadar yardımcı olsa da çekişe difflock un yerini asla tutmadığı için askıda kalınıyor.. ??? ??? . yada vinç lazım. vinç için de tutunup güç alınacak bir ağaç vs.. lazım.. o da...

13. nhcteam

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi olur olur öyle bir olur ki.. diff lock a da ihtiyacı oluyor vince de.. onlar da olmadığı içi telefon jokeri kullanıyorsun traktörü arıyorsun ;D ;D
  14. nhcteam

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi yemekten kasıt maksat tanışmak muhabbet.. nerelere gideriz gelsek.. şöyle çamura ormana dalsak batsak çıkamasak!! eğlence olsa ;D ;D
  15. nhcteam

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi konu birraz duster dışında oldu ama neticede muhabbet köşesi.. ;) adananın en çok iki şeyi aklımda kaldı; birincisi yemekleri, ikincisi adanalı arkadaşlarımla kurduğum dostluklar.. gerçekten güzel günler yaşadım güzel dostluklar kurdum.. adana nın insanı...

16. nhcteam

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi hemşerim bende yada aracımda sorun var o zaman hemde bariz ;D ;D kısmet olursa bir hafta sonu görüşelim.. adana da okudum bende 4 sene çukurova da ikinci memleketim sayılır ;)
  17. nhcteam

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi araç uzun yolda bu dediğiniz 5-6 litre değerlerini yakalıyor ama iş şehir içine girince %50 daha fazla yakıyor.. şehir içi ortalamasının 9 litreden aşağı olduğunu düşünmüyorum kendi aracımın.. kullanımımın %90 ı 2WD de çıktığım en yüksek devir 2500-3000 o da...
  18. nhcteam

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi arabam su an 19.000 km de.. 1000 km sonra ilk bakımı var.. ne rodaj kaldı ne bişey.. memleketim soğuk bir yer de değil.. kış sıcaklık ortalaması 8-10 dereceyi geçmez.. hala ortalamayı 7.8 lt nin altına indiremedim.. agresifte kullanmıyorum. kullanımın çoğu 2WD...

19. nhcteam

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bence de ikisinide eşit şartlarda karşılaştırmak gerekir.. ya ikisi de paletsiz zincirsiz aynı lastiklerle karşılaştırılmalı ya da hiç karşılaştırılmamalı.. 4x4 ün standart lastikleriyle kaldığı buzda, zincir takmış 4x2 hacı murat rahat...
  20. nhcteam

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

olay yerine gelen polis araçlarından duster olanı da vardı haberlerde gördüm.. ;) Allah rahmet eylesin.. :'(

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR