Arama sonuçlarınız

1. nhcteam

bugün duster ımı kum da denedim :)

ben off road konusunda çaylak sayılan bir üyeyim.. 4x4 bir duster la bugun gezenbilir üyeleri tecrübeli abilerimiz kardeşlerimzin kum da sürüş tavsiyelerine uyarak ilk defa arabamı kuma soktum.. kuma girmeden önce okuduklarım ve tavsiyeler üzerine daha iyi tutuş için lastik havalarını biraz...

2. nhcteam

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? serkan bey öncelikle selamlar, bence ikinci egsoz motor hacmi ve birazcıkta görsellikle alakalı.. diyelim ki "2x" motor hacminde bir motor "1" birim egsoz gazı oluşturuyorsa ve "a" boru çapıyla bunu dışarı atıyor.. varsayalım bir de "3x"...
  3. nhcteam

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? olgun bey öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.. ikinci egzos uygulaması sadece görsel amaçlı.. yani gaz çıkışı yok.. yapan usta susturucun biraz ters kaldığını, eğer çıkış olursa aşırı ses olabileceğinden bahsetti o yüzden iş sadece...

4. nhcteam

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? yaklaşık 5 aydır 4x4 duster kullanıcısıyım. aldığım günden bu yana hiç bir ekleme ve değişiklik yapmamıştım.geçen gün biraz değişiklikler yapmaya karar verdim... hepsi iki gün sürdü.. yaptığım eklemeler ve değişiklikler; -- krom kapı...
  5. nhcteam

Dacia Duster orjinal jant

Ynt: Dacia Duster orjinal jant hocam yazan fiyat neyi ifade ediyor acaba piyasayı bilmediğim için soruyorum.. 1 tanesimi 250 tl çiftimi 4 ümü

6. nhcteam

Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu

Ynt: Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu arkadaşlar bende de aynı sorun var... 80 km/sa hızını geçtikten sonra klimanın hava döngüsü kolunu "içerideki havayı sirküle etmesi" şeklinde ayarladığımda sanki içeride ıslık çalar gibi bir ses geliyor.. bu ayarı "havayı dışarıdan alması"...

7. nhcteam

Duster İçin Aluminyum Karter Koruma Montajı

Ynt: Duster İçin Aluminyum Karter Koruma Montajı ümit bey bence sizde dikkat edin karlı sulu yerlere girip çıkıyorsunuz sonuçta metal aksam arada kontrol etmekte yarar var neticede aracı dengede tutan bir parça... acaba antipas tarzı bir uygulama ile çözüm bulunabilirmi küflenmeden önce?? ...
  8. nhcteam

Duster İçin Aluminyum Karter Koruma Montajı

Ynt: Duster İçin Aluminyum Karter Koruma Montajı konuyla alakası yok ama birşey sormak istiyorum ümit bey.. 4. resimde teker içinde bir parça gördüm sanki küflenmiş gibiydi... o parça ne işe yarıyor çok bir işlevi varmı? yada küflenmesi bir olumsuz sonuç doğururmu ilerisi için yorumunuzu...
  9. nhcteam

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? öncelikle böyle bir konu açıp duster ın olumlu ve olumsuz yönlerini bize gösteren başta ümiterkan, kahraman1520, serkanefe ve diğer duster kullanıcısı arkadaşlara abilerimize çok teşekkür ederim.. ben 2008 model 1.5 dci nissan note tekna kullanıcısyım.. 2-3 senedir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR