Arama sonuçlarınız

1. H

avcı montu arıyorum

Ynt: avcı montu arıyorum Murat hangi tür ava gidiyorsun belirtseydin iyi olurdu.Sana tavsiyem sakın markalara bir avuç para verme ilk avda çalıya çırpıya takar parçalarsın.Birde bek harici avlarda ESK.in ayazında yün kazak bana yetiyor çünkü hep yürüyorsun.Av bayilerinde satılan ortalama...

2. H

Ruslar yine Nivalar için bir icad yapmış.

Ynt: Ruslar yine Nivalar için bir icad yapmış. Tamamda bu ladaların hepsi 4 kapı .Yahu neden ülkemize ithal edilmez bu makineler anlamadım
  3. H

Sportage a Yardım Lütfen

Ynt: Sportage a Yardım Lütfen Aynen, ihtiyaç olursa 4x4 arkadaşlığı adına benide listenize ekleyebilirsiniz..

4. H

Sportage a Yardım Lütfen

Ynt: Sportage a Yardım Lütfen memnun oldum , sebep .siz ist. galiba
  5. H

Sportage a Yardım Lütfen

Ynt: Sportage a Yardım Lütfen Size de çok teşekkürler Sayın Ünal.Fakat yetkili dahi olsa servislere pek güvenmiyorum.Burada(Eskişehir) otomotiv tamir bakım sektörü çok kısır ve zayıf anlayacağınız.

6. H

Sportage a Yardım Lütfen

Ynt: Sportage a Yardım Lütfen Teşekkürler Sayın Ertan. Ben de sizin gibi düşünmüştüm.Zaten debriyaj bskı balatası bitmiş olsa sorun farklı olurdu.Alakanız için teşekkürler...

7. H

Kia Sportage 97 ;)

Ynt: Kia Sportage 97 ;) Selam Eren.Yeni üyeyim ,bu aracın 96 bordosunu yeni aldım.Konuyu açalı çok olmuş fakat dediğim gibi yeniyim ;D.Gerçekten çok memnunum.Hafif arazi performansı süper.Kendimi yalnız hissetmeye başlamıştım.Paylaşımlarını beklerim.Keyifli sürüşler... :D
  8. H

Sportage a Yardım Lütfen

Ynt: Sportage a Yardım Lütfen TEŞEKKÜRLER.... TEŞEKÜRLER............
  9. H

Sportage a Yardım Lütfen

Ynt: Sportage a Yardım Lütfen aramızda otomatik vites aracı olan yok herhalde. :-[.kıymeti kendinden menkul biir kaç usta baskı balatayı değiştireyim diyor ama yalnış bir şey yapmak istemiyorum.

10. H

Sportage a Yardım Lütfen

96 2000cc otom. sportage im boş vitesten(N)vitese(D)aldığımda ve(R)(D) vitesleri arası küüt sesiyle sarsılarak hareket ediyor.Sebebi nedir?Acaba şaft damı difransiyel demi sorun var.Birde 10 40 yağ kullandığımda zorlayınca müthiş subap şıkırtısı geliyor.20 50 koydum çekiş düştü ama hiç ses...

11. H

96 Sportage Parça ve Aksesuar

Merhaba arkadaşlar, 96 sportage aracıma çelik jant göbeğine kapak,tavan üstü sepet tipi bagaj(ikinci el,hazır veya imalat da olabilir) ve çamurluk(paçalık) arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
  12. H

Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor?

Ynt: Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor? Emre Sportage 1996 Eskişehir

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz