Arama sonuçlarınız

1. dağ çiçeği

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları olur.

2. dağ çiçeği

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları gökhan bisiklet turu da atsakmı acaba? hani ben bisiklete binmeyide özledim de sadece oturmak değil, biraz hareket yapmış oluruz
  3. dağ çiçeği

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları "oş gelmişsiniz be ya " sevgili karavancı arkıdeşler :D

4. dağ çiçeği

Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya

Ynt: Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya Merhaba Burak bey yazınızın merakla devamını bekliyoruz
  5. dağ çiçeği

Benim Karavanım İveco 10.2

Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2 Merhaba Arkadaşlar Tebrikleriniz için teşekkür ederiz . Araç performansını ferhat yorumlar. ben yaşam performansını yorumlarsam, daha rahat ve konforlu olduğunu söyleyebilirim. son gün epey araç içinde kaldık. gölköy de kamp yaptık. çok yağmurlu ve fırtınalı...

6. dağ çiçeği

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Nihat bey ve Eşi Selma hanım , Maltepemize misafir oldular. Gerçi biz onların çayını içtik , misafir ev sahibi yer değiştirdi o akşam. Hoş sohbetleri ile günü güzel bitirdik. Şimdi ankarada torun bakıyorlardır. sağlıcakla büyütsünler diyelim . tekrar görüşmek üzere.

7. dağ çiçeği

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Öncelikle " Organizasyon ekibi ve katılımcı ekibi" olarak katkı sunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim Güzel bir hafta sonundan bizde kalan keyifli anlar ; Öncelikle sanal alemden başlayıp, gerçek alemde sohbet...
  8. dağ çiçeği

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Ben gezerken 45 gün yazdım, Ferhat onu derleyip , anlaşılır ve bilgi alınabilir hale getirmek için tam 1,5 yıldır , akşamları mesaisini ona vererek yazdı. Mühendis yaklaşımı ile rakamlar, haritalar, koordinatlar gibi detayları...
  9. dağ çiçeği

Lale zamanı kısa bir Emirgan gezisi.

Ynt: Lale zamanı kısa bir Emirgan gezisi. enver bey merhaba evet sizin adınız yerine ömer bey yazmışım. anlayışınız için teşekkür ederim. hasta yakınınızda inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur. bizde uygun olduğunda sizlerle vakit geçirmeyi arzu ederiz . yolunuz düşerse maltepe de...

10. dağ çiçeği

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları SAlih Abi, davet , muhabbet ve ikramlar için teşekkür ederiz

11. dağ çiçeği

Lale zamanı kısa bir Emirgan gezisi.

Ynt: Lale zamanı kısa bir Emirgan gezisi. ömer bey perşembe akşamı tuzla idrice kültür merkezinde Türk sanat müziği konseri var. 20,00 de Fatma Sinem Genç in. oraya gidelim diye düşünüyoruz . uygunsanız sizde gelin . giderkende sahilden gider bakarız
  12. dağ çiçeği

Karavancıların Kültürel Etkinlikleri

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri merhaba arkadaşlar 28/3/2013 perşembe akşamı tuzla idris güllüce kültür merkezinde Türk Sanat Müziği sanatcısı Fatma Sinem Genç Konseri var . saat. 20,00 de Kendisinin çok hoş bir sesi var. Gelmek isteyenler ile haberleşelim...

13. dağ çiçeği

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları bu görüntüler " edirnede pehlivan güreşleri zamanında büyük meydanlarda kurulan yeme içme " düzeneğinde her yıl oluyor. isterseniz haziran vakti oralara gidilir. :)
  14. dağ çiçeği

Poyrazköy Gezisi

Ynt: Poyrazköy Gezisi evet balıklar şahaneydi :) poyraz, öğleden sonra sis basti. bütün güneşleri maltepe toplamış , " haluk " " levent" ikilisi toplanmış , "güneş topla benim için" şarkısını kuvvetle söyleyince, bütün güneş ışınları maltepeye gitmiş , biz poyrazda boşa beklemişiz güneşi :(...
  15. dağ çiçeği

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan patagonya için biz vize aldık. sizde varmı? ;)

16. dağ çiçeği

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan bende ferhat bilgisayar başında çalışıyor sanıyorum. meger o gezenbilire rapor yetiştiriyormuş :) yarın akşam poyraz köy veya riva sahile gitsek diye aklımıza geliyor. gelmek isteyen olurmu?
  17. dağ çiçeği

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri kızım evlenirse oyunu için katılımcıları yarın 19-19,30 arası türkan saylanın cafesinde görüşelim 1-2 ...yaşar-serdar 3-4 ..selma-hüseyin 5-6 ..aysun-gökhan biraz önce tekrar türkan saylanı aradım ama davetiye kalmamış. başka gelmek isteyen olursa...
  18. dağ çiçeği

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Bu oyuna Levent ve Ayşegül 'ü özellikle bekliyoruz. 2 kız anne babası olarak, vakti zamanı gelince , bu konuyu düşünmeleri gerekecek :)

19. dağ çiçeği

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri türkan saylanda kızım evlenirse oyununa 6 kişilik fazla yerimiz var. kimler gelmek ister ? adını ilk yazan 6 kişi oyuna gider :) Kızım Evlenirse 17 Ocak 2013 Kızım Evlenirse " İstanbul Genç Sanat Tiyatrosu " 17 Ocak Perşembe Saat ...
  20. dağ çiçeği

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri arkadaşlar Cem niyet konserine başka gelecek varmı? bu gün yazarsa memnun olurum. ona göre organizasyon yapacağım Bülent senin ve Derya için de keyifli bir konser olmasını dilerim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.