Arama sonuçlarınız

1. MehmetTurk

Defender Yeni Led Stop Lambaları

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Sarı ve kırmızı olanı 15 tl ye buldum ancak halka kısmı yoktu .

2. MehmetTurk

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Umut bey , kaporta ustam v-184 e defenderin eksozunu bağlayamayacağımızı , ford eksoz almamız gerektiğini söylüyor , aslı var mı ? Siz eksoz konusunu nasıl hallettiniz . ( ford eksoz başı aldım , manifolta bağlanan kısım ama usta tamamen ford olması lazım diyor)
  3. MehmetTurk

MUD CLAWER ÇAMUR LASTİĞİ

Ynt: MUD CLAWER ÇAMUR LASTİĞİ Merhaba , defender jant beyaz göbek ve defender yazısının olduğu kuşak gri , elinizde var mı ? Siyah göbek istemiyorum.

4. MehmetTurk

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Rica ederim , selamlar . www.farplas.com.tr den katalog indirerek inceleyebilirsiniz .
  5. MehmetTurk

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Konu çözüldü , milli servet ülkede kalsın. Defender Nas Light Türkiyede üretiliyor , led olanı bile bulabilirsiniz . Kullanılan araçlar İsuzu ve Otokar Sultan yeni modelleri, Üretici Firma FARPLAST alttaki siyah parçanın kodu 20YFU3850 , sarı sinyal...

6. MehmetTurk

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Yeni tip stopların alt plastik halka parça no : AMR-3850 , Led olmayan ampullü tiplerin parça isimleri = Sarı Sinyal AMR 6528 , Kırmızı stop AMR 6526 , beyaz AMR 6522 Bunlar Türkiyede var mı ?

7. MehmetTurk

Dizel Defender'a Eksoz Freni!

Ynt: Dizel Defender'a Eksoz Freni! Oldu olacak havalı imdat freni neden noksan kalsın ?
  8. MehmetTurk

Bu araç alınırmı?

Ynt: Bu araç alınırmı? Merhaba , benim de dikkatimi çekmişti , uygun bir araca benziyor . Her tarafını değiştireceğim yeniden yaptıracağım derseniz bu lux kaçar ancak az bir bütçeyle toplayıp idare ederim derseniz ideal araç gibi görünüyor. Satıcı defender çıkmacısı sorunlu parçaları şanzıman...
  9. MehmetTurk

Defender direksiyon kutusu ve Puma V-184 hidrolik pompa

Ynt: Defender direksiyon kutusu ve Puma V-184 hidrolik pompa Erol bey araç revüzyonda 3-5 ayda ancak çıkar , deneme şansım olmadı

10. MehmetTurk

bu kardeşliğe bir üyede bingölden

Ynt: bu kardeşliğe bir üyede bingölden Aracınız hayırlı uğurlu olsun . O bölgede yeşil aracı hiç tavsiye etmem.

11. MehmetTurk

Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur İlk sayfadaki jant beyaz göbek gri ton defender yazılı , piyasada kime sorduysam siyah göbek , yazının olduğu yer siyah , bu kötü görünüyor. Bu jantları alıp göbek/ yazı boyatıyorlar mı yoksa beyaz göbek var da ben mi bulamıyorum ?
  12. MehmetTurk

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Anladım, siz yeni nas tip ,ampüllü stop lambalarını dağıtıp lede çeviriyorsunuz . Bu Nas tip stoplarda bir alt yatak var 2.5- 3 sterlin civarında stopun camı ise ampül veya led grubuna tümleşik yapılmışki vatandaş led için 500 siterlin bayılsın diye...

13. MehmetTurk

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları M.Erol bey , tebrik ederim güzel olmuş . Ben de elektronikçiyim led montaj sorunum yok ancak bu yeni tip boş kasaları nerden ve kaça aldğınızı merak ettim bir de dış çapları kaç cm dir . boş kasaların parça kodu veya ingilizce yazılışı nasıl ? Selamlar...
  14. MehmetTurk

Defender Yeni Büyük Tip Ön Diferansiyel

Bir arkadaşımdan Avrupadan gelme 2003 bir araçtan çıkma ön armut , kafa-aksları satın almıştım , bu gün toplamakta olduğum defenderin ön diferansiyelini değişelim dedik , elimizdeki armut aks kutusuna sığmadı ,epeyce büyük. Bu difler sanırım Türkiyede 2007 den sonra kullanılmaya başlamış ...
  15. MehmetTurk

Defender Arka Cam Silecek Motoru

Ynt: Defender Arka Cam Silecek Motoru Ebayden sipariş verdim , tesisatı komple değişiyorum zaten.

16. MehmetTurk

Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var)

Ynt: Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var) Mercedes G clas fena değil çünki kötü bir defender kopyası .
  17. MehmetTurk

Ynt: Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var) Hummer lar da hiç fena değil hani ;)
  18. MehmetTurk

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Trabzondan Ömer Armutçu bey toplatmış , harika bir defender 90 , ben renk kodunu bulamadım ,bilen var mı ?

19. MehmetTurk

Ynt: Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var) Yorumların bir çoğuna katılmıyorum . Defender ucuz ! Evet Defender ucuz , Yürüyebilir durumda bir dizel defenderi 10.000 tl ye alabilirsiniz, bu 4x4 çift şanzumanlı bir arazi aracı daha ne olacak ? Ondan sonrası hesap...
  20. MehmetTurk

Defenderin yeni tip ledli stop/ sinyal lambalarını biliyoruz, Türk sitelerinde rastlayamadım , bir Çin sitesinde 1 cm çap daha küçüğünü buldum. İngiliz abiler çinde tanesini 2 sterline ürettirip 52 siterline satıyor , set 450 siterlin civarında uçuk bir rakam. 7cm çapında böyle led stop ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR