Arama sonuçlarınız

1. MehmetTurk

Defender için roll bar maliyeti

Ynt: Defender için roll bar maliyeti takip ...

2. MehmetTurk

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni model torpido.. Biraz da gıcıklık olsun . Puma torpido Defender ruhuna uymuyor .
  3. MehmetTurk

ambulans kasa 97 98 defender kısaltılıp 90 lık yapılsa trafige tescil olurmu

Ynt: ambulans kasa 97 98 defender kısaltılıp 90 lık yapılsa trafige tescil olurmu Aradan 2 yıl geçmiş , ancak ambulanstan DCPU halen yapılıyor . Sanırım bu ilden ile değişken bir standart !

4. MehmetTurk

defender ı nasıl yapalım

Ynt: defender ı nasıl yapalım Erol bey, Allah kolaylık versin. Bir kaç gün önce makina mühendisi ile vinç konusunu konuşmuştum. "Tampona gömme yapın , tampondan en fazla 8 cm çıkıntı olabilir " demişti . Gerçi her yerde durum değişiyor, standardın başına Türk geldimi ...
  5. MehmetTurk

arac telsizi

Ynt: arac telsizi Anladım , 148-174 MHZ kamuya tahsisli frekans , devlettin belediye, polis, orman vs gibi kuruluşları kullanabilir. Rusyadan 27MHZ 4w halk bandı telsiz alabilirsiniz.

6. MehmetTurk

arac telsizi

Ynt: arac telsizi 148-174 modeli olmaz o frekans bandı , ondan kesinlikle uzak durun hiç bir işinize yaramayacağı gibi başınıza ciddi bela açar , polis peşinize düşer ve sizi kolayca yakalar . Muhtemelen o telsiz bir kamu kuruluşndan çalıntıldır.

7. MehmetTurk

arac telsizi

Ynt: arac telsizi 25 kusur sene önce aldığım ilk halk bandı telsiz maxon du demek hala üretiliyor , iyi telsizdi . AM ve FM modülasyon sistemleridir yani ses frekansı bir taşıyıcı dalganın üstüne bindirilip uzaya atılır bu bindirme sistemi modülasyondur önceden değil ama şimdi hem AM hem FM...
  8. MehmetTurk

arac telsizi

Ynt: arac telsizi 27 mhz halk bandı telsiz bağlayabilirsiniz , ruhsata da tabi değil , atmozferik şartlara göre bazen çok uzaklarla da görüşebilirsiniz. Diğerleri ruhsata tabi ,ciddi cezaları var .
  9. MehmetTurk

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender Serdar bey teşekkür ederim , Tuncay beye de teşekkürler darısı başına onunki de bitmek üzere . Flanş yaptırdım ama sonradan öğrendim ki ayar somunları varmış , onlarla ayarladı usta lastikler daha kollara değmiyor, flanşlar boşuna masraf oldu ayrıca flanş olunca...

10. MehmetTurk

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender Teşekkür ederim,sağolun Onat bey.

11. MehmetTurk

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender Bu da son topladığım 130 ps Puma , avatardaki gibi olma yolunda ilerliyor ama daha sade olacak. Equrisi de çok temiz bir araçtır motoru orijinal motoru olmanın dışında bir eksiği yok o satılık ...
  12. MehmetTurk

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender İyi başlamış , dış dizayn güzel ama bence işin suyunu çıkartmış sonunda. Her eline geçeni arabanın bir tarafına vidalamak da iş değil. O ne ? torpidoyu delip el feneri baraketi mi bağlamış? olacak iş mi? Arabanın içi felaket kötü. Dizayn sade, işlevsel ve isabetli...

13. MehmetTurk

V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Arif bey , sahibindencom daki ilanınız dikkatimi çekmişti , aracınız çok güzel ve çok da uygun bir fiyat yazmışsınız .Ben nerdeyse o rakamın 2 katına mal ettim. Şansım bir tek motoru şanzumana akuple etmekte güldü bana onun haricinde çoğu şeyi...
  14. MehmetTurk

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Arif bey teşekkür ederim. Aslında tam da dediğiniz gibi yaptım, 52mm göstergesi olan civalı hararet göstergesi aldım . Defenderin panelde biraz çıkıntı ve kaba duruyor ayrıca motor çıkışında döküm bir boru var usta onu söküp tornacıda civalı müşire...
  15. MehmetTurk

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Bu kadar puma motor atanlar içinde bu konuyu çözmüş biri yok mu ?

16. MehmetTurk

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma Tuncay bey , bu faydalı bilgiler için çok teşekkür ederiz. Nasıl takılıyor nereye takılıyor ? takılırken elektrik tesisatı falan gerekiyo mu ?
  17. MehmetTurk

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma Tuncay merhaba , özelden soracaktım ama burda arkadaşlar da yararlanır. Blow off konusunda karar verdin mi? Bunun TDİ motorlara zararlı olduğunu söyleyenler de var faydalı olduğunu da ... Acep hangisi doğrudur? TDİ puma ya bu zımbırtı nasıl ve nereye takılır...
  18. MehmetTurk

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma Bu gün sanayide aşağı yukarı giderken puma bir ıslık çalmaya başladı ... duyacaktınız harika idi , ustaya söyledim meğer intercooler hortumu çıkmış :-( taktı yerine ses de gitti .

19. MehmetTurk

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Bu gün bir Ford çu usta da muşirin yerinde su olmadığını söyledi , ben Umut beyin hararet göstergesi nasıldı ? Nasıl çalıştı hala onu anlayamadım. Tornacıya land muşiri ve ford muşirini getirdim , land muşirini tornalayamayacağını içindeki...
  20. MehmetTurk

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Müşiri uzatmak bir işe yaramaz ki , adaptörü ince muşir kalın . Direk muşiri tornada inceltip ford muşiri ölçülerine getirebiliriz belki şayet içi dolu ise , o taktirde ek de yapılabilir .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR