Arama sonuçlarınız

1. MehmetTurk

V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Erol bey anladım O zaman ustaların günahını almışız .

2. MehmetTurk

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Muşirin ucunu uzatmak hariç geri kalanını Umut beyin dediği gibi yapmıştık . Land muşiri yapılan adaptörün içinde biraz geride kalıyor ancak kenarları açık yani adaptörün içine su girebilecek ve muşirin etrafında dolanabilecek şekilde yapmıştık. Bu...
  3. MehmetTurk

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Evet sizde de o şekilde sorunsuz çalışıyıorsa ... Sanırım bozuk devridaim taktı motora , onu değiştirmemek için kafadan savmaya çalışıyor. Pompa hastalıklıydı , fark verdim sıfır taktım , şarj dinamosu da öyle şimdi de devridaim ...

4. MehmetTurk

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Umut bey teşekkür ederim aynen öyle yaptık ama olmadı , sanırım benim motor su almıyor . Muşiri çıkartınca su gelmiyor yerinden
  5. MehmetTurk

Merhaba , Defendere V-184 attıktan sonra defender hararet müşirine bir adaptör yapıp V-184 motora bağladık ancak hararet sona vuruyor ustalar sorunu hep muşirde buldu ama 4 muşir 2 gösterge denedim aynı . Ben devridaimden şüphelendim ama motoru satan usta devriaimin sağlam olduğunu söylüyor...

6. MehmetTurk

Çıplak Defender

Arkadaşım bir hafta önce Ankaradan geldi, koca Ankarada 1 adet hurda def 110 bulabildi onun da tavanını arka çamurlukları vs aldı. Pikap çok var kapalı kasa şu an yok bildiğim.

7. MehmetTurk

275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan?

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? Arkadaşlar bir yanlışlığı düzeltmek için yazıyorum . Bu gün oto yedek parçacı arkadaşımın dükkanının önünde bir def 90 gördüm geniş dodikleri vardı ilgimi çekti inceledim. Dodikler fiber değildi plastikti...
  8. MehmetTurk

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! Arkadaşlar hesap etmediğiniz bir iki konu daha var . 1.si TSE standartlarına göre motor değişimlerinde tip-onay belgesi isteniyor. Defender için Defendere fabrikanın taktığı motorlardan başkasını takamazsınız. ( bazı...
  9. MehmetTurk

YENİ BİR DEF ŞANZIMANI NASIL OTMATİK HALE GELİR

Ynt: YENİ BİR DEF ŞANZIMANI NASIL OTMATİK HALE GELİR RRC , Disco servislerine bakın onlarda çıkması ve yenisi olur. Hurdacılarda da olur ama riskli .

10. MehmetTurk

YENİ BİR DEF ŞANZIMANI NASIL OTMATİK HALE GELİR

Ynt: YENİ BİR DEF ŞANZIMANI NASIL OTMATİK HALE GELİR Range rover veya disco oomatik şanzımanı olur , avrupada çok popüler defenderi otomatik vitesle kullanmak . İçin gelince bence aslı gibi olmalı .

11. MehmetTurk

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? Dodiklerin by kadar meraklısı varsa ,bende bir takım hiç kullanılmamış , vida delikleri dahi delinmemiş , 3 adedinin nylonu dahi açılmamış şekilde var. Sanırım 400 tl ödemiştim . İsteyene 200 tl ye 4 dodik...
  12. MehmetTurk

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? Hangi işin arkasındasınız ? Ustaya telefonda israrla söyledim bu dodikler büyük , içinden çamurluğun kenarları görünüyor , yerine takılamıyor. Göndereyim kesip düzeltin hiç olmazsa Aldığım cevap = Bir şey...

13. MehmetTurk

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! Defender için "en iyi dizel motor" 01.01.2013 itibariyle 1- 2.2 L 122 hp (91 kW) I4 turbo diesel Ford Duratorq Puma (Elektronik Pompa) 2- 2.4 L 122 hp (91 kW) I4 turbo diesel Ford Duratorq Puma (Mekanik...
  14. MehmetTurk

defender araçlar hangi yıldan itibaren tdi olarak çıkmaya başladı

Ynt: defender araçlar hangi yıldan itibaren tdi olarak çıkmaya başladı 130'luk Puma V-184 320Nm tork imiş ...
  15. MehmetTurk

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? Britpart orijinal vidalı dodik Kayalarda var . Balıkesirden biri yapıyorum diye ilan vermişti bir çuval para verdik yaptırdık ölçüleri tutmadı olmadı dodikler de para da çöpe gitti.

16. MehmetTurk

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi Atıf bey , sizin kadar detaylı bilmiyorum geçen gün üst üste 2-3 kez 20-30 km süratte kayana kadar lt/a lardan memnundum ama korkuttular beni sanırım o hata olan dönem üretilmi olanlardandır , yoksa ben her zaman yerli üretim ürün tercih etmeye çalışıyorum, selam ve...
  17. MehmetTurk

R380 Şanzıman?

Ynt: R380 Şanzıman? Ben İngiltereden getiren bir arkadaştan , yeni tip ön kafalar akslar ve dif armutu +şanzımanları 6bine almıştım , elinde daha yok .
  18. MehmetTurk

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi Atıf bey merhaba , ben de bu aşırı kaymada LT/A faktörü olduğunu düşünüyordum . Mt , AT , tam bilmiyorum ama Lassa ve Brigestone lastikler aynı fabrikada üretiliyor (Sabancı lassa) iki markanın da değişik ölçü lastiklerini opelimde kullandım , çok sert lastikler ...

19. MehmetTurk

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi İshak bey merhaba , Toyo lastik taktığım (takacağım) araç henüz revizyondan çıkmadı lastikler ve cantlar da depoda üzerinde hurdaları var ve elektrik aksamı toplanıyor şu anda , kaydığım araç başka o da defender 110 düz dizel ...
  20. MehmetTurk

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi Bu gün yeni başlamış çise yağmurda iki defa düşük sürat (30-40 km) olmama rağmen kayarak güçlükle durabildim .Lastikler LT/A , acaba kış lastiği olsa veya başka hangi lastik olsa böyle olmaz . Çise yağmurdan hep korkarım ve aşırı tedbir alırım ama bu lastiklerle...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR