Arama sonuçlarınız

1. MehmetTurk

R380 Şanzıman?

Ynt: R380 Şanzıman? @Nejat bey merhaba , ilk topladığım araçta lt77 yi iki defa söktürüp dağıttırdım , en son tamiratında senkromeç dişli değişmedik bir şeyi kalmadı ,hep britpart malzeme kullanıldı . Hala 3 den 2 ye alırken kasıyor zor geçiyor tam devire düşmesini veya çift debriyajı istiyor...

2. MehmetTurk

R380 Şanzıman?

Ynt: R380 Şanzıman? Bu gün rn380 şanzumanlı puma motorlu aracımı kısa bir test şansım oldu , şanzuman harika , lt 77 doç kamyon şanzumanı gibi rn380 mercedes taksi şanzumanı gibi ...
  3. MehmetTurk

Defender Yeni Led Stop Lambaları

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Erol bey teşekkür ederim , yok daha birşeyle uğraşacak halim kalmadı , olmazsa hazırını alırım , çekilir dert değil.

4. MehmetTurk

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Serdar bey, bir kısmını Trabzonda , çerçeveleri Kayalar Oto ist de ... Kayalar Oto da led stoplar da var teki 75 tl. Ampüllü olanlar 16 tl komple sanırım . Cam kısmı çıkmıyor lamba yuvasıyla bütünleşik yapmışlar , yuvayı spiralle kestim . Yuvanın ve...
  5. MehmetTurk

Defendere Otomatik Ön Cam

Ynt: Defendere Otomatik Ön Cam Atıf bey , çok teşekkür ederim ,selam ve saygılar ...

6. MehmetTurk

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları İş başa düştü , geçtik bil. başına kartları cizdik sonra bakır plakete aktarma vs ... İşte size led stoplar ... Fotograflar iyi değil , fotograf çekerken kullandığım adaptör 2A yetmedi , 30A adaptörle atelyemde test ettiğimde hiç bir sorun yok sıra...

7. MehmetTurk

Defendere Otomatik Ön Cam

Merhaba , Defenderin ön camlarını elektrikli yapan var mı ? Hangi sistem uyum sağlıyor ? Servis ile görüştüm orijinal otomatik cam sistemi yokmuş , Disco 2 nin cam motorunu takıyorlarmış . Doğan şahin gurubunun cam motor ve krikosunu takanlar da var ama galiba iyi çalışmıyor. Bilgisi olan...
  8. MehmetTurk

ustalardan yardım lütfen

Ynt: ustalardan yardım lütfen Arkadaş "tamamen gezi amaçlı , kamp için" araç defender değil , hem de benzinli düşünüyorsun afedersin ama başına bela mı arıyorsun? Çok iyi durumda 10 yaş bir minübüsü defenderden ucuza alırsın , ucuza binersin , ford gibi yerli de olursa parçası da ucuz ...
  9. MehmetTurk

Defender Satışları Konusunda Bilgi

Caner bey , defenderin 4x2 seçeneği yok , şaftı sökerseniz olur ancak . Devamlı 4x4 dür , ilk harekete ön başlar yanılmıyorsam . Bu arada başka mesajlarda gözüme ilişen bir yanlışı açıklayayım ,Defender almak isteyen arkadaşların umudunu kırmayayım ama 15-20 bine düzgün Defender binmek çok zor ...

10. MehmetTurk

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi Halil bey , 2 yıl önce topladığım defenderimde LT/A kullanıyorum , çok memnunum hiç bir problem olmadı ve lastikler ilk günkü gibi . İkinci aracıma yeni lastik aldım , çelik jant ve geniş taban olabilmesi için LT/A dan vaz geçtik . Toyo open cauntry 265 75 16 aldım...

11. MehmetTurk

Defender Kalorifer

Ynt: Defender Kalorifer Konuyu açan arkadaş muhtemelen kalorifer sorununu halletmiştir ancak yeni takipler için tecrübemi paylaşayım . 2 defenderim var , birini 2 yıl önce topladım diğeri bitmek üzere . İlk aracımın kaloriferi çalışmıyordu üzerinde durmadım burda okuduklarımdan adam...
  12. MehmetTurk

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi Lassa LT/A Defender için üretilmiş ,harika bir lastik.

13. MehmetTurk

Profosyonel Fotograf Stüdyosu Kurmak

Ynt: Profosyonel Fotograf Stüdyosu Kurmak Efecan bey ilginiz ve kıymetli bilgiler için teşekkür ederim. Konuyu açalı epeyce olmuş aradan geçen zamanda Canon 5dm2 tepe flaşı 3-4 adet objektif filtreler vs vs gibi epeyce bir ekipman biriktirdim ve amatör olarak fotograf çekmeye devam ediyor ...
  14. MehmetTurk

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Teşekkür ederiz ,nerden temin edebiliriz ?
  15. MehmetTurk

Defender Elektrik Tesisatı

Merhaba , " kablo demeti" ismiyle 500 kusur bin tl ye satılan defender komple tesisat takan varmı ? Bu tesisattan aldık ancak arka stoplara giden kablolar içinde yok , bu böylemidir yoksa bir yanlışlık mı oldu onu öğrenmek için soruyorum .

16. MehmetTurk

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Bizim araba bitti stop meselesi çözümlenmedi , arkadaşlar yok mu bir gelişme ?
  17. MehmetTurk

Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Yakıt artma işi bir çok nedenden olabilir , dizelse araç daha çok pompa kirlenmesi /ayarı ile ilgili olabilir . Merkezi kilit çin malı 150- 200 tl arası takıyorlar ben 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum benim opelin Alman uk sından...
  18. MehmetTurk

2012 DEFENDER YARDIM.

Ynt: 2012 DEFENDER YARDIM. ps ps dir , eğer en yenilerinde 125 -130 ps yoksa çok temiz 2-3 yaşında olanlardan alırdım ben olsam , araç 2 ton , çok ps lazım :)

19. MehmetTurk

2012 DEFENDER YARDIM.

Ynt: 2012 DEFENDER YARDIM. 90 mı 110 mu sizin ihtiyaç ve zevkinize göre . Defender de 90 ps ve 100 ps eski motorlarda var ve hiç tavsiye etmem , en az 120 ps motor olmalı . Ekonomik kısıt yoksa sıfır alın .
  20. MehmetTurk

Profosyonel Fotograf Stüdyosu Kurmak

Ynt: Profosyonel Fotograf Stüdyosu Kurmak Hasan bey , ilginiz ve değerli katkınız için çok teşekkür ederim. Trabzonda fotograf studyosu açmak istiyoruz ancak yalnız yapabileceğim bir iş değil , koşturacak genç arkadaşlar lazım . Ortak da olabilecek 25-35 yaş aralığında bu konuda tecrübeli...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR