Arama sonuçlarınız

1. MehmetTurk

Kazakistanda getireceğim DEFENDER 110 aracıma komple revizyon Yardımı !

Ynt: Kazakistanda getireceğim DEFENDER 110 aracıma komple revizyon Yardımı ! Eta ni magu , Vrehme minumum şest mesic , sina ochin doroga budit . Pakupali novi masina isho luchi . Poka

2. MehmetTurk

Defender Çorum Kaloriferi Montajı

Ynt: Defender Çorum Kaloriferi Montajı Berk bey , anladığım kadarıyla orijinal kalorifer giriş boşluğunun altına montaj yapılıp , boşluktan kalorifer boruları girilmiş. Benin aldığım çorum kaloriferin arka kısmı açık , radyatörü görülüyor sanırım bu kısım kapatılacak veya bağlanan yerdeki gögüs...
  3. MehmetTurk

Defender Çorum Kaloriferi Montajı

Aslında bu başka bir konu altında işlenmiş "berk" bey sağolsun resimler de eklemiş , eksik kalan anlayamadığım bazı noktaları soracaktım , diğer konu geçmiş pm ile sorsam cevaptan benden başka kimse faydalanamayacak. En iyisi bu önemli konuya başlık açmak , berk beyin izniyle onun resimlerini...

4. MehmetTurk

Adana'da Defender ve Vinç Sorunu

Ynt: Adana'da Defender ve Vinç Sorunu Bu tampona proje çizdirecekmisiniz? Allah korusun bir insana çarpma durumunda başınız ciddi derde girer. Ben vinç ve vinç tamponundan bu yüzden vazgeçtim.
  5. MehmetTurk

Defender Aşkı ve Birkaç Soru

Ynt: Defender Aşkı ve Birkaç Soru 15 bine alacağınız araçda motor , şanzımanlar,difransiyeller, döşeme, elektrik tesisatı , üzerindeki boyanın içi (kaporta) , şase , akslar ,cantlar lastikler vs vs çok iyi mi olur ? Yoksa yeniden yaptırmanız mı gerekir? Böyle olunca 5binlik araçla 15binlik araç...

6. MehmetTurk

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak Benim şu 2004 de aklım kaldı , 2 adet def. var biri toplanmada olmasa bir pazarlık atardık ona , o paraları eder o araba , göründüğü kadarıyla !

7. MehmetTurk

torpido degişimi

Ynt: torpido degişimi En güzel ve kullanışlı torpido "bence" defenderin torpidosu en gelişmişi de td5 in . Uyarlamak çok zor değil .
  8. MehmetTurk

Defender Yeni Led Stop Lambaları

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Bekleriz , fakat arabada henüz bir şey yapılmadı , şase motor tamam öyle bekliyor , bu günlerde gögüsü takıp dizmeye başlayacaklardı.
  9. MehmetTurk

Td 5 Tipi Ikaz Lambaları Bağlantısı

Komple elektrik tesisatımızı td5 uyumlu istedik ama maalesef gelen kablo demetinde ikaz ışıklarının (YAZ100000) bağlantı soketleri yok (değişik) Hernekadar dönüşüm internette anlatılmışsa da ingilizcem yeterli değil . Daha önce yeni komple gösterge alan arkadaşlar oldu ,bunları nasıl...

10. MehmetTurk

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları :) en doğru söz bu "defenderin sıkıntısız yeri yok!" 10 cm de çok büyük biraz görüntüyü bozar gibime geliyor . Bana çinden 6 cm led stop geldi orijinalinden 1 cm daha ufak anormal durdu , kullanmayacağım. Bir defender toptan malzemecisini farplasttan led...

11. MehmetTurk

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Siz beğenmişseniz mesele yok , hayırlı olsun.
  12. MehmetTurk

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak Amerikan arabası tamam ama Erkan bey kusura bakmasın , robicon lar benim hiç hoşuma gitmiyor , toplanmış cj5 gibi görüyorum onları .

13. MehmetTurk

Defender Arayanlar

Dikkatimi çekti 130 ps puma defender çok temiz görünüyor , fiyat da çok hesaplı , bu paraya mal edilemez . ( eğer göründüğü - yazıldığı gibiyse) ... Arayan arkadaşlar bir baksın ...
  14. MehmetTurk

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak Toyota Land Cruser ve Mitsubishi Pajero çok daha kalite arabalar ancak fiyatları da defenderin 2 misli .
  15. MehmetTurk

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak Haklısınız işin içine yaş faktörü girdi mi , defender ön planda . Sıfır araç ithal etmek için dışarda çalışmış olmaya gerek yok sanırım . Araç avrupa birliğinde üretilmiş , kdv ve ötv ödenerek çekilmesi lazım .

16. MehmetTurk

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak Eklemeden geçemedim , her ne kadar ben de bir müddet sonra sıfır defender düşünüyor olsam da , o kadar para verdikten sonra Amerkan teknolojisi ve rahatlığı duruken Jeep - dodge vs .. acaba defendere değer mi?
  17. MehmetTurk

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak Emrah bey , aramıza hoş geldiniz . Anladığım kadarıyla şu an yurt dışındasınız. Almanyaya geçip 2012 Crew Cap (çift sıra koltuk arka picup) alırsanız sonbaharda ekim-kasm sanırım en fazla (18000-25000) 25000 euro ödersiniz.Sonra Türkiyede işi bilen ve insaf ! sahibi...
  18. MehmetTurk

Ynt: Defender Aşkı ve Birkaç Soru Ozan umarım istediğin araca kavuşursun , ben Kırıkkaleye senden daha uzaktayım , Trabzondayım şimdi ordaki son durumdan haberim yok , ama dturan arkadaş sağolsun 20 haziranda ihale olduğu bilgisini vermiş , takip etmeniz gerekli , Kırıkkaleye gitmeden olmaz.

19. MehmetTurk

Ynt: Defender Aşkı ve Birkaç Soru Evet direk satış 2-3 defa ihaleye çıkmış alınmamış araçları sabit fiyattan satıyorlardı 4750 5000 civarı sw olanlar .. Ben 2 yıl önce sabah erken gidip dizicilerin elinden 2 adet sw kapmıştım , ahlandı vahlandılar .Aracın birinin anahtarlarını bile almıştılar...
  20. MehmetTurk

Ynt: Defender Aşkı ve Birkaç Soru Ön çamurluklar , motor kaputu , şanzımanlar , şaşi sağlam olsun , diğerleri yapılıyor .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR