Arama sonuçlarınız

1. ömürcan

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? teşekkürler.. en yakın gezimiz yarın sizlerle paylaşırım ve daha sonraları için beraber gezi planlayabiliriz, sürekli geziyoruz ;)

2. ömürcan

1.60 Boyunda Bir Bayan Olmak, Enduro Motor Kullanamamak mı Demek? :(

Ynt: 1.60 Boyunda Bir Bayan Olmak, Enduro Motor Kullanamamak mı Demek? :( Merhabalar, F650 doğru tercih olur, sele alçaltmaya gelince; yapılabiliyo ama selenizin süngerinden çalınarak yapılabiliyo buda konforsuzluk demek, ayrıca 1-2 cm den fazla kolay kolay yapılamaz..
  3. ömürcan

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? 2010 kawasaki z1000..

4. ömürcan

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Herkese merhaba, İsmim Ömürcan Koramaz Ankara dayım ve burdayım. herkese bol keyf, tekerinize taş deymesin ;)
  5. ömürcan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese tekrardan merhaba.. uzun zaman oldu siteye girmedim, ve şimdi, bugün pazarlığını yaptığım ve hafta içi sahibi olacağım 96 model jeep im ile tekrar sizlerleyim. İsmim Ömürcan Koramaz Ankara dayım. saygılar sevgiler :)

6. ömürcan

Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Ne Kullanıyoruz? selamlar, bende scott aspect 50 kullanıyorum. üzerinde ufak tefek değişiklikler var ve bisikletimden memnunum. açıkcası uygun lastik, maşa, jant ve frenlerle arazidede gayet sorunsuz ilerliyo :)

7. ömürcan

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk :) Fırsat buldukça sizlerle beraber olmaya çalışacam. İlginiz için çok teşekkür ederim. ( bu arada henüz offroad yapabilecek bi araca sahip değilim ama L200 4x4 almayı düşünüyorum )
  8. ömürcan

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, ben Ömürcan Koramaz, Ankara da yaşıyorum ve serbest çalışıyorum. Kayıt olmadan google dan arattığım çoğu şeyin cevabını gezenbilir de buluyordum bende üye olmaya karar verdim, sizler gibi outdoor ve off road tutkunuyum bende. umarım şimdi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.