Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motorunuz Nedir?
teşekkürler.. en yakın gezimiz yarın sizlerle paylaşırım ve daha sonraları için beraber gezi planlayabiliriz, sürekli geziyoruz ;)
Ynt: 1.60 Boyunda Bir Bayan Olmak, Enduro Motor Kullanamamak mı Demek? :(
Merhabalar, F650 doğru tercih olur, sele alçaltmaya gelince; yapılabiliyo ama selenizin süngerinden çalınarak yapılabiliyo buda konforsuzluk demek, ayrıca 1-2 cm den fazla kolay kolay yapılamaz..
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkese tekrardan merhaba.. uzun zaman oldu siteye girmedim, ve şimdi, bugün pazarlığını yaptığım ve hafta içi sahibi olacağım 96 model jeep im ile tekrar sizlerleyim. İsmim Ömürcan Koramaz Ankara dayım. saygılar sevgiler :)
Ynt: Ne Kullanıyoruz?
selamlar, bende scott aspect 50 kullanıyorum. üzerinde ufak tefek değişiklikler var ve bisikletimden memnunum. açıkcası uygun lastik, maşa, jant ve frenlerle arazidede gayet sorunsuz ilerliyo :)
hoşbulduk :) Fırsat buldukça sizlerle beraber olmaya çalışacam. İlginiz için çok teşekkür ederim. ( bu arada henüz offroad yapabilecek bi araca sahip değilim ama L200 4x4 almayı düşünüyorum )
Merhaba, ben Ömürcan Koramaz, Ankara da yaşıyorum ve serbest çalışıyorum. Kayıt olmadan google dan arattığım çoğu şeyin cevabını gezenbilir de buluyordum bende üye olmaya karar verdim, sizler gibi outdoor ve off road tutkunuyum bende. umarım şimdi...