Arama sonuçlarınız

1. cculha

Tüm Telsiz Ve Ekipman İhtiyaçlarınız İçin Ulaşabilirsiniz.

Ynt: Tüm Telsiz Ve Ekipman İhtiyaçlarınız İçin Ulaşabilirsiniz. CB cihazları talep doğrultusunda getirtiyorum.

2. cculha

Ynt: Tüm Telsiz Ve Ekipman İhtiyaçlarınız İçin Ulaşabilirsiniz. Web sitemizde yenileme çalışmaları olduğundan şu an erişime kapalı. Güncel olarak stoklara yeni giren BF-888S UHF Profesyonel El Telsizini önerebilirim. Programlanması tarafımızdan yapılıp adresinize gönderilir. Özel görüşmeler...
  3. cculha

Ynt: Tüm Telsiz Ve Ekipman İhtiyaçlarınız İçin Ulaşabilirsiniz. Adana

4. cculha

Telsiz ve Ekipmanları yetkili satıcısı olmam sebebiyle tüm arkadaşların ihtiyaçları konusunda yardımcı olabilirim. Wouxun ve Baofeng markalarının Profesyonel ve Amatör cihazları konusunda ve CB cihazlar ve antenler konusunda ulaşabilirsiniz. İyi geziler dilerim.
  5. cculha

Telsizle Yaşanan Bir Kahramanlık Hikayesi

Ynt: Telsizle Yaşanan Bir Kahramanlık Hikayesi Hocam kimse yorum yapmamış ben yazayım. Yazacak fazla bir şey yok. Özetlemek gerekir ise kısaca; Yüreğinize sağlık. TA5ACC

6. cculha

Baofeng Uv-3r Plus Amatör El Telsizi

Ynt: Baofeng Uv-3r Plus Amatör El Telsizi Rica ederim önemli değil. Elimde sıfır Wouxun cihaz da mevcuttur.

7. cculha

Ynt: Baofeng Uv-3r Plus Amatör El Telsizi Doğrudur 2 adet sıfır kutusunda mevcuttur.
  8. cculha

2 adet sıfır kutusundadır. Adet fiyatı 225 TL UHF ve VHF frekanslarda çalışmaktadır. 2 kanal aynı anda dinleme özelliği bulunmaktadır. Ek olarak belirtmek istedim: Plus versiyonun farkı olarak; Çıkış gücü ve alış hassasiyeti büyük ölçüde artırılmıştır. Ayrıca görüntüsünün çok daha ciddi ve...
  9. cculha

Baofeng Profesyonel El Telsizi

Konvoylarda, buluşmalarda, gezilerde, toplantılarda, iş hayatımızda veya çevremizle iletişimde vazgeçemediğimiz yegane ürün. Arkadaşlar merhaba. Amatör telsizci olmam gerekçesiyle, bir projem için yurt dışından getirttiğim fakat daha sonra ihtiyacım olmayan telsizlerimden bazılarını satıyorum...

10. cculha

Baofeng Uv-3r Plus

Ynt: Baofeng Uv-3r Plus Ek olarak belirtmek istedim: Plus versiyonun farkı olarak; Çıkış gücü 3W ' a çıkarılmıştır ve alış hassasiyeti büyük ölçüde artırılmıştır. Ayrıca görüntüsünün çok daha ciddi ve güzel bir hal almasının yanı sıra dış kasası oldukça sağlam bir hale getirilmiştir. Üzerinden...

11. cculha

Baofeng Uv-3r Plus

2 adet sıfır kutusundadır. Adet fiyatı 200 TL
  12. cculha

TYT TH-2R VHF El Telsizi

Ynt: Tyt Th-2r Vhf El Telsizi Bu ilandaki ürün satılmıştır. Fakat dileyen arkadaşlar için bu üründen daha iyi olan BAOFENG UV-3R Plus gelmiştir. 2 adet sıfır kutusundadır. Dış kasası darbelere çok daha dayanıklı ve UHF/VHF çalışabilen bir modeldir. Alma verme hassasiyeti oldukça yüksektir ve...

13. cculha

TYT TH-2R VHF El Telsizi

Ynt: TYT TH-2R VHF El Telsizi Ürün hala satıştadır. Fiyat : 120 TL dir.
  14. cculha

TYT TH-2R VHF El Telsizi

Ynt: TYT TH-2R VHF El Telsizi Günceldir.
  15. cculha

Midland Alan 42 Multi CB El Cihazı

Ynt: Midland Alan 42 Multi CB El Cihazı İlan günceldir. Satış devam etmektedir.

16. cculha

Ynt: Midland Alan 42 Multi CB El Cihazı Kimsenin ihtiyacı yok mu ? Pazarlık mevcuttur. İrtibata geçin görüşelim. Elden çıkarmak istiyorum, tertemiz cihaz sadece ev ortamında kullanıldı.
  17. cculha

Ynt: Midland Alan 42 Multi CB El Cihazı Günceldir. Almak isteyene güzellik yapılır.
  18. cculha

Ynt: Midland Alan 42 Multi CB El Cihazı 300 TL dir.

19. cculha

Ynt: Midland Alan 42 Multi CB El Cihazı Fiyat 300 TL Günceli
  20. cculha

Ynt: Midland Alan 42 Multi CB El Cihazı Araçlar için en çok aranan CB cihazı olmasına rağmen almak isteyen yok mu? Tertemiz durumda...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.