Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son dönem özellikle araçlarda en çok tercih edilen cihazdır. Modifiyesi yapılmıştır. Tertemizdir. Sadece çakmaklık girişi bir projede kullanılırken lehime maruz kaldığı için hafif deforme olmuştur. Kullanımda sıkıntı yaratmaz, isteyen farklı bir çakmaklıkla değiştirebilir. Sadece evde sabit...
Evet sadece birkaç kez kullanılmış ekran jelatini hala duran jackson umu satıyorum. 6 band asc mrf477 tamir bakım görmemiş cihaz.
Yanında densei ec-2018 ekomayk ı hediye vereceğim.
Fiyat : 325 TL dir. İddia ediyorum daha temizi bulunmaz. Şimdiden hayırlı olsun.
Ynt: Midland Alan 42 Multi ve Texas Anten Hakkında!...
Benim de bir sorum var:
Alette 6 lı pil kullanıldığı zaman kaç watt çıkış alınıyor, 8 li pil kullanıldığı zaman kaç watt?
Her iki durumda da high low seçeneği aktif oluyor, ama biliyoruz ki 4 watt gücü 12v ile veriyor.
Pil bloklarındaki...
Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?
bahsettiğiniz ürün güzeldir. çin malıdır. ucuz olması sebebiyle tercih edilir. dual band dır.
Ynt: CB Telsiz Seçimim Konusunda Yardım!
dostum hayırlı olsun. ben de 1 adet alan 42 multi arıyorum. ikinci elden yana tercihim. etrafında elinde olup kullanmayan arkadaşların felan varsa söylersin. teşekkürler.
Ynt: Alınık Temiz Midland Alan 42 Multi
valla arıyorum. sıfır almayı çok da istemiyorum. zira kullanıp da bir kenara atan, yenisini alan vs. varsa değerlendirilsin. hem ben de cüzi bir rakama mobil cihaz sahibi olayım.
Ynt: Bu Cihaz Araç İçinde Antensiz Kullanılırsa Performans Ne Olur ?
İkinci el temiz durumda Alan 42 arıyorum. İlgilenen arkadaşlar ulaşırsa sevinirim.
Arkadaşlar selamlar. Temiz durumda ikinci el Midland Alan 42 Multi arıyorum. Varsa elinde olup da kullanmayan veya yenisini almış olup da eskiyi değerlendirmek isteyen arkadaşlarım, mesaja yanıt verirlerse sevinirim. Teşekkürler, iyi çalışmalar.