Arama sonuçlarınız

1. debarande

BitüSelf ile araç yalıtımı..

Ynt: BitüSelf ile araç yalıtımı.. Arkadaşlar, sonunda bagaja kadar olan kısmı tamamladım. Acıbadem'in ortasında ve yeni açılan lüks bir kafenin yanında park ettiğim küçük boşlukta evden çektiğim uzatma kablosuyla yapabildiklerimi fotoğraflarla göstermeye çalışacağım..

2. debarande

Ynt: BitüSelf ile araç yalıtımı.. Arkadaşlar, havalar o kadar sıcak ki.. gün içinde ve güneş altında çalışmak oldukça zahmetli oldu.. Çalışmalarım epey bir tamamlandı, bagaja kadar gelebildim, fotoğraflar akşama..
  3. debarande

1982 range rover yardım

Ynt: 1982 range rover yardım ayazağa, ne yaptınız, alabildiniz mi..? Eğer aldıysanız aramıza hoşgeldiniz:) Karşılaşacağınız sorunlarda en sıkı yardımcınız burası olacaktır..

4. debarande

Discovery'de Araç Altı Lpg Tankı ?..

Ynt: Discovery'de Araç Altı Lpg Tankı ?.. :) Evet sıcaklardandır :) :) Ben tankı dik koyabilmenin yollarını araştıracağım, hem yer kazanma hem de tekli koltuğu yatırma şansı adına denenmeye değer gibi geliyor..
  5. debarande

Ynt: Discovery'de Araç Altı Lpg Tankı ?.. hem de ne alışkanlık.. perşembe ve cuma günü ofiste zaman geçmek bilmedi..

6. debarande

Ynt: Discovery'de Araç Altı Lpg Tankı ?.. Acaba rica etsem dik tank uygulamasının bir fotoğrafını ekleyebilir misiniz..? Acaba benim RRC nin de arkasına uygulayabilir miyim merak ettim..?

7. debarande

Ynt: Discovery'de Araç Altı Lpg Tankı ?.. Bence gayet normal yakıyor aracınız.. bir hafta kadar önce 35lt. gazla İstanbul'dan Bursa'ya körfezi dolanarak sanırım 240 km kadar gidebildim.. Ortalama 15-16 lt. yaktı.. Bu miktar şehir içinde bir anda 25-30 lt lere çıkabiliyor. Selamlar.. Not: Eski...
  8. debarande

Ynt: Discovery'de Araç Altı Lpg Tankı ?.. Evet, disco 1 ile aynı.. bildiğim kadarıyla disco 2 lerde elektronik donanım eklendiği için altları daha dolu.. Son konuştuğum usta benzin tankını tamamen çıkarırsak yerine simit LPG deposu takabiliriz dedi.. Bu anlamda çekincelerim var, şöyle ki; 1)...
  9. debarande

İş Yoktu Bende Kayısdagına Cıkayım Dedım

Ynt: İş Yoktu Bende Kayısdagına Cıkayım Dedım Cenk bey, Kayışdağına çıkış güzergahınız nedir acaba, Yeditepe Ünv. çalıştığım için ben de hergün bu manzaraya bakıyorum:) Eğer çıkış noktanızı paylaşırsanız sevinirim.. selamlar..

10. debarande

Arkadaşlar, Bizim sitemiz dahil olmak üzere başka forumlarda da 3 ay araştırdıktan sonra içime en çok sinen malzeme olarak Bitüself'i seçtim. Bauhaus'dan 10 cm. eninde ve 10 mt. uzunluğunda iki rulo alarak (26 TL/rulo) bir deneme yaptım. Fotoğraflarını da ekleyeceğim çalışma şimdilik yalnızca...

11. debarande

Ynt: Discovery'de Araç Altı Lpg Tankı ?.. Ben biraz araştırdım, hatta gidip birebir aracı göstererek ustalara danıştım (kayışdağı çevresi) ve hep olumsuz yanıt aldım. Bu söylediklerim RRC'nin alt yapılanması için geçerli tabi.. yerden en az 20 cm. boşluk kalacak şekilde yerleştirebilmenin tek...
  12. debarande

8 Ağustos Pazar Günü Evleniyorum :)

Ynt: 8 Ağustos Pazar Günü Evleniyorum :) İki ay ve on gündür evli olan biri olarak kocaman mutluluklar diliyorum:)

13. debarande

İndirimli LPG Satılan Yerler

Ynt: İndirimli LPG Satılan Yerler İstanbul Anadolu yakası için de şöyle bir alternatifiniz var: E-5 karayolu üzerinde Göztepe köprüsüne yakın, Optimum alışveriş merkezinin tam yanındaki Shell'de her zaman diğerlerine oranla uygun LPG satılıyor.. Sordum niye böyle diye, deilerki istasyon...
  14. debarande

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Teşekkürederim Yavuz bey, bekliyorum telefonunuzu.. Aracınız süper oldu, tüm yapım sürecini baştan sona birkaç kez okudum.. lütfen görünür biryerine bir nazar boncuğu asın:) Sevgiler, selamlar..
  15. debarande

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Yavuz bey, mesaj atmayı denedim ancak kabul etmediğiniz uyarısı çıkıyor, ben de mail atmayı denedim.. Flapper tip enjeksiyon kiti ile ilgili mailimde iletişim adres ve telefonlarımı yazdım, teşekkürler, selamlar.. devrim.baran@gmail.com 0 506 4884742

16. debarande

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Yavuz bey, süper bir iş çıkarttınız, sizi canı gönülden kutluyorum. En başından beri sezsizce ve büyük bir heyecanla takip ediyorum yaptıklarınızı, elinize-aklınıza sağlık.. bu arada bir RRC'88 otomatik kullanıcısı olarak bir kaç sayfa önce listelediğiniz...
  17. debarande

Ynt: Discovery'de Araç Altı Lpg Tankı ?.. Sevdili Özgür, Öğrenmek istediğim çift tank uygulamasından öte araç altı uygulama idi. Bagajdaki o çok yer kaplayan depodan kurtulmak çok işime gelirdi doğrusu.. Simit ve daha az litre de olsa araç altı uygulamayı yaptırmak istiyorum gerçekten...
  18. debarande

Ynt: Discovery'de Araç Altı Lpg Tankı ?.. Altuğ bey, bu uygulama ile ilgili var mı yeni bir gelişme..? 88 RRC kullanıcısı olarak birbirine benzer iki aracın uygulaması da benzer olacaktır diye düşünüyorum.. kendi aracımda da uygulayabilir miyim acaba araç altı böyle bir sistem..

19. debarande

Range Rover

Ynt: Range Rover evet evet, niçin yapmıyoruz böyle bir buluşma..? çok keyifli olurdu..
  20. debarande

Range Rover Classic Reklam Afişleri, Dergi Reklamları

Ynt: Range Rover Classic Reklam Afişleri, Dergi Reklamları daha önce bu afişlerin küçüklerini bulup print-out larını çalışma masamın yanına asmıştım.. şimdi büyükleriyle yer değiştirebileceğim.. paylaşımınız için teşekkürler.. ek olarak aracımla ilk defa uzun yola çıktım ve sürüş keyfinin...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR