Arama sonuçlarınız

1. debarande

Yeni Bir Yakıt Sistemi; Sıvı Püskürtmeli LPG (Vialle LPI)

Ynt: Yeni Bir Yakıt Sistemi; Sıvı Püskürtmeli LPG (Vialle LPI) konu çok ilginç, bir işaret koymak istedim..

2. debarande

RRC Lastik Seçimi Yardım Lütfen

Ynt: RRC Lastik Seçimi Yardım Lütfen Evet Anadolu yakasında Acıbadem'de oturuyor, Kayışdağı'nda (Yedetepe Ünv.) çalışıyorum.. Bir kahve içerek tanışmayı ben de çok isterim. Sanırım araçlarımız aynı seviyelerde tüketiyor, ben LPG ile benzinden daha randımanlı bir sürüşe sahibim. Teklemek ya da...
  3. debarande

Landrover Discovery II TD5 2001 model (Yeni ve Eski Haliyle )

Ynt: Landrover Discovery II TD5 2001 model (Yeni ve Eski Haliyle ) Hayırlı olsun, gayet şık ve sade bir görünümü olacak aracınızın. Ben de çok istiyorum yükseltme ve tampon, bakalım hayırlısı..

4. debarande

Ynt: RRC Lastik Seçimi Yardım Lütfen Bu arada nasıl muhteşem araçlara sahip olduğumuzu kullandıkça daha iyi anlıyorum. Bu paralara böylesi araç alınabiliyor olması da benim için halen çok şaşırtıcı, hem de 10.000 TL civarı bir paraya bu ülkede ancak 94 üstü Şahin alınabiliyorken. İlk satın...
  5. debarande

Ynt: RRC Lastik Seçimi Yardım Lütfen Yanak genişliği konusunda belkide haklısınız.. Kumho hakkında birçok olumsuz şey okudum bu sitede ve başka yerlerde ancak ne bileyim ben net bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Hafifi kar ve çamurda denedim, iş gördü.. yağmurda asfalta tutunmasında da bir...

6. debarande

Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) Baran54: "serkan abimiz yol kordinatlarını ulaştırır yarın size emin olun.:)" demişti dün akşam.. yanılmamış.. çok teşekkürederim Serkan bey.. Selamlar..

7. debarande

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) :) Bundan sonra gezilerinizi daha yakından takip edeceğim.. hatta haberdar olursam kesinlikle katılmaya çalışırım.. İyi geceler herkese..
  8. debarande

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) Evet, şimdi farkettim ben de aynı soyadını kullandığımızı:)
  9. debarande

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) Teşekkürederim arkadaşlar, katılmayı çok isterdim gerçekten. Fotoğrafları gördükten sonra 14 şubat için gitmeyi planlamıştım, değişik ve ilginç bir sevgililer günü olabilir gibi geldi.. Selamlar..

10. debarande

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) Çok güzel bir gezi olmuş.. acaba kısa bir kroki-tarif verebilir misiniz..? Teşekkürler.. Selamlar..

11. debarande

Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ)

Ynt: Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ) Okurken dahi ürktüm ancak sponten gelişen herşeyin ayrı bir keyfi vardır. Paylaşımınız için teşekkürler. Selamlar..
  12. debarande

Ynt: RRC Lastik Seçimi Yardım Lütfen Bu arada benim RRC de aldığımda 255/65/16 AT Kumho vardı ve 255 sürtmüyor, bilginize..

13. debarande

Ynt: RRC Lastik Seçimi Yardım Lütfen Merhaba, Birkaç hafta önce Oktay Usta'ya 3" yükseltme ne kadara çıkar diye sorduğumda ortalama 1500 TL gibi bir fiyat vermişti. Selamlar..
  14. debarande

Murat ve Uğur Yine Şile'de-II 24 Ocak 2010

Ynt: Murat ve Uğur Yine Şile'de-II 24 Ocak 2010 Afiyet bal şeker, muhabbetiniz daim olsun:)
  15. debarande

Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010)

Ynt: Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010) merhabalar, gripten gözümü açamıyorum ama çekeceğiniz fotoğrafları görebilmek için can atıyorum, iyi eğlenceler herkese.. selamlar..

16. debarande

1988 Range Rover Hakkında

Ynt: 1988 Range Rover Hakkında merhabalar, benim aracım 4 kapılı, iki kapılı olanlarına az rastlanır ve hiç görmedim. benim aracımda eski sistem lpg uygulaması var ve çekiş, sarfiyat açısından gayet memnunum, eğer araştırırsanız bu konuyla ilgili bu forumda birkaç başlık bulacaksınız. 85000 km...
  17. debarande

1988 Range Rover Hakkında

Ynt: 1988 Range Rover Hakkında merhaba arkadaşlar.. sitedeki üstadlar daha geniş bilgi vereceklerdir ancak birkaç aylık RRC V8 3.5 EFI 88 kullanıcısı olarak eğer araç temiz ise hiç düşünmeyin ve alın derim. En çok sorun çıkaran kısımları alt sacı ve yukarı doğru açılan bagaj kapağıdır, çünkü...
  18. debarande

Ynt: Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010) oleyy, kaçabilirsem saat 11 gibi buradan konuşur ve buluşuruz.. teşekkürler, selamlar..

19. debarande

Ynt: Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010) saat 11 gibi forumda online olur musunuz..? gerçekten çok isterim gelebilmeyi..
  20. debarande

Ynt: Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010) suzuki'yle yapılmayacak hareketler kafını çok sevdim:) öyle mi gerçekten, var mı böyle yasaklı hareketler..:)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR