Arama sonuçlarınız

1. debarande

Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010)

Ynt: Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010) Bu akşam için bir yemek sözüm vardı, hay allah, erken kaçabilirsem nasıl haberleşiriz acaba:)

2. debarande

Ynt: Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010) Teşekkürederim Erkan bey, forumu takip edelim hep birlikte:) gerçi pazar günü için meteoroloji şiddetli rüzgar ve tipi uyarısı yapmaya başladı bile.. cumartesi akşamı içinde şiddetli sağanak yağmur olacakmış, eğer gerçekten şiddetli bier...
  3. debarande

Ynt: Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010) Fotoğraflar çok güzel olmuş arkadaşlar.. eğer kabul ederseniz standart RR classic aracımla ben de katılmak isterim pazar programınıza.. selamlar..

4. debarande

Ynt: Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010) ben Yeditepe'de çalıştığım için kampüs içinden giriyorum ancak bu sizin için sorun olabilir.. Geçen yıl Kayışdağı gezisi yapan bir grup vardı, orman yangınlarına karşı açılan koridora çıkmışlardı diye hatırlıyorum, o gruptaki arkadaşlardan tam...
  5. debarande

Ynt: Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010) Ne güzel olmuş, ben sadece 1 saat kalabildim ve yine de çok zevkliydi.. sabah 4'de kadar ise gerçekten müthiş olmuştur. batacağınız kadar derinlikte kar biriktiğini sanmıyorum, eğer gidebilirseniz size iyi eğlenceler.. selamlar, devrim..

6. debarande

Ynt: Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010) iyi akşamlar.. selamlar..

7. debarande

Ynt: Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010) halen yağıyor.. ve gittikçe güzelleşiyor:)
  8. debarande

Ynt: Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010) Evet.. bir saat kadar önce.. daha çamurlu görüntüler de vardı ama foto makinasının azizliği işte..
  9. debarande

Arkadaşlar, dostlar.. Yeditepe Üniversitesi'nde çalışmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.. Karın yağmaya başladığını görünce aynı odayı paylaştığım birkaç arkadaşımla birlikte hemen kampüsümüzün yanındaki Atatürk Portresi dikili tepeye çıktık. Aracımla ilk kar ve çamur deneyimimdi ve özellikle...

10. debarande

Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam"

Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" evet, o araç en son gördüğümde elektrik tesisatı yenileniyordu, oktay 18 ocağa kadar yetiştirmem gerekli demişti. RRC kesilince bambaşka bir araca dönüşüyor, daha bir agresif oluyor kanımca. Yeni sahibi kazasız belasız kullansın..

11. debarande

Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi? Bence bu oylama Arthur ve Beyaz Puma arasında geçecek. Arthur'un yeni fotolarını merakla bekliyorum..
  12. debarande

İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) çok güzel bir pazar günü geçirmişsiniz, paylaşımlarınız için herkese teşekkürler:) İstanbul'dan selamlar..

13. debarande

Riva İncir Boğazı Gezisi (27 Aralık 2009)

Ynt: Riva İncir Boğazı Gezisi (27 Aralık 2009) çok teşekkürederim aydın bey.. selamlar..
  14. debarande

Ynt: Riva İncir Boğazı Gezisi (27 Aralık 2009) Eğer fırsatınız olursa çok sevinirim, teşekkürederim.. herkese mutlu yıllar.. selamlar..
  15. debarande

Sorunsuzluk acisindan RRC-Discovery 1-2 karsilastirmasi.

Ynt: Sorunsuzluk acisindan RRC-Discovery 1-2 karsilastirmasi. RRC Classic tabiki:)

16. debarande

Ynt: Riva İncir Boğazı Gezisi (27 Aralık 2009) Güzel bir gezi olmuş, paylaşımınız için teşekkürler. Acaba Riva İncir Boğazı'nın biraz daha ayrıntılı rota/tarifini yazbilir misiniz? Selamlar..
  17. debarande

Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009) Bol çamurlu bir gün geçirmişsiniz, keşke daha çok fotoğraf görebilsek.. bugün yaşgünüm olmasaydı kesin orada olurdum..
  18. debarande

Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam"

Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" Mert Bey, o eserin sizin olduğunu bilmiyordum, Oktay ustanın atölyesinde görmüş ve epey bir incelemiştim geçen perşembe günü. Fotoğrafta da muhteşem duruyor ama insan yanındayken gözlerini ayıramıyor. Geçekten çok güzel bir araç olmuş, sağlıkla ve mutlulukla...

19. debarande

Defender Arazi Vitesi?

Ynt: Defender Arazi Vitesi? Teşekkürederim Nejat bey, benim karıştırdığım tam da buymuş, arazi L durumu ile 1. vitese de L denmesi. İlk defa otomatik vites kullanıyorum ve acemiliğim bundan. Teşekkürler tekrar.
  20. debarande

history of Range Rover Classic

http://www.allisons.org/ll/4/LandRover/Range-Rover/ adresinde bulduğum bilgiyi paylaşmak istedim. Range Rover Range Rover I (1970-1995) 1970: Land-Rover caused a stir by releasing the Range Rover with a 3.5-litre alloy V8 engine, coil spring suspension, load levelling, disc brakes and...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR