Arama sonuçlarınız

1. debarande

Defender Arazi Vitesi?

Ynt: Defender Arazi Vitesi? Merhabalar, Yukarıda Engin ve Nejat beylerin örnekleyerek anlattıkları durumlar otomatik viteste ve "Drive" modunda da geçerli sanırım. Eğer mümkünse öğrenmek istediğim şu; drive modu haricinde 1-2-3 modlarını nasıl ve hangi durumlarda tercih etmeliyim? Yani dik...

2. debarande

Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam"

Daha önce değişik başlıklar altında da yazmıştım, birkaç haftalık 1998 RRC otomatik sahibiyim. Aracı satın aldığım Fatih Zorlu ve bu siteden Engin Dağhan Bey'in tavsiyeleriyle aracımın bakımlarını yaptırmak için Oktay Usta'ya (Maslak) doğru giderken 15 yıldır tanıdığım tüm ustaların panoraması...
  3. debarande

Bir Defender Hikayesi de Benden

Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden çok güzel çookk.. yeni yılda yepyeni bir canavarla kazasız sürüşler.. selamlar..

4. debarande

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Altuğ bey, benim adım listeden çıkmış bir şekilde.. İstanbul 51. sıra iken.. benimle birlikte 141 olmuştu..
  5. debarande

Defender 110 Tadilatı Başladı

Ynt: Defender 110 Tadilatı Başladı umarım herşey gönlünüzce olur, kolaylıklar dilerim.

6. debarande

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi ilginiz için çok teşekkürler.. selamlar...

7. debarande

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi Engin bey selamlar, araç eski tip LPG olsa bile bir miktar benzin bulundurma zorunluluğu var mı acaba? devrim
  8. debarande

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Merhaba, ne zamandır takip ettiğim listede artık ben de varım, Devrim Baran-İstanbul:)) İSTANBUL 1 Yücel Işık ( Range Rover Classic 1986) İstanbul 2 Naci Doğancı ( Discovery I 1996...
  9. debarande

Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden :)

10. debarande

Bir Defender Toplama Hikayesi de Benden Olsun...

Ynt: Bir Defender Toplama Hikayesi de Benden Olsun... Naci bey ellerinize sağlık, müthiş bir iş çıkartmışsınız. Yaşamınızın belirli bir kısmını bu araç için sabırla ve özenle ayırmış olmanız zaten bu aracı yeterince değerli kılar, kaç liraya mal olduğu önemsiz bir ayrıntı kalır. Yaşamlarımızın...

11. debarande

Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden Kesinlikle özenilecek bir iş çıkartmışsınız, cesaretinizi ev sabrınızı kutluyorum. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Paylaşımınız için teşekkürler..
  12. debarande

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, Ben Devrim Baran, İstanbul Acıbademde oturuyor ve son 7 senedir Yeditepe Üniversitesi'nde öğr. gör. olarak çalışıyorum. Zonguldak/Bartın doğumluyum ve 40 yaşındayım. Bir haftalık 1988 RRC 3.5 sahibiyim. Mersin Üniversitesi'nde çalıştığım...

13. debarande

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi eski sistem sanırım.. 2006'da takılmış ve atiker marka.. eski sitem çünkü benzin gaz geçişi manuel yapılıyor.. teşekkürederim.. devrim
  14. debarande

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi Selamınızı ileteceğim, LPG kullanımındaki değerlerdi yazdıklarım. Akışmetre LPG kullanımında da etkili midir..? Teşekkürederim Devrim..
  15. debarande

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi Engin bey, Çok teşekkür ederim. Henüz bakıma götüremedim aracımı, en kısa zamanda götürüp genel bakımlarını yaptıracağım. Aracı aldığım Fatih bey bana Atatürk Sanayi Sitesi'nde Oktay ustanın telefonunu vermişti. Elimdeki tek adres olduğu için...

16. debarande

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi Bu arada ek olarak aracım otomatik ve dört beş gündür bende..
  17. debarande

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi Yavuz bey merhaba, Online olduğunuzu görünce hemen tecrübelerinize dayanarak sormak istedim; yeni bir 1988 LR classic sahibiyim. Aracımın yakıt tüketimini örçtüğümde şehir içinde ve çok yoğun trafikte (istanbul'un en yoğunu) 100 km yaklaşık 30 lt LPG...
  18. debarande

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Müthiş bir gelişme, birikimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşarak oluşturulacak tüm projelerde birlikte olmak dileğimle..

19. debarande

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar, Adım Devrim Baran, bu platformu LR ararken ve araştırıken buldum. Öğretim görevlisiyim ve umarım en kısa zamanda bir LR sahibi olup keyfini süreceğim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR