Arama sonuçlarınız

1. Naturalist61

Pw 250 Nin Hummer E Dönüşümü...

İzmirde buldum. Sıfır ayarında bir kasaydı ve 4x4 ler içindi. Şaseye tam uyum sağladı. 1500 tl ye aldım. Aldığım yerde 1 tane daha vardı sıfır ayarında. Size lazımsa kaçırmayın derim.

2. Naturalist61

Oğuz kardeşim teşekkür ederim. Bugünde saç kaplama işiyle uğraştım. Biraz daha iş kaldı. Onlarıda cumartesi pazara bıraktım. Senin aracın rengine boyayacağım. Araç daha heybetli görünüyor. Mat siyah boya aldım. Arka kasayı tamamen kupaya uygun bir şekilde kapatıyorum. Kasa ve kupayı...
  3. Naturalist61

Şimdilik ihtiyacım yok. Henüz yürür akşamlara bakacak vaktim olmadı. Acilen arkayı kapatıp plan proje ve vize önceliğim var. Gerekirse haberleşiriz. Notumu aldım. Selamlar...

4. Naturalist61

Bugünde devam ettik. İskelet tamam sayılır. Yarın nasipse saç kaplama yapacağız. Jantlarım geldi ama lastikler konusunda kararsız kaldım. Bfgoodrich ile Özka arasında kararsız kaldım. Bu hafta kararımı vererek lastik işinide halledeceğim nasipse. Şu kaporta ve boya işim bitse gerisi kolay...
  5. Naturalist61

PW 250 mizi aldık ve tadilat yavaştan başladı. Üzerindeki yapma kasa atıldı ve orijinal kasa takıldı. Yavaştan işe koyulduk. Hayırlısı...

6. Naturalist61

Pw 250 4x4 Kısa Şasi 1991 - 2004 Dodge Arıyorum.

Üstadım havuz kasayı İzmirde buldum ve aldım. Denk geldi yeniye yakın ve temiz. Aracın üzerine koydum harika oldu. İlginize teşekkür ederim.

7. Naturalist61

Turkısh Hummer yapımı başlıyor....
  8. Naturalist61

Arka havuz kasa ve jantlar tamam. Nasipse operasyon başlıyor.....
  9. Naturalist61

Pw 250 Dodge İçin Çelik Jant Arıyorum.

Oğuz kardeşim jant işi sayenizde halloldu teşekkür ederim. Havuz kasayıda sıfır ayarında buldum ve aldım. Yakın zamanda tadilat tamirat başlıyor nasipse. Fotolardan takip edelim. Selamlar...

10. Naturalist61

Dodge Pw 250 Için 8 Bijon Çelik Jant Ariyorum.

Oğuz 28 arkadaşımızın sayasinde jant işinide hallettim. Kendisine teşekkür ediyorum. Jantlarım önümüzdeki hafta İzmirde.

11. Naturalist61

1999 Dodge Pw 250 Için Tek Kabin Aracım Için Arka Havuz Kasa Arıyorum

Şükürler olsun aradığım kasayı İzmirde buldum ve hemen aldım. Şansıma kasa sıfır ayarında. İyi denk geldi.
  12. Naturalist61

O jantları bende gördüm görmesinede onları almam için arabayı satmam lazım toprağım. :) Sonuçta Oğuz 28 arkadaşımız bana yardımcı oldu. İstanbulda ısmarlama yaptırıyorum. Herkese teşekkürler...

13. Naturalist61

Yarın telef İsmail kardeşim sordum yokmuş Telefon ettim ama ne yazık ki yokmuş. Araştırmaya devam.

14. Naturalist61

1999 Dodge Pw 250 Için Tek Kabin Aracım Için Arka Havuz Kasa Arıyorum

Arkadaşlar 1999 Dodge pw 250 havuz kasa lazım...
  15. Naturalist61

Nihayet 1999 tek kabin doçumuzu bulduk ve aldık şükürler olsun. Kısa şase. Şimdi bakım onarı ve tadilat işlemlerim başlıyacak nasipse. Aracın kasasını değiştirmişler. Şimdi bana havuz kasa ve 8 bijon çelik alaşım jant lazım. Bilgisi olan arkadaşların yardımcı olması dileğiyle selamlar....

16. Naturalist61

Flanş kullanılabilir ama illaki biyerlerde birilerinde 2.el de olsa vardır. Bu mesajı okuyanlar sanırım yardımcı olurlar. İstanbulda dadge ram jantı buldum ama ne yazıkki 3 adet var.
  17. Naturalist61

Üstadım 1999 pw 250 aracımı aldım acil çelik jant lazım. Telefonunuzu yazarsanız çelik jant...

Üstadım 1999 pw 250 aracımı aldım acil çelik jant lazım. Telefonunuzu yazarsanız çelik jant konusunda sizden yardım isteyeceğim. İnterneti taradım 8 bijon jant yok maalesef. Selam ve saygılar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR