Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yeni aldığım 1999 pw 250 için 35" lastik takabileceğim jant arıyorum. İnterneti taradım ama 8 bijon jant bulamıyorum.Yeni veya 2.el satan varsa haberleşelim. Saygı ve selamlar
Benimde aynı model vardı. O kadar değişik LPG cilere ayar yaptırmama rağmen LPG ile km de arazide 1,10 TL yakıyordu. En sonunda sattım. Şuan 2000 Nissan Pathfınder var. Bana fazla lüks geldi. Şimdide CJ8 dizel araştırıyorum.
Ynt: Pw 250 4x4 Kısa Şasi 1991 - 2004 Dodge Arıyorum.
Mehmet Ali bey merhaba. PW 250 konusunda size danışmak istediğim bişey var. Yardımcı olursanız sevinirim. Çift kabin almaya karar verdim ama 2000 yılından sonra motor değişmiş ve turbo olmuş. Sizce perkins mi yoksa deutz turbo mu. Yakıt güç...
Ynt: Dodge 250 4x4 Çift Kabin
Üstad yeni proje hayırlı olsun. Aldığın aracın resimleri varsa görelim. Ben hala kısa şasi arıyorum. Senin sattığın aracı bir ara gidip görmek istiyorum. Selamlar
Niyazi kardeşim o aracı gördüm ve aradım. Önümüzdeki hafta Trabzona gidiyorum nasipse. Karadeniz sahilinde satılık çok var. Araştıracağım. Araç çok var ama ben kısa şasi arıyorum. Ama bulamazsam uzun alıp biraz kısaltırım diye düşünüyorum...
Ynt: Dodge Pw 250 Kullanıcı Arkadaşımız Var Mı ?
Teşekkür ederim üstadım. Daha önce bende pw 150 vardı. Şimdi ise nissan pathfınder var ama satıp pw 250 kısa şasi alacağım nasipse. Kısa şasi arayışım sürüyor. Selamlar.
Ynt: Dodge Pw 250 Kullanıcı Arkadaşımız Var Mı ?
Mesela diferansiyel kilidi ve turbo dizeli hangi modelden sonra var. En çok hangi modelleri tutuluyor. Duyduğuma göre belli bir modelden sonrasının motorları pek tutulmuyormuş. Benim daha önce s100 ve pw 150 modellerim vardı. Ama pw 250 daha...
PW 250 kullanıcısı arkadaşımız varsa telefonla bilgi almak istiyorum. Telefon yazarsanız arayarak bilgi almak istiyorum. Hasan Öztürk 0 532 244 29 96 selamlar...
Üstadım bende 2000 Nissan pathfınder var. Bu araçla her araziye girmek istemiyorum. Amacım hafif offroad ve dağ bayır tırmanmak. Daha önce PW 150 vardı sattım. PW 250 daha hoşuma gidiyor. Kısa şasi arıyorum. Selamlar.
Ynt: 2000 Model 3,3 Motor Pathfınder İçin En Uyumlu Lpg Markası
Benimde 2000 SE 3,3. Alalı 3 ay oldu. Bakımlarını yaptırdım. Tek sorunum kalkarken ve dururken hafif bir kütleme sesi geliyor. Şaftlara baktırdım mafsallarda bir boşluk yok gibi. Bu küt leme sesi şaftta boşluk varmış gib bir ses...
Ynt: 2000 Model 3,3 Motor Pathfınder İçin En Uyumlu Lpg Markası
BRC elden geçirildi bazı parçalar yenilendi. BRC ye devam kararı verildi. Şimdilik sorun yok. 100 KM de 15-18 litre gibi bir rakam yakıyor.