Arama sonuçlarınız

1. SNM

Sinop-Ayancık İnaltı Mağarası

Ynt: Sinop-Ayancık İnaltı Mağarası Ben binek araçla da olsa yolunun çok sıkıntılı olduğunu düşünüyorum ama gidip görülmeye değer.

2. SNM

Fotoğraf (JPEG) boyutu ayarlama hk.

Ynt: Fotoğraf (JPEG) boyutu ayarlama hk. Çok teşekkür ederim.
  3. SNM

Ynt: Fotoğraf (JPEG) boyutu ayarlama hk. Microsoft Office Picture Manager Programı'nda kaydetmek mi ? Olmuyor??

4. SNM

Merhabalar, Jpeg formatındaki fotoğraf boyutunun nasıl ayarlanabildiği konusunda bilgilendirebilir misiniz? (30 KB - 2 MB resim boyutunu 300-400 KB olarak ayarlamak istiyorum.) Teşekkür ederim. Herkese iyi çalışmalar.
  5. SNM

Özlü Sözler

Ynt: Özlü Sözler "Birçok insan matematiğin yasalarını bilir ve güzel sanatların birçoğunda da beceri sahibidir. Fakat çoğu insan yaşamı yöneten yasalarla, yaşama sanatı denilen o güç sanat hakkında az şey bilir. Bir insan bir uçak yapabilir ve onunla dünyayı baştan başa dolaşabilir. Fakat nasıl...

6. SNM

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Tibet'in Gençlik Pınarı - Peter KELDER

7. SNM

Japon Yorumu...

Ynt: Japon Yorumu... İnsanların "ben"cillik duygusundan kurtulmaları oldukça zor belki ama bu hatalı olanı baştan kabullenip duruma ayak uydurmamız için bir bahane olmamalı; aksine yanlışları bir nebze de olsa düzeltebilmek için öncelikle birey olarak bizler bakış açıımızı değiştirerek...
  8. SNM

Japon Yorumu...

Ynt: Japon Yorumu... Günaydın, Tarzın yanlışlığını kabullenerek, devam ettirmek yerine doğru olan için bir şeyler yapmak daha doğru olmaz mı??
  9. SNM

Japon Yorumu...

Ynt: Japon Yorumu... Trafik konusunda çözmüşler bence : )))

10. SNM

Japon Yorumu...

Bir Japon, İstanbul'da geçirdiği bir haftanın sonunda Türkler hakkındaki fikri sorulduğunda şunları söylüyor : Türklerin evine gittiğinizde, tanımasalar da buyur ediyorlar. Siz oturmadan kimse oturmuyor. Siz sofraya geçmeden kimse geçmiyor. En iyi yere sizi oturtuyorlar. Siz yemeğe başlamadan...

11. SNM

Hikayeler

Ynt: Hikayeler Günaydın, Kesinlikle... Sevdiklerimizle geçirilen kıymetli zamanlarımızı daha da kaliteli bir hale getirmek için iyi bir yöntem olabiir.:) (Sadece paylaşılması gerekenleri, gerektiği şekilde paylaşmak sanırım en doğrusu.) Selamlar.
  12. SNM

Gezi Raporu Nasıl Yazılır?

Ynt: Gezi Raporu Nasıl Yazılır? Bence de çok güzel bir yazı. Paylaştığınız için teşekkürler.

13. SNM

Runtalya 2008

Ynt: Runtalya 2010 Bu organizasyon bu yıl (Runtalya 2010) 07 Mart 2010 tarihinde koşuluyor. http://www.runtalya.com.tr/index.php
  14. SNM

Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri http://www.deviantart.com/#
  15. SNM

Hikayeler

Ynt: Hikayeler DERT AĞACI Eski çiftlik evini restore etmek için tuttuğum marangoz, işteki ilk gününü zorlukla tamamlamıştı Arabasının patlayan lastiği onun işe bir saat geç gelmesine neden olmuş, elektrikli testeresi iflas etmiş ve şimdi de eski püskü pikabı çalışmayı reddetmişti Onu...

16. SNM

Trekking Grupları (Marmara)

Ynt: Trekking Grupları (Marmara) Merhaba, Bende İstanbul'da trekking etkinliği olmamasını tuhaf buluyorum. Doğa yürüyüşü konusunda özellikle İzmir çok aktif. Siteden takip etiiğim kadarıyla bunda Sayın Murat ÖZ (TezzMertek) gibi iyi bir organizatöre sahip olmaları büyük etken. İstanbul'a da...
  17. SNM

Kişisel Galeri (eftaLYa)

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Merhaba, Henüz diğer galerileri gezemedim ama galerinizin tamamını çok beğendim. (Favorilerim çiçek ve manzara fotoğrafları : ) ) Çok başarılı ve ilham verici... Tebrikler.
  18. SNM

Kuşadası Grubu; Manisa Spil Dağı Doğa Yürüyüşü (21 Şubat 2010)

Ynt: Kuşadası Grubu; Manisa Spil Dağı Doğa Yürüyüşü (21 Şubat 2010) Fotoğraflar gerçekten çok güzel... Teşekkürler.

19. SNM

Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri www.antalyasanalgezinti.com
  20. SNM

Ülkemizdeki Mağaralar

Ynt: Ülkemizdeki Mağaralar İstanbul - Yarımburgaz Mağarası, İstanbul'un yaklaşık 22 kilometre batısında, Küçükçekmece Gölü'nün 1,5 kilometre kadar kuzeyinde bulunmaktadır.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR